goliatwielki Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Te lidlowskie Parkside dają w miarę radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Te lidlowskie Parkside dają w miarę radęI mają 3 lata gwarancji. To chyba najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 I wychodzi taniej 24 zł kompletIdę w to Ps. Czy ktoś z Was wykonywał woblerki z sosny?Lipy narazie nie mam, a sosny trochę w kawałkach mam i nie wiem czy na pierwszy raz testowo z tego nie zrobic ;p Zamiast z lipy czy sosny możesz spróbować z balsy. Do metody dwóch połówek fajnie sprawdzają się deseczki, które można kupić w Leroy'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullast Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam WszystkichChciałbym pokazać wam swoje woblery i dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie na ich temat. Materiał to lipa,stelaż przez całość a malowane są farbami plakatowymi. Pierwsze testy wodowania przeszły pozytywnie a jutro rybki dokonają weryfikacji.Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 jak na początek to nie ma żle ja bym wątek załladał,szczerze to ja gorsze robiłem ale jak zaczną łowić ryby to trzeba je już udoskonalać i poświęcać dużo czasu nie da się z woblerozy wyleczyć hehe powodzenia w dalszej twórczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Witam WszystkichChciałbym pokazać wam swoje woblery i dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie na ich temat. Materiał to lipa,stelaż przez całość a malowane są farbami plakatowymi. Pierwsze testy wodowania przeszły pozytywnie a jutro rybki dokonają weryfikacji.PozdrawiamPatrząc po dacie foto to 15 lat czekałeś z premierą Wobki fajne, szczególnie w naturalnych kolorach. Daj znać jak po testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 A nawet nie zauważyłem hehe to po tylu latach progres pewnie niesamowity hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Panowie, większość z Was pewnie już widziała ten kanał na yt, ale dla tych co nie widzieli : https://www.youtube.com/channel/UCa-xsrfvLmgaUfPFE1TK7OQ/videos Koleś robi zajebiste przynęty.Dla mnie poniższa to mistrzostwo : https://www.youtube.com/watch?v=dDPSQABoyoM Świetnie wygląda i pracuje aż sie samemu chce zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Nastała Jesień , długie wieczory....chyba czas na jakieś dłubanki ;P Stanowisko odkużone, będą powstawać kleniowo-jaziowe smakołyki na przyzły sezon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildEast_dzikiwschod Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam wszystkich, długo się wstrzymywałem, ale zdecydowałem się pokazać co tam czasami strugnę (z nastawieniem na bużańskiego bolka, choć na wiślane też działają - a i często podczepi się coś innego). Co łowią można obejrzeć tutaj. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Mógł być w ciemniejszej tonacji. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Na pstrągi jednak najważniejsza praca zobaczymy co z tego wyniknie :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Takie tam 6steczki z nudów może coś je zagryzie mam nadzieję Edytowane 15 Stycznia 2020 przez szydłoś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weizen Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 6cm i 2.5cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Dawno nie było tu nieprofesjonalnych woblerów, więc załączam zdjęcie swoich pierwszych kilku sztuk. Niestety nie obyło się bez błędów, których uniknę w przyszłości. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witam nazywam się Łukasz Śledzę jerkbait.pl i coś tworzę od jakiegoś czasuPostanowiłem że moje dzieła ????Jest czas na pstrąga więc coś na niego Co sądzicie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelzen Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Może nie pierwsze ale czas wyjść z piwnicy i coś wrzucić. Mam nadzieję , że z czasem będzie lepiej. Edytowane 4 Lutego 2020 przez Pawelzen 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Zima, czyli dobra pora by coś wydłubać :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Nie ma jak to przysiąść dla odmiany z feederami i coś z niczego przy okazji wydłubać :-) Edytowane 16 Lutego 2020 przez G_rzegorz 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Wykluła się kolejna ławica ????I to z tego niczego co widać w poprzednim poście ???? Edytowane 3 Marca 2020 przez G_rzegorz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Wykluła się kolejna ławica ????I to z tego niczego co widać w poprzednim poście ????Ja nie wiem czy ta poczekalnia to miejsce dla Ciebie ????,zakladaj swój wątek bo poziom wykonania za wysoki na poczekalnie????.Świetnie woblery ????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Jacek, dzięki za miłe słowa????Pomyślę nad tym???? Edytowane 5 Marca 2020 przez G_rzegorz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Pierwsze próby z Akrylami...łatwo nie jest,ale coś może z tego będzie.Podoba się?przynęty powierzchniowe.Niebawem całe stadko innych robali Dzięki kol.@jaceen za małe podpowiedzi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Eleganckie! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Tym razem coś pod sandacze. Zdjęcia tak na szybko jak widać na kolanie Żywica, stelaż przez całość11 cm i waga ok gram Zobaczymy czy czerwcu się spodobają sandacza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi