Macku12345 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nastepne do kolekcji :balsa ,lipa,samba ,wszystkie pływające ???? Ten.ostatni żółtek to mòj pierwszy wobler jak zrobiłem ster sie wylamal ogólnie nawet pływał heh i tak sie zaczęło ,myślę ,ze jest mały progres w porównaniu do tego co teraz robie pozdro dla wszystkich z JB .Maciej. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ostatnio zdzialalem coś takiego. Kształt zapożyczyłem od Paula Adamsa z youtube "handmade fisherman". Takie grzechy początkujacego. Ale napiszcie co sądzicie o malowaniu bo to moje pierwsze kroki z aerografem. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaMi sie bardzo podoba sam.jestem.na.etapie przedszkola jesli o aerograf dopiero kilka razy uzywalem i powiem tak troszke treningow i zmarnowanej farby i bedziemy wymiatac heheh [emoji12] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Po smużakach pora na.cos większego , samba 11 cm ,spróbuję zrobic łamance 3 czesciowe,moze 2 normalne i 2 grzechotniki ! ???? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Po smużakach pora na.cos większego , samba 11 cm ,spróbuję zrobic łamance 3 czesciowe,moze 2 normalne i 2 grzechotniki ! ???? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Poczyniłem takiego okonka jak Wam sie podoba ? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekmat Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ogonek trochę cieńki, ale fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Fajny ,ciekawe jak bedzie z praca .Tonący ,pływający ?Lakierujesz ,czy pojdzie w żywice ?Ja ostatnio 1-sze próby z zywica i powiem szczerze ze zostaje przy zywicy efekt dla.mnie o wiele lepszy nic, nie smierdzi ,nie trzeba lakierowac po 10 razy ???? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Będzie tonący zdecydowanie bałem sie robić pływające bo jakby nie schodziły ani trochę pod wodę to bieda by była. Mam żywicę crystalline i popróbujemy sił. Jeszcze muszę spróbować czy mi z farbami vallejo nie zareaguje i pójdziemy z tematem. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wypocinycdn. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Wypociny Jakie wypociny? Wyglądają super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ładne wobki,coś mi sie zdaje,że to nie są pierwsze kroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kilka jaziowych, takich ze 2,5 cm. Nie miałem kulek ołowianych więc dałem łezkę, mam nadzieję, że nie wpłynie źle na prace. No i stelaż zrobiłem przez grzbiet, że tak powiem, żeby zostawić więcej miejsca na ster Bardzo fajne czym malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 marekc chętnie bym kupił te wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Bardzo fajne czym malowane?Dzięki Akryle Motipa w spray`u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACHU1971 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jakie wypociny? Wyglądają super! No nawet bardziej niż super, musiałeś się kolego nieźle napocić fajniusie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Takiego stworka wykombinowałem przy pomocy żony lakierów do paznokci ciekawe jak się to spisze nad wodą. Muszę popracować nad estetyką Teraz jeszcze ze dwa razy w lakier i nad wodę [emoji12] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Takiego stworka wykombinowałem przy pomocy żony lakierów do paznokci ciekawe jak się to spisze nad wodą. Muszę popracować nad estetyką Teraz jeszcze ze dwa razy w lakier i nad wodę [emoji12] Fajny bez sterowiec malowanie ciekawe, jakie gabaryty, materiał i waga. Wydaje się, że to lekka kategoria. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ster będzie, balsa, wagowo myślę wyjdzie około 4g może ciut więcej, zamysł był taki żeby zrobić coś kleniowego do miotania z casta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Prawdę mówiąc nie wygląda on na 4g, wg. grubość drutu na oczka, wychodzi ok. 3-3,5cm, waga wyjdzie 2-3g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Ładne wobki,coś mi sie zdaje,że to nie są pierwsze kroki No cóż pierwsze moje woblery powstały u schyłku lat 80.wypocin ciąg dalszy cdn. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez marekc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 WypocinyDSC_0247.jpgDSC_0253.jpgDSC_0254.jpgDSC_0262.jpgcdn.Zaje... cie podobają mi się wobki z jednym hakiem jak w JaponiJestem ciekaw jak to wpływa na pracę woblerów.Woblerki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No cóż pierwsze moje woblery powstały u schyłku lat 80.wypocin ciąg dalszy Woblerki ok. widać profesjonalizm, przyłączam się do pytania @biker1, jak się sprawują na pojedynczych hakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zaje... cie podobają mi się wobki z jednym hakiem jak w JaponiJestem ciekaw jak to wpływa na pracę woblerów.Woblerki super Woblerki ok. widać profesjonalizm, przyłączam się do pytania @biker1, jak się sprawują na pojedynczych hakach Pozwolę sobie odpowiedzieć za twórcę . Wszystko zależy, czy były konstruowane z myślą o hakach, czy też haki zamieniły kotwice pierwotnie założone w woblerach.Konstruując woblera z hakami można tak dopracować jego pracę, że będzie identyczna do pracy woblera z kotwicami, przy czym będą to dwa inne woblery. Gdyby z obu woblerów zdjąć haki i kotwice to wobler, który posiadał haki będzie miał pracę drobniejszą niż wobler przeznaczony do założenia kotwic.Reasumując: gdyby z woblera zdjąć kotwice i założyć haki to byłoby takie wrażenie w jego pracy, jakbyśmy sobie odjęli kulę u nogi . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 A już myślałem, że ukulałeś jakiegoś kartofela i się chwalisz Bardzo trafne porównanie z tą kulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) A już myślałem, że ukulałeś jakiegoś kartofela i się chwalisz Bardzo trafne porównanie z tą kulą.Jak skończę z pisaniem to pewnikiem wezmę się za struganie . Piotrek, mnie z kolei podobają się Twoje spostrzeżenia, a dokładniej ich sposób przedstawiania . Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi