Qcyk Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Lata temu popełniłem to pierwszy raz. Tak jak piszesz 1,5-2h i można nakładać. Ja robiłem to taką gąbką na patyku do cieni do powiek bo można było delikatnie wetrzeć ???? PozdrawiamDaniel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekmat Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Podczas zwolnienia mi się nudziło. Wysłane z mojego 220733SG przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Co to nikt nic nie robi ?!?Klan wajsek powiększył się o wersję 7.5 cmI czas zacząć malować Na razie podkład 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Co tu taka cisza ? Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez marekc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Kalkomania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Woblery robię głównie w kalkomanii ale malowanki też robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Żeby nie było dwa górne to kalko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Ok. Ładne, ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 22 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Nacinam bo braki się w pudełku zrobiłyPóźniej tylko Stery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Stół pod piłę jak pod gilotynę. Widzę pełna profeska. Piła nie strzępi krawędzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 To są 2 sklejone brzeszczoty i jak na razie nic się nie strzępi.Do każdego modelu mam dedykowany szablon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Ostatatni post był tu w październiku!!!!Chwalcie się koledzy swoimi dziełami !!!7 lat leżały aż się doczekały malowaniaJeszcze tylko Stery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Panowie co sądzicie o takich cykadach. Mój tata zajął się produkcją, jakieś porady lub tipy co do malowania lub udoskonalania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Panowie co sądzicie o takich cykadach. Mój tata zajął się produkcją, jakieś porady lub tipy co do malowania lub udoskonalania ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Panowie poszukuję jakieś białej farby podkładowej na wobki. Możecie jakąś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi