goliatwielki Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 a ja dziś walczyłem z takimi pływającymi glizdkami oby okonie w tym zasmakowały Wygląda jak dragon drop od googana, bardzo skuteczna imitacja robala z USA, myślę że się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Świetne te gumki ????????można je zakupić u Ciebie?Czas na złoto ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fkuzi555 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 za ok dwa tygodnie, jak się ogarnę z formami jak na razie inne priorytety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fkuzi555 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dzisiejsza walka z gumkami Shiner, awaruna, robal, nano minnowRobaczki PływająceFishunterShiner 4" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Dziś ustawione. Trochę pływających, trochę tonacych. Myślę, że kleniom będą smakować :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Pierwsze próby z folią holo :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Pierwsze próby z folią holo :-)Kolego a gdzie kupiłeś taką folię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Kolego a gdzie kupiłeś taką folię ?Tak się składa, że nie musiałem kupować bo znalazłem ją u teścia w piwnicy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Teraz pozostaje pytanie, co Teść robił tam z folią holo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Teraz pozostaje pytanie, co Teść robił tam z folią holo Nie mam pojęcia i niestety już się nie dowiem, gdyż Go już z nami nie ma. Niemniej jednak nie sądziłem, że znajdę tam takie skarby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Płytko pływające . Z zagietymi zadziorami, w sam raz na klimatyczne rzeczki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destos Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Trochę mojej twórczości na nowy sezon spiningowy - trochę balsy, trochę żywicy: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat1404 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jakiej żywicy używacie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Super jerki.ile mają cm?Gdy nie ma czasu aby się urwać choćby na godzinkę to trzeba coś klepnąć . Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destos Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Super jerki.ile mają cm?Dzięki Tak różnie - ten pierwszy mniejszy około 5 cm, firetiger dłuższy, jeszcze z balsy pływający około 10 cm (kiedyś w jeden letni dzień na nic nie brało i tak go założyłem od niechcenia i się zaczęło, szczupak za szczupakiem tylko na niego, a żadne gumy nic), a ten ostatni około 7 cm, z ogonem może 12 cm (jeszcze nie oblatany i czeka na maj). Generalnie wszystkie jerki raczej lżejsze, bo na szczupaka mój ulubiony kijek mam do 32g, więc jerki robię tak max dwadzieścia parę gram. A te Twoje blaszki pierwsza klasa! Coś na wiosenną rzeczkę: I coś z rodziny slajderków: A tu mały balsowy poperek, który dał mi niezapomniane wrażenia poprzedniej wiosny, kiedy okoń żerował przy powierzchni i nie reagował na żadne gumki - poperek wyciągał wtedy po dwa na raz. Co do żywicy, to używam rencast z mikrobalonem oraz ostatnio również żywicę ultra light, z którą nie trzeba się bawić w odmierzanie mikrobalonu, bo jest jakby już wymieszana "fabrycznie" w mikrobalon w około 20% na moje oko - podobny efekt i konsystencję, uzyskasz mieszając rencast z mikrobalonem w 20%. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez destos 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Kilka paskud "na szybko" :-) Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez G_rzegorz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Grzesiu załóż wreszcie wątek autorski, bo sam Ci go założę! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Grzesiu załóż wreszcie wątek autorski, bo sam Ci go założę!Marcin, przyjdzie czas to pomyślimy :-) hehe... Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez G_rzegorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) I jeszcze taki pędzelkowy twór :-) A tak na marginesie Marcin to jak ja się cieszę, że mi ten Januszowy drut pokazałeś ???? Teraz wyginanie stelaży to czysta przyjemność ???? Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez G_rzegorz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhinonskill Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Panowie mam pytanie czy ta farba nada się jak podkład do wobkow? -sniezka supermal emalia olejno ftalowa biała Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Pewnie słabo, po pierwsze długo schnie a po drugie nie wiem czy nie gryzie się z polurietanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhinonskill Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Pewnie słabo, po pierwsze długo schnie a po drugie nie wiem czy nie gryzie się z polurietanem.Sprawdzę to i jak nie zapomnę to dam tutaj znać może akurat będzie ok Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Panowie mam pytanie czy ta farba nada się jak podkład do wobkow? -sniezka supermal emalia olejno ftalowa biała Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Jak już to prędzej Śnieżka emalia nitro. Bynajmniej tą niektórzy polecają. Osobiście nie stosowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhinonskill Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Jak już to prędzej Śnieżka emalia nitro. Bynajmniej tą niektórzy polecają. Osobiście nie stosowałem.Wiem słyszałem o niej ale jak byłem w sklepie to jej akurat nie mieli a ze ta stoi już jakiś czas w szopie nie używana a ja dopiero zaczynam to myślałem ze spróbuję a jak nie wypali to kupię nitro. Pozdro [emoji16] Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Wodna emalia śnieżki działa (Supermal). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi