Bachamut Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 jak w temacie panowie ma ktos ta wedke bo na swieta na prezent dla taty chcem kupic do opadu pod sandacza nada sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tak nadaje się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 a moze ktos ma i powie jakimi gramaturami sie komfortowo lowi bym nyl wdzieczny za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 To zalezy dlamnie tak 15,18g jest max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 to zajebiscie bo mam zamiar lowic tak od 10 do 15 g + guma wiec bedzie idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 To Ty będziesz tym prezentem łowił czy Tata bo jakieś nieścisłości piszesz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 no czasem wykrasc ja bedzie trzeba tacie i sie pobawic nia troche:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 to zajebiscie bo mam zamiar lowic tak od 10 do 15 g + guma wiec bedzie idealnaJak plus guma 7cm to wychodzi okolo 25gr. To juz gorna granica dla tego kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 nie nada się.nie czytaj co pisze producent nic się nie zgadza.na wielki plus jest waga tego kija,napewno nie aż tak jak w opisie[120g]ale faktycznie jest lekki.ogólnie td to szybkie czułe kija,ten model niestety taki nie jest.według mnie bardziej nada się do połowu pstrągów niż opadu.celuj 2.30m 14-35g.komfort 10-20g szybki,cięty ideał pod sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 ok dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi