wojtekmat Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Popieram. Ja mogę pomarzyć o takim wykończeniu. Na styczeń się szykujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Bardziej na luty, bo dopiero wtedy górskie klimaty u mnie się rozpoczynają. Panie Januszu, obiecuję już niedługo i założę swój temat. W każdym bądź razie dzięki za miłe słowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Więc czas najwyższy na swój własny wątek Też mu to mówiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 A to moje czerwcowe. Niestety nie ma za bardzo kiedy je na rybkach przetestować Jakoś tak w tym roku czas niezbyt rozciągliwy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Grzesiu na co czekasz? Zakładaj wątek autorski, będzie pretekst, aby strugać jeszcze więcej! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Grzesiu na co czekasz? Zakładaj wątek autorski, będzie pretekst, aby strugać jeszcze więcej!Tylko po co jak to już w pudłach się nie mieści a zrywa się u nas baaaardzo rzadko:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Będziesz się dzielił z kolegami, bo myślę, że nie jeden z nas chciałby je mieć w pudełku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Tylko po co jak to już w pudłach się nie mieści a zrywa się u nas baaaardzo rzadko:-)Pomożemy Ci zrywać???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) W końcu udało się coś ukończyćI trochę większy kaliber Szału nie ma ale coś tam zawsze powstaje, tylko czasu brak.Niestety coś mi zdjęcia kiepskie wyszły. Edytowane 20 Września 2018 przez Sąsiad 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Duże te Twoje pierwsze kroki Sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Całkiem konkretne to "coś"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 (edytowane) Brak czasu czy może doba za krótka? Edytowane 21 Września 2018 przez G_rzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 W końcu udało się coś ukończyć(...)Jeśli tacy wytrawni strugacze będą tutaj chwalili się swoimi dziełami, to początkujący, którzy często ani wystrugać, ani pomalować jeszcze nie potrafią, popadną w kompleksy i nic nam nie pokażą. Uszanuj osoby, które nic nie potrafią i zakładaj własny wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Brak czasu czy może doba za krótka? Pewnie jedno i drugie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Jeśli tacy wytrawni strugacze będą tutaj chwalili się swoimi dziełami, to początkujący, którzy często ani wystrugać, ani pomalować jeszcze nie potrafią, popadną w kompleksy i nic nam nie pokażą. Uszanuj osoby, które nic nie potrafią i zakładaj własny wątek. Może kiedyś założę ale teraz nie miałbym czasu w nim pisać. Pozdrawiam wszystkich, może kiedyś jeszcze wrzucę jakieś zdjęcie swoich woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Koledzy, jest ktoś tu na forum kto wytnie mi stery na cnc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Koledzy, jest ktoś tu na forum kto wytnie mi stery na cnc?Jest.http://jerkbait.pl/user/46016-konktenbit/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Witam wszystkich trochę moich wynalazków 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Widzę, że kolejny żartowniś, zamiast w swoim wątku zamieszcza zdjęcia w "moje pierwsze kroki" Proszę, byście mieli litość dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę ze struganiem i nieśmiało chcą pokazać swoje prace. I później myślą, że te początki muszą być wypielęgnowane jak te powyżej. Dobrze, jak nie są to kulfony, choć i takie bywają przy pierwszych krokach niemniej do swojego stylu, jak powyżej, to dochodzi się przez czas jakiś. Często dość długi. Jak widać na załączonych zdjęciach zupełnie początkujący to już nie jesteś, więc nie stresuj "pierwszaków", tylko zakładaj wątek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam01 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Oto szkice kilku projektów- plany na zimę. Zachęcam do komentowania szczególnie sugerowanie zmian, żeby wiedzieć do zdaniem innych osób trza by poprawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Za dużo możliwości na raz. Lepiej skupić sie ns 2 kształtach o je dopieścić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 ....potestowane, skutecznosc potwierdzona...Zybi81 jeśli to Twoje pierwsze kroki to i areo musiałeś zakupić pierwszy ;P pochwal się jaki to sprzęt, bo na zimę muszę coś chyba nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Kupiłem jakiś za 60 dych z alle. Farby w spryu i rozpuszczalnik nitro go zabiły.Czyszczony był dokładnie o uszczelki dbałem a i tak ducha wyzionął. Farby nie chce podawać. Wszystko drożne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ale na pierwsze kroki chyba starczył widac po fotkach trochę liznełeś tematu...Też chcę kupić coś taniego aby sprawdzić czy mi się to spodoba czy zostanę przy kredkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Tym bardziej ze nawet kompresora nie miałem. Wspomagałem sie kołem zapasowym do którego podłączyłem aerograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi