popper Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzięki. Dlaczego "niestety"? To jest, moim zdaniem" całkiem poprawne, przy tej masie wędeczki i tej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jest bardzo ok ale jakby wypadł środek prawie na stopce to byłoby idealnie; ) blank super. Czuły, szybki, cięty, z fajną amortyzacją, miota nawet 1gramowe wobki. Myślałem, że certified to katapulta ale Batson jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Gdyby było tak jak piszesz to wędka była by źle zrobiona. Dołoz sobie cieżarek z tyłu żeby środek ci wypadł na stopke i wtedy opowiadaj bajki. Wedka straci na czułości i będzie bardzo niestabilna. Przetestuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Gdyby było tak jak piszesz to wędka była by źle zrobiona. Dołoz sobie cieżarek z tyłu żeby środek ci wypadł na stopke i wtedy opowiadaj bajki. Wedka straci na czułości i będzie bardzo niestabilna. Przetestuj. Dzieje się tak po wsadzeniu ciężarka w zadek blanku. W krótkich wędkach, bez dokladania ołowiu środek wypada prawie przy stopce i nikt nie narzeka na stabilność ani brak czułości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie można porównywać wędki 6'6" czy 7'0" z kijem 9'6" czy 10"0" w ten sposób, czym dłuższy i delikatniejszy kij tym gorszy wpływ mają ew. ciężarki. Dłuższe kije również z reguły trudniej sie wyważa długością rękojeści bo osiaga ona wtedy nieerogonomiczne, nieakceptowalne długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Dlatego środek ciężkości takiego zestawu bez ciężarka i rear gripem ok 27cm przy stopce, to takie moje pobozne życzenie z przymrużeniem oka;) wszędzie wstawiłem emotikone więc nie wiem po co ta dyskusja.Jednak gdyby jakimś cudem tak się stało to nie powiedziałbym, że "wedka jest źle zrobiona"... Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgadza się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cóż pisać... ta pracownia (sklep to mało powiedziane) to koszmar portfela każdego wędkarza. Oczywiście jestem lokalnym patriotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panowie z Artrod, czy obrotówki Artrod rozm. 4 są dostępne w sklepie? z góry dzięki za odpowiedź!Takie pytanie chyba lepiej zadać u źródła........http://spinningshop.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi