nick Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Smaczny kąsek dla szczupakowej mamuchy polakierowany i gotowy na zeżarcie [emoji4] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ciekawe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ale kotwice to sobie wymień. Szkoda by było jakby jakaś big mama je powyginała ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) To do fotki tylko Musiałem rozmiar dobrać odpowiedni Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez nick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nick jak zrobiłeś ta siatkę na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Pewnie jakaś siatka na cebulę czy czosnek poszła w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Raczej okap lub filtr powietrza z auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Eeee siatka od okapu chyba mniejsze oczka ma. Poza tym jest sztywna z tego co kojarzę przez co ciężko ją dopasować do woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Eeee siatka od okapu chyba mniejsze oczka ma. Poza tym jest sztywna z tego co kojarzę przez co ciężko ją dopasować do woblera Zależy jaki masz okap[emoji4] To moje to połączenie ramki, kilograma gwoździ, .... i sznurka [emoji4] Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 To szacun za cierpliwość Ja ogólnie używam siatki tuningowej do aut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Można i tak [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Najpierw czarny później jasny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) https://youtu.be/8Vg_eUSxA8g Masz[emoji4]Ale to do mnie pytanie było? [emoji38]Bp nie chce niepotrzebniie śmiecić. Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nie no spoko nwm dlaczego pytałem może dla upewnienia się Oglądałem juz ten filmik mega pasuje zrobić jakieś jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Panowie poszukuję czysto teoretycznej wiedzy na temat boleniówek ale bezsterowych. Wszelkie słowa na wagę złota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Jakich konkretnie? Jakiego typu? Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 ogólnie chodzi mi o to jak się ma rozmieszczenie obciążenia oraz kształt korpusu w stosunku do pracy. Chodzi mi o to aby uzyskać drobne/średnie X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszowa23 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ja też się pochwalę Jakis czas temu z braku dostepnosci "podlaskich mrówek" postanowilem wykonac wlasna wersje i cus takiego wyszlo waga okolo 3 gr dl 35mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2323 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam moje pierwsze woblerki pomalowane aero, dwie boleniówki 9 cm 16gramI jeden na pstraga 5 cm 8gram Co sądzicie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2323 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jeszcze musze opanować malowanie szczegółów czyli skrzela płetwy ale nie mam pojecia jak sie do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wytnij sobie kilka szablonów i maluj maluj maluj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie mogę tego nigdzie znaleźć, stąd moje pytanie do mistrzów pędzla. Jakie pędzle używacie i jakie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nie mogę tego nigdzie znaleźć, stąd moje pytanie do mistrzów pędzla.Jakie pędzle używacie i jakie polecacie?Kozłowski, albo udaj się do sklepu plastycznego/modelarskiego i tam powinni Ci doradzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2323 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 WitamZrobiłem 4 woblery szczupakowe mają po 7 cm i 13 gram Wszystkie są tonące,woblery chodzą agresywnie a o to mi chodziło ale najbardziej zamiata ogonem 3 od góry.Tylko jedna sprawa mnie denerwuje , przy rzutach plączą się o środkową kotwicie, nie wiem czy to wina złego wyważenia czy tego ze dziś je testowałem na starym pokręconym przyponie wolframowym. Jest na to jakaś rada? Powiedzcie co sądzicie Pozdrawiam Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi