pawelkoszalin Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam, suszą się w piwnicy nowe małe okonióweczki teraz na fotkach widzę niedociągnięcia które będę eliminował przy następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Witam wszystkich oto jeden moich pierwszych lobuzow oceniajcie przepraszam za pisownie ale pisze z tel i nie mam pl znakow:( Edytowane 19 Listopada 2013 przez Bobsley 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Całkiem przyzwoity żuczek . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dzieki za mile slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) dodaje kolejne łobuziaki które już skończłem :)oceniajcie Edytowane 21 Listopada 2013 przez Bobsley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Jedna z boleniówek.Niestety mam za słaby aparat żeby oddać rzeczywistość.Mogło by być ładniej malowane ale póki co tylko takie farby mam[tylko spreje]Bolenióweczki jeszcze nie skończone;) Edytowane 21 Listopada 2013 przez Stachu442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobsley Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Super boleniówki stachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 I ja postanowiłem coś pokazać, strugał będę dopiero a może już trzecią zimę. Te przedstawione woblerki mogą się komuś spodobać ale to tylko złudzenie gdyż nie pływają jak trzeba a wręcz wcale . Przypuszczam że obciążenie dałem za bardzo do przodu tzn. od samego pyska. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Chciałem zapytac czy gdy zamocze wobler w caponie to moge go sprawdzic w wodzie a puzniej malowanie, lakierowanie?\ Szkoda mi robic a puzniej sie okazuje ze kilka nie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Możesz. Po pierwszym namoczeniu i wysuszeniu przeszlifuj. Potem zanurz ponownie, powłoka powinna być gładka. Teraz możesz sprawdzić pływalność i pracę. Jeśli po zanurzeniu za pierwszym razem zobaczysz gdzieś bąble, to lepiej zabezpiecz to miejsce klejem epoksydowym lub kontaktowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Widzę że obrodziło w niezbyt sympatyczny symbol w nickach Capon impregnuje drewno, po impregnacji można spokojnie moczyć (ja dla pewności impregnuje ze dwa razy). Polecam wątek "Wobleroza"- abc żółtodzioba... - znajdziesz tam również odpowiedzi na wiele pytań, których jeszcze nie zadałeś Edytowane 28 Stycznia 2015 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Kolejna bolenióweczka, ogólnie jest ich 25 sztuk;)Póki co po 7 warstwach lakieru, dzisiaj dostaną oczy, później jeszcze ze 2-3 warstwy lakieru i wklejenie sterów;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) kompozycja i przejścia barw...rewelacja! jeżeli malujesz sprejami to jestem pełen podziwu. Edytowane 22 Listopada 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A tutaj mój pierwszy jerk boleniowy, jeszcze nie wodowany;)Patrząc na zdjęcie widać seledynowe kropeczki, w rzeczywistości prawie w ogóle ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 @Stachu442 świetny początek, bardzo estetyczne woblery. I ja postanowiłem coś pokazać, strugał będę dopiero a może już trzecią zimę. Te przedstawione woblerki mogą się komuś spodobać ... W sumie ludzie mają różne zboczenia, więc może komuś się podobają A tak serio mało estetyczne są. Nie pływają tak jak trzeba, czas więc wziąć się za następne i nie powtarzać błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Będą z nich ludzie? Moje pierwsze korpusy:http://imageshack.com/i/jtvma0jUwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 No może na początek zechciej je wykończyć i sprawdzić jak pływają . Gdy uzyskają jakąś akcję , wtedy będziesz je nazywał woblerami . Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Mój pierwszy wobler boleniowy i pierwszy jakiego wystrugałem i pomalowałem . Złapałem na niego cztery szczupaki, jednego pięknego okonia i bolenia (pierwszego w moim życiu - byłem bardzo wtedy szczęśliwy). Niestety został w czeluściach Warty w Częstochowie. Bardzo łowny woblerek. Miał on drobną nieregularną pracę. pozdrawiam Tomek. Choroba o nazwie "Wobleroza" dopiero mnie dopadła . Edytowane 23 Listopada 2013 przez tomala89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoszalin Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 A taki narybek sobie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Moja mała gromadka boleniowa. Jutro powklejam stery od Konrada;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ładne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 @Stachu442, ja myślę, że śmiało możesz wątek autorski otwierać, bo pierwsze kroki to Ty masz już dawno za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoszalin Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ulepszony w stosunku do poprzedniego szczupeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam,to i ja pokaże swoje potworki Wobki strugam od grudnia 2012 czyli już niedługo będzie pierwsza rocznica Także droga jeszcze daleka, ale zapał z każdym tygodniem większy Materiał - Olcha plus stelaż po całości.Zapraszam do zerknięcia i będę wdzięczny za wszystkie uwagi - ten na "Nie" również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi