Krzysiek184 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Pytam bo ktoś powiedział mi że na 2 lata. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zdaje sie ze na niektore serie moglo byc tylko 2 lata (np lami explorer) i chyba dotyczylo to blanku. Na reszte jak pisze tofik obowiazuje 5-latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ...w końcu nadrobiłem zaległości i udało mi się odwiedzić Art-Rod w nowej lokalizacji. Muszę powiedzieć, ze warto było spędzić 3 godziny na autostradzie żałuję tylko że nie mogłem zostać dłużej. Miejsce oferuje niesamowite połączenie pracowni rodbuildingowej i wyśmienicie zaopatrzonego sklepu dla spinningistów - gruntowny przegląd oferty zająłby ok 3 dni, więc śmiało można wziąć krótki urlop na wizyte w Art-Rodzie. Poniżej tylko króciótki, pobieżny przegląd aktualnej oferty, sama esencja. Zacznijmy od blanków - pod jednym dachem znajdziemy absolutny światowy top: North Fork Composites Talon Lamiglas St. Croix ( nie tylko blanki ale również fabryczne wędki ) Oprócz tego istna lawina przynęt spinningowych: Woblery Gumy Keitech Berkley Avaruna Savage Gear .... i oczywiście wszelkiej maści Relaxy, Mannsy, Dragony i wiele innych Mocnym atutem sklepu jest prawdziwa galeria przynęt handmade: Moją uwagę zwróciły zwłaszcza własnego wyrobu obrotówki: Reasumując: jeżeli ktoś tylko ma po temu okazję, warto odwiedzić Art-Roda - współczesną Mekkę dla spinningistów miejsce zasługuje na status kultowego , jakby było mało wrażeń wędkarskich to czas umili dobra muzyka z winyla (!) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Brawo, fajnie ze chlopaki sie rozwijaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jest naprawdę na bogato. Nie wiem czy jest drugie takie miejsce w Polsce, w kategorii przynęty & wędki raczej wątpię. Co ważne, nie widziałem tam chłamu, sieczki będącej "wypełniaczem" półek. Oferta jest bardzo przemyślana, po prostu spinningowy raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Na targach było widać rozmach Art-Rod. Ale tam nie mieli sprzętu na winyle. Czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jest naprawdę na bogato. Nie wiem czy jest drugie takie miejsce w Polsce, w kategorii przynęty & wędki raczej wątpię. Co ważne, nie widziałem tam chłamu, sieczki będącej "wypełniaczem" półek. Oferta jest bardzo przemyślana, po prostu spinningowy raj Kiedyś myślałem, że "Akwarium" rozwinie się do takich rozmiarów. Też była pracownia i przemyślana oferta przynęt i dodatków. Nie pykło im, jak to się mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Siedząc na stażu w Poznaniu miałem okazję kilka razy gościć. Świątynia to dobre określenie. No i Chłopaki super sympatyczni. Friko, co to za talony z serii B? 69mlxf, brzmi apetycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A jaką herbatę podają?! I sushi można zagryźć Friko widziałeś może 10lbs 9.6 HM NFC? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Friko, co to za talony z serii B?69mlxf, brzmi apetycznie... come back Talona do świata innowacji, seria B czyli seria Delta została opracowana przez Talona na rynek rosyjski, i stamtąd też trafiła do Polski. W wątku o Talonach pisałem wiecej: http://jerkbait.pl/topic/36601-katalog-talon-bass-blanks/page-2#entry1423305 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Friko widziałeś może 10lbs 9.6 HM NFC? Na pewno miałem model 8 lbs czy mocniejszego miałem nie pamiętam, chyba nie. Ósemka to blank o bardzo głębokim ugięciu i dużym zakresie amortyzacji - rzadko kiedy hamulec kołowrotka będzie miał szansę zagrać mam wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Ożesz, Friko po Twoich zdjęciach u chłopaków kopara mi opadła .Bez dwóch zdań nr 1 w Polsce spinningowo .Kiedy blanki będą na stronie w sprzedaży?Wiesz może? Edytowane 24 Marca 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Pytasz o Delte Talona ? Już jest w sprzedaży, Guzu z tego co kojarzę kupił sobie "siedemnastkę". Kopara rzeczywiście może opaść. Towaru w sklepie jest tyle że po prostu wylewa się z każdego kąta, brodzisz w nim po kolana - można dostać kręćka - jak byłem akurat chłopaki jeszcze nie do końca 'rozpakowali się' po targach, to co wkleiłem do wątku to naprawdę czubek góry lodowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Tak, czekam na tego talona, szczególnie na parametry blanków.Na stronie talona ich nie widzę. Edytowane 24 Marca 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Tutaj trochę nt Delty http://www.midacompany.ru/catalog/index.php?section_id=750#models_hash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Rzeczywiście, chłopaki z Poznania pozamiatali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Rzeczywiście,mieszkanie obok takiego miejsca to prawie jak błogosławieństwo.Z jednym zastrzeżeniem-nie dla portfela Za każdym razem jak tam włażę obiecuję sobie że tylko agrafki lub jeden woblerek na którego mam akuratnie zapotrzebowanie,a kończy się wiadomo jak.Ostatnio woblerek przeewoluował w Talona który,jak się nagle okazało, jest mi do życia niezbędny i po prostu muszę go mieć .A tak poważnie,oferta którą chłopaki mają na miejscu jest naprawdę powalająca.Powie ktoś że w dobie sklepów internetowych przecież i tak wszystko można zamówić,ale możliwość obejrzenia na miejscu takiego przekroju chociażby przynęt jest niesamowita.Ogromne wyrazy uznania nie tylko za ogrom asortymentu,ale przede wszystkim za przemyślany jego dobór.Stojąc przed ladą,mimo swoich lat na karku,czuję się jak dziecko w sklepie z cukierkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 miejsce zasługuje na status kultowego , jakby było mało wrażeń wędkarskich to czas umili dobra muzyka z winyla (!) winyl.JPG O ile dobrze pamiętam, to z płyty winylowej słyszeliśmy jedną z wcześniejszych płyt Red Hot Chili Peppers ('Mother's Milk'), co mnie szczególnie ujęło Oferta kosmiczna, przyznaję. Początek był b. trudny, człowiek wszystkiego chciał dotknąć i obejrzeć...@Friko skupił się na blankach, mnie przyciągnęły przynęty spinningowe - takiego wyboru nigdzie nie widziałem.Dzięki tej wizycie udało mi się uzupełnić arsenał na nadchodzący sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Stojąc przed ladą,mimo swoich lat na karku,czuję się jak dziecko w sklepie z cukierkami ha ha, dokładnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Rzeczywiście,mieszkanie obok takiego miejsca to prawie jak błogosławieństwo.<...>Prawda nie powiem, ilekroć tam jestem zawsze coś kupięnajczęściej jednak staram się ćwiczyć silną wolę... PS. A zatowarowanie przed sezonem dopiero w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Xst1142F, Matagi black marble, Fuji sic titanium, korek floor. 124 gramy, ze Stella 2500 środek ciężkości zestawu 1cm przed fore. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Panowie z Artrod, czy obrotówki Artrod rozm. 4 są dostępne w sklepie? z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 .......................... ze Stella 2500 środek ciężkości zestawu 1cm przed fore..........Grzegorz. Z której strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) [żart]Niestety przelotek;)[/żart] Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez grzegorz88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi