Braco Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Pierwszy raz w życiu spróbowałem zrobić coś z drzewa. Nawet nie szlifowalem jeszcze. Może kiedyś będzie czas żeby poprobowac i w końcu zrobić coś własnego. Wciaglo mnie na prawie godzinę to struganie. Macie na poprawę humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Takie zezolece 5,3 cm.z lipy. Wrócę do wklejania oczek. Tygryski ponoć łowne na dobrzycy. ....stery, kotwiczki i ogień.... Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Zybi81 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Takie zezolece 5,3 cm.z lipy. Wrócę do wklejania oczek. Tygryski ponoć łowne na dobrzycy. ....stery, kotwiczki i ogień....Ty się chyba urodziłeś z woblerem w dłoni...Tygryski zacne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 ... Wędkuje od stycznia dopiero, ale małe podstawy na temat woblerow mam. Chociaż wczesniej nigdy nie malowałem. Zdjęcie trochę przekłamuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Tym bardziej chylę czoła.Każdy kolejny będzie jeszcze lepszy! Edytowane 29 Czerwca 2018 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 ... Wędkuje od stycznia dopiero, ale małe podstawy na temat woblerow mam. Chociaż wczesniej nigdy nie malowałem. Zdjęcie trochę przekłamuje...Zakładaj wątek i będziemy podziwiać twoje dzieła. Łowi od stycznia woblery robi od marca.... Ha.. Ha.. Jestem pierwszy w kolejce po nauki robienia woblerów do ciebie piekne sztuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 ....potestowane, skutecznosc potwierdzona... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blindsniper Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Siemanko, na początku się przywitam, właśnie dołączyłem do forum, czytałem co nieco o wytwarzaniu woblerów i postanowiłem spróbować swoich sił! zrobiłem ich już kilka, nie są piękne ale dopiero się uczę odstępstwem od standardowych woblerów jest to że wykonuje je z tworzywa sztucznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Projekt robale????. Jedno jest pewne, klenie będą jak nie złowione to pzbierane. Ze śmiechu na brzeg będą wyskakiwać. I trzy garbuski o które wypytuje się kolega z nad rzeki. Edytowane 8 Lipca 2018 przez Zybi81 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Moje pierwsze kroki ???? mam nadzieję że starczy mi cierpliwości żeby je dokończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Moje pierwsze kroki mam nadzieję że starczy mi cierpliwości żeby je dokończyćjaziowy fajnie wygląda a ten większy wyciągnij troszkę oczko tyle, tak aby mocniej wystawało ( będziesz lakierował , kilka warstw to może lakier ,,zasłonić ''oczko i będzie mało miejsca na kółko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Dzięki kolego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Tyle sie naogladalem ze poleciałem po mala listwe balsy i wystrugalem takie dziwactwa. Docelowo 3kleniowe i boleniowy, ale jak zlowia cokolwiek to bede mial radosc jak dziecko:) Teraz tylko stelaz i stery i malowac. Smiechom czas start Szybki tap [emoji41] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 W oczekiwaniu na stery.???? Malowanie i kształty klasyczne. Kilka paćkańców, które gdzieś na JB podejrzałem. 3,5 do 5,5 cm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Pierwsze kroki? Chyba taki żart???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 W oczekiwaniu na stery. Malowanie i kształty klasyczne. Kilka paćkańców, które gdzieś na JB podejrzałem. 3,5 do 5,5 cm. Zakładaj swój wątek i to szybko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 ????Dzieki, pomyślę. Ciąg dalszy poligonowych warunków. Przy oczkach to ręka lata mi jak bym był na odwyku.???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Nie no jezeli to naprawde poczatki to czapki z glow.. z czego strugasz i czym malujesz ? Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Dzieki, pomyślę. Ciąg dalszy poligonowych warunków. Przy oczkach to ręka lata mi jak bym był na odwyku. Podeprzyj nadgarstek... okulistka tak mi opiłek z oka igłą wyjmowała... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Dzięki eRKA za radę. CR33D - Strugam z lipy a maluję zwykłym aerografem z alle... za 50pln. Wersja budżetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Jeden z pierwszych bezsterowców. Przy jednostajnym prowadzeniu mryga jak cykada:-) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Samba i lipa.Między 5 a 6 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 I to niby pierwsze kroki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 I to niby pierwsze kroki? Tak mniej więcej od 2 lat uczę się chodzić i stawiać kroki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Tak mniej więcej od 2 lat uczę się chodzić i stawiać kroki Więc czas najwyższy na swój własny wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi