salmon1977 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jo ,jo Myślę jakby to przeżucić i uformowa cały wątek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 A ja jestem ciekaw, jak na blaszkach prezentowanych dwa posty wyżej uzyskałeś te paski? Miedziowałeś mosiądz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Cynowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Mało się rwie a towaru przybywa. 20190122_215444.jpg 20190122_215426.jpgAle te...To jakaś mikrowarstwa cyny????? W nanotechnologii robione:)? Edytowane 25 Stycznia 2019 przez eRKa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Warstewka pasty cynowej nałożona pędzelkiem z demobilu od żony .Tak jak tu. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez salmon1977 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dzięki - już wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Były testy ale jeszcze na wachadełokową rybkę trzeba poczekać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Black&White. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ładne, takie typu White, potrafią być prawdziwymi kilerami na takich rzekach jak Wisłoka, Wisłok czy San, szczególnie początkiem sezonu, choć nie tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ładne, takie typu White, potrafią być prawdziwymi kilerami na takich rzekach jak Wisłoka, Wisłok czy San, szczególnie początkiem sezonu, choć nie tylkoWłaśnie na Wisloke szykowane . W sobotę czas sezon zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weizen Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 I ja się troszkę pochwale moimi wypocinami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Roboty cd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Salmon1977 blaszki zacne ale słabiej z fotografią,zupełnie jak u mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jak widzę @salmon1977 klepanie blaszek weszło Ci w krew I bardzo dobrze! Pora pomyśleć o własnym wątku autorskim Ponawiam propozycję. Taki wątek jest bardzo interesującym obrazem postępu w twórczości. Szkoda roztrwonić początki rozrzucając je po różnych wątkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Jeszcze tylko zadziory pozaginać ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Pierwsze kroki z żywicą: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz_N/n/Not Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Witam! Od jakiegoś czasu śledzę ten post i wasze prace. Zmotywowało mnie to do zrobienia kilku swoich pierwszych przynęt. 2x 5cm, 4g, pod pstrąga. Do tego 3x 3cm, 3g maleństwa. Materiał to balsa. Pozdrawiam wszystkich strugaczy Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Lutego 2019 przez Włajasz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 I to mi się Miłosz podoba :-) Tylko uważaj bo dłubanie wciąga :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz_N/n/Not Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 I to mi się Miłosz podoba :-) Tylko uważaj bo dłubanie wciąga :-)Za późno Grzegorz, już po chłopie [emoji3] Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) I bardzo dobrze. Będzie z kim wymieniać się doświadczeniami. Żeby nie było to i ja nie próżnuję... Edytowane 16 Lutego 2019 przez G_rzegorz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz_N/n/Not Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jaki kaliber, bo wyglądają na spore? Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Te mniejsze to dziewiątki a ten większy to dwunastka. Jedne i drugie będą ważyły około 20 g na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Witam Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę. Chciałem odlać kilka gumek ale coś poszło nie tak Każda guma miała 'niedolane' miejsca na korpusie góra lub dół / lub 'zapowietrzone?' Plastisol clear z modelarni jak i reszta składników ale tu bym problemu nie szukał. Podgrzewany zgodnie z instrukcją i wstrzykiwany strzykawką 'do mięs'.. tu nie obyło się bez problemów, strzykawka na pewno za mała ale na 1 gumę 10cm na pewno wystarczająca (30ml). Mam wrażenie że mogłem sam wtłaczać powietrze do formy, chociaż jak nawet starałem się pomału i dokładnie wstrzykiwać sam plastisol to i tak efekt był taki sam czyli niedolane miejsca. Forma dwuczęściowa, wlew od głowy i wylot na końcu ogonka, wszystkie ogonki odlane bardzo dobrze, braki są tylko z przodu / w srodkowej części. Brak tego zbiorniczka za wlewem może być problemem z tego co przeczytałem + potrzebuję wiekszą strzykawkę do której będę wlewał plastisol a nie go zaciągał. Forma z M922, gumka 10,5cm. I jakieś zdjęcia Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Musi być większy zbiorniczek z wlewem Edytowane 26 Lutego 2019 przez Mateo1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Kawałek rurki miedzianej i próba z mocnym krępowaniem.Na niskiej wodzie pracuje w każdych warunkach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi