caen Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Chciałbym zlecic jakiejś pracowni wykonanie wędki muchowej j.w. z myślą o połowie lipieni i pstrągów na suchą muchę w Dunajcu ale też w mniejszych rzekach.Proszę kolegów o podpowiedzi. Jakie blanki i jakie pracownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Pracownia blisko domu - pojechać, pogadac, pomachać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja większość swoich muchówek mam zbudowane na batsonie i sobie chwalę w miarę tanie blanki i świetne kijki na nich wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dokładnie potwierdzam, też mam wiekszość swoich muchówek zbudowanych na blankach Batsona. Jedne z ciekawszych blanków w dobrej cenie. Ciekawe też sa blanki muchowe MHXa, dobry moduł, dobre wyważenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Na wyprzedażach jest dostępny Hardy Zenit w granicach 350 dolcow z przesyłką do polski.Warto to rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jeżeli MHX # 4 będzie podobny w charakterze do # 6, to będzie strzałem w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) 4 z MHX-a jest bardzo dobrym blankiem, zarówno w wersji 2 jak i 4 składowej. Nie za szybka, nie za wolna. Szkoda że tak nie za bardzo doceniana u nas. Za to za granicą bardzo sobie chwalą te blanki. Wysyłam dużo gotowych wędzisk właśnie w tej klasie do Irandii Pólnocnej i w tamte okolice, dużo do Austrii sie też sprzedaje. Same pozytywne opinie. Edytowane 4 Listopada 2013 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 O jakim konkretnie blanku MHX mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 904-4 lub 904-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No chyba ze lubisz bardzo szybkie blanki, to nowa seria SAGE Method jest bezkonkurencyjna. Tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi