tom3k_lubin Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Moja pierwsza godzina malowania z aero wyszła tak... Mam nadzieje że dalej już będzie lepiej bo początek był mega trudny,,, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Moja pierwsza godzina malowania z aero wyszła tak... Mam nadzieje że dalej już będzie lepiej bo początek był mega trudny,,,Ja też jak zakupiłem aero to myślałem sobie: "po co ja to kupiłem?" ale wszystko da się ogarnąć w swoim czasie trenuj a z każdym malowaniem będą postępy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Muszę tylko wziąć więcej kolorów u Rudiego bo jestem za leniwy na rozcieńczanie i kombinacje tego typu xDD Z czego najlepiej zrobić szablony żeby nie były jednorazowe? Edytowane 17 Marca 2016 przez tom3k_lubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) cienka blaszka olowiana. Edytowane 17 Marca 2016 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danczejek Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) nigdy nie malowałem aero, ale w pracy do robienia szablonów ( np. jak ktoś chce sobie namalować nr. na łódce) wycinamy mu to na foli samoprzylepnej, folia naklejona na folie jest nie klejąca i nie zamaka więc można jej użyć kilka razy( białej mam na kilometry), mamy też takie cienkie tworzywo , cieńsze niż 1mm a dość sztywne, wycinam w nim nożykiem do tapet, jeżeli coś tego Ci się przyda mogę wysłać. Edytowane 17 Marca 2016 przez danczejek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFish Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Witam , dokończyłem kilka woblerów kilka w fazie malowania , lakierowania . Te na zdjęciu jeszcze nie pokryte lakierem . Mam nawet film podczas pracy w wodzie jak oceniacie na pierwsze woblery ? Filmiki https://youtu.be/cgQY2j9xN4E Czekam na komentrze te złe i dobre Edytowane 24 Marca 2016 przez DamianFish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Przynęty testuj uzbrojone - bez kotwic pracują inaczej.Łamaniec, gdzie tylko przód woblera (1/3) jest "odłamany", a pozostałe 2/3 stanowią jednolitą bryłę, jest dość trudną konstrukcją. Wyważanie (właściwe, by osiągnąć coś więcej niż tylko "pracę") jest skomplikowane, a wręcz karkołomne. Dlatego częściej spotkasz się z łamańcami "złamanymi" w 2/3 długości tułowia, lub modelami o większej niż dwa liczbie segmentów.Masz mocno "zadarte noski" w woblerach. Możliwe, że zmniejszenie steru zniweluje konieczność takiej korekty "do góry".Do zdjęć lepiej jest przedstawiać ukończone prace, a jeśli z jakiś powodów pragniesz pokazać "prace w toku", to dobrze by było umieścić źrenicę w oku. Wobler z pełnym okiem prezentuje się lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin 1980 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Fajnie że coś robisz ale jeszcze troche pracy przed tobą, oczka woblerów jak kolega napisał zadarte noski faktycznie za bardzo w górze jeśli dasz radę to je skieruj ku dołowi czyli steru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolorioebro Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam wszystkich chciałbym się pochwalić woblerami które zrobiłem. Nie będę się rozpisywał bo nie mam czasu. Czekają następne wobler-ki . ] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) 3 zdjęcie od góry ten z błękitnym grzbietem bardzo mi się podoba. Kształt malowanie bardzo fajny :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Marca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolorioebro Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 zapomniałem jeszcze o tym maluszku. Za kilka dni pochwalę się resztą, na chwile obecną nie mam zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Twórczość?Ręce upaprane w farbach po łokcie, na palcach kilka warstw bandaży,na głowie „trwała” po ostatnim lakierowaniu.W aptece, kobieta z odwróconą głową, w wyciągniętej ręce,podaje reklamówkę z cotygodniową porcją plastrów i mazideł,a podobno, już wiele widziała. Twórczość!?niech no ja dopadnę tego, który to wymyślił. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolorioebro Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Witam wszystkich oto kilka następnych woblerów. Wszystkie zostały potraktowane jedną warstwą lakieru. Jak sądzicie ? Ile warstw da mi zadowalający efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam wszystkich oto kilka następnych woblerów. Wszystkie zostały potraktowane jedną warstwą lakieru. Jak sądzicie ? Ile warstw da mi zadowalający efekt... Jeśli na ryby dziąsłowe to 4 warstwy wystarczą, na zębate dwa razy więcej nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Elo! Mój pierwszy własnorobny jerk. 10 cm, 25 g, tonący. Malowany szprajem póki co, ale już sobie działam areograf Czasem sobie będę strugał jakieś przynęty "twarde" oprócz samych much 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Widzę, że coraz więcej muszkarzy zaczyna strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Kurna, mogłem sobie nie robić kija do casta - spodobało się rzucanie I TO TANIM MŁYNKIEM!!!! Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Alek_Art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To muchy pójdą trochę na bok . Ja już od miesiąca-dwóch nie ukręciłem żadnej . Albo coś strugam albo zajmuję się składaniem spina, a czasu malutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 No u mnie jeszcze gorzej z muchami :/ Nawet na jesieni nie ukręciłem żadnej, bo na szczupaki jeździłem z zapasem z wiosny... Na lipieniach też nie byłem ani razu. Ale jednak mucha u mnie póki co jeszcze jest Numero Uno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Moje pierwsze boleniówki:7 cm 12 i 13g, 8 cm 14 i 15g, praca bardzo delikatna, migotliwa, mocne lusterkowanie w opadzie, ogólnie z efektów jestem bardzo zadowolony 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Prawie jakbym widział swoje początki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 W pudełkach zostały jakieś resztki więc czas zacząć je uzupełniać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No niezła linia produkcyjna , dużo masz tych pudełek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 To już zdecydowanie nie są Twoje pierwsze kroki w twórczości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W pudełkach zostały jakieś resztki więc czas zacząć je uzupełniać.DSC_0195.JPG DSC_0205.JPGCo to kolego za farba podkładowa? Chodzi mi o marke i nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi