hublands Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Wiercic przed nabijaniem wzoru? Czy po? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam po długim czasie. Mam trochę miedzi z odzysku po remoncie. Rury 18 mm i ona oko 1 mm grubości. Czy nada się na skrzydełka do obrotówek, czy bardziej na wahadła na płytkie wody?Z jedynki wahadłowki możesz robić. Mi osobiście nie podchodzi taka grubość. Wolę 1. 2 lub 1.3 mm . Widziałem takie większe obrotówki. skrzydełka miały zrobione z grubości 0.8 mm I długość chyba 60 mm. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Właśnie skończyłem jedna sztukę . Po podgrzaniu do czerwoności i schlodzeniu faktycznie blaszka zrobiła się bardzo miękka. Aż chyba za miękka eheh myślę nad wzorami. kombinuje . Jutro popołudniu postaram się kupić jakieś wybijaki do oczek oraz dłuta. Coraz bardziej się wkrecam Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid632 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam wszystkich serdecznie . Budową przynęt zainteresowałem się ok3 lata temu a na forum trafiłem niecałe 2 temu.Na początku sama teoria dużo czytania forum , innych źródeł w internetach oraz mnóstwo filmów , po jakimś czasie postanowiłem , że spróbuje swoich sił... bo czemu nie? Zacząłem organizować sobie materiały gdy już byłem o krok od zaczęcia moich poczynań życie postanowiło zmienić scenariusz jak to często bywa... próby zawieszone. Problemy na szczęście szybko minęły i sądziłem że niedługo będę mógł zacząć.. Ale nic bardziej mylnego okazało się że zostanę tatą Nadeszły narodziny i wolny czas odleciał w zapomnienie a życie zawirowało jaj nigdy dotąd gdy sytuacja się ustabilizowała można było wkońcu zacząć pierwsze próby Trochę się rozpisałem jak coś z góry przepraszam i niech moderator usunie wypociny Jestem pod wielkim wrażeniem waszych pracKażdy twórca ma coś ciekawego A o to moj pierwszy projekt który zacząłem i doprowadziłem obecnie do końca Plus pierwsze ręczne malowanie .Krytykę przyjmuje na klatę I pozdrawiam wszystkich serdecznie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (...).Krytykę przyjmuje na klatę (...)Pozwolę sobie więc na małą krytykę - napisałeś post w złym miejscu. Jak sam na początku opowiedziałeś, "trochę" to wszystko u Ciebie trwało, ale duże brawa za konsekwencję i za to, że doprowadziłeś projekt do końca. Czyli jako osoba wytrwała, jak widać również dość wszechstronnie utalentowana, powinieneś śmiało założyć wątek autorski i nie spoczywać na laurach, ale pogonić kolejne projekty. No koniec tej krytyki, teraz pochwalę - bardzo ambitny projekt jak na początek. Do odważnych świat należy. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid632 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Hej dziękuję za krytykę jak i za dobre słowo;) tak długo trwało..Ambitny projekt ..? Szczerze to nigdy nad tym się nie zastanawiałem ... poprostu ten rodzaj przynęt mi się najbardziej chyba podoba ilubie na nie łowic. I postanowiłem właśnie za to się zabrać nie myśląc o trudnościach. Dzięki za możliwość założenia Autorskiego tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekmat Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Projekt bardzo ambitny, świetnie wykonany. A robiłeś testy? Chwosty nie psują pracy? Podaj wagę. P.S.: Wątek autorski ???? Edytowane 2 Stycznia 2018 przez wojtekmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid632 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Projekt bardzo ambitny, świetnie wykonany. A robiłeś testy? Chwosty nie psują pracy? Podaj wagę. P.S.: Wątek autorski ????Dzięki za dobre słowo Co do danych Przynety to ma 18.5 cm 75g bez chwosta Co do testow robilem . na poczatku ogon byl zbyt długi i kita poszła pod nożyczki Bez chwosta płynnie pływał od razu Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Dawid632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Bardzo ciekawy projekt, malowanie jak to ma być pierwszy raz, bardzo staranne. Na zdjęciach widać, że wobler ma trzy kotwice, jest to projekt docelowy, czy będą inne z dwoma kotwicami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid632 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Bardzo ciekawy projekt, malowanie jak to ma być pierwszy raz, bardzo staranne. Na zdjęciach widać, że wobler ma trzy kotwice, jest to projekt docelowy, czy będą inne z dwoma kotwicami. Przynęta ma trzy oczka do dowolnej konfiguracji Na zdjęciu posiada dwie kotwice i ogon bez haka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ciekawa koncepcja, nie pomyślałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 A czy swimabait był moczony ? Bardzo jestem ciekaw czy chwosty nie gaszą pracy ... Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsumierybak Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Tym razem wiosenne zeróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Tym razem wiosenne zeróweczki Jakoś tak nie wierzę, że piszesz w dobrym wątku. "Moje pierwsze kroki"? No chyba żartujesz Ten wątek zostaw początkującym, a sam zakładaj własny, autorski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 "Siedmiu samurajów" Piankowce odziane w sreberko, pływające-waga niecałe 2g.Z dedykacją dla kleni 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Tomku.Przeczytaj proszę tekst powyżej Twojego posta. Nie chce mi się go przepisywać, a wypisz-wymaluj jest aktualny również dla Cienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Przeczytałem, dziękuję Z braku czasu woblery i chrabąszcze wykonuje trzy, cztery razy w roku, aby uzupełnić pudełka, ale o wątku pomyślimy, pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 "Siedmiu samurajów" Piankowce odziane w sreberko, pływające-waga niecałe 2g.Z dedykacją dla kleni 2018 Super, oklejanki bardzo starannie wykonana . Malowanie miodzio,te cienie i przejście kolorów. Korpusy od Patryka? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dziękuję Pawle Korpusy moje, na innej pianie, inaczej dociążane, forma też inna. Moje mają cieńsze i spłaszczone "dupki" , ogólne są podobne lecz każdy z nas ma swój indywidualny korpusik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Tomek otwieraj własny wątek ,to nie jest trudne, nie bój się , dasz radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pomyślimy Pawle, pomyślimy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Wszyscy sie chwala to i ja niesmialo to uczynie.Moja pstragowa brygada powoli na ukonczeniu,bo 1 luty coraz blizej. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez rrthc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Chwal się, chwal A chwaląc się możesz podać więcej szczegółów - wielkość, wagę, materiał, czy co tam jeszcze uznasz za stosowne, by sie tym z nami podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Materiał to lipa i balsa. Wszystkie plywaki o długości od 4 cm do 7 cm. Pracują do 1 metra, średnio agresywnie, akurat pod moją górską rzekę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Fajne kształty i przejście kolorów super woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi