woblery z Bielska Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam.Może to i nie pierwsze kroki, ale pierwszy post.Po blisko dziesiącioletniej przerwie postanowiłem wrócic do woblerów.Weź kolego przestań peszyć początkujących strugaczy. Przecież po takich dziełach pięć razy pomyślą, zanim wstawią swoje koślawe rękodzieła. Pierwsze kroki bywają trudne, nim człowiek się nauczy - sporo popsuje. Czyli nie pesz młodych (stażem) twórców, tylko wątek zakładaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 @SIRIUS, a powiedz proszę czym podyktowane jest, że zbroisz w pojedyncze haki, a nie w kotwice? Woblery bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Niczym. Wyłączony jestem, byłem ( mam nadzieje) ze spinningu przez ostatnie kilka jak nie kilkanaście lat.Swoje inspiracje nie ukrywam to Japan i tam znalazłem kolejny element Hand made czyli pojedyńczy hak.To jest nie poparte żadnym doświadczeniem ale zamieżam po powrocie do pl, w 2019r to zmienić.Duże gumy ponad 10 cm są zbrojone w pojedyńcze haki i to nie jest problem, a w 8 cm wabiku zbrojonym w dwa haki oczywiście bezzadziorowemam nadzieje zdadza egzamin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Z przodu łódeczka- i pstrągóweczka. kurde miedź przegrzana jak ...plastelina. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wykręciłem dwa. Jeden na główce, drugi pod czeburaszke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) CD.Jestem pod wrażeniem ! Sirius. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jestem pod wrażeniem ! Sirius.Chłopie dzięki. Bez podlizywowania sie ale miło usłyszeć takie słowa od Ciebie.Założyłem swój wątek. HM Piżmak, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dwie ostatnie.W sam raz na tą niską wodę w nowym sezonie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Witam.Może to i nie pierwsze kroki, ale pierwszy post.Po blisko dziesiącioletniej przerwie postanowiłem wrócic do woblerów. IMG_3477.JPG IMG_3476.JPGw jakim celu przerabiasz te haki? Oczko nie pasuje czy tez jest to forma dodatkowego obciazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 W pracy nudy więc się dłubie,kropki już niedługo. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Klawiatura tego nie wytrzyma ;) Fajną masz pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Też bym chciał tak się nudzić w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Z całego roku mam tylko taki jeden tydzień przed świętami,więc trzeba skorzystać Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Sezon zębatych zakończony więc trzeba się brać do roboty. W planie dziewiątki z przeznaczeniem szczupak, sandacz. Zobaczymy co z tego wyjdzie tym bardziej, że na wierzch dostaną żywicę a nie jak wcześniejsze hartzlacka czy domaluxa:-) Edytowane 5 Stycznia 2019 przez G_rzegorz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Już chyba trochę ładniejsze wychodzą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Luty coraz blizej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Takie tam dłubanki w nudne zimowe wieczory..Może jakiś kropek się skusi. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 w jakim celu przerabiasz te haki? Oczko nie pasuje czy tez jest to forma dodatkowego obciazenia?To taki kolejny element hand made, to są haki do wiązania much lub haki karpiowe i tak jak piszesz oczko jest za małe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Trochę złota przy sobocie 1,2mm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 fajne bują..dostanie jeszcze jedną srebrną stronę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Cynowanie ...no i starczy . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 salmonie77 - widać jaskrawo, że priorytetem jest dla Ciebie praca i skuteczność.. a nie sprzedaż.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Jo ,panie Sławku Nie wszystkie chodzą od razu tak jak chcę.Niestety co do łowności to troć jest ciężkim testerem .Na Inie na niskiej wodzie guma jest skuteczna ale ja uważam że lekkie wahadełko podane w dryfie robi więcej "szumu".Na Redze zostane jednak przy Morskie. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez salmon1977 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Mało się rwie a towaru przybywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jak widzę @salmon1977 klepanie blaszek weszło Ci w krew I bardzo dobrze! Pora pomyśleć o własnym wątku autorskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi