mnietek Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam i dziękuję za dobre słowa.Wątek otworzę, słowo honoru.A ta pasta, to jakaś akrylówka, do dekoracyjnego ozdabiania ścian i nie tylko, nie wiem, czy na bazie wosku, nic na niej takiego nie pisało. Kupiona w Bricomanie, bardzo wydajna, Acrylputz, taka chyba jest nazwa. Jeśli to ta, która się łuszczy, to trudno, zobaczę w sobotę, jak te woblery będą wyglądać, bo teraz kilka dni będe poza domem. Właściwie to dzisiaj będę w Bricomanie i aż poczytam dobrze, co na opakowaniu od pasty jest napisane. Kupiłem ją już jakiś czas temu z myślą o woblerach uklejko/płotko podobnych i w poniedziałek podczas malowania mrówek sobie o niej przypomniałem. Mam nadzieję że ta nie będzie się łuszczyć, a jeśli tak, to będę wiedział, żeby jej nie stosować, tak jak już wiem, że nie należy moczyć prawie czterocentymetrowych mrówek w pokoście przec większą część nocy . Choć sądzę, że i tak na nie będzie coś brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam, kilka moich woblerków z pracą lusterkującą oraz pierwsze malowania aero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Widzę i kawosze się pojawiły podobne do mych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @SamborA no rzeczywiście ale Twoje lepiej wyglądają jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam pare moich woblerow zima zima 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam pare moich woblerow zima zimaNa drugim zdjęciu malowane od szablonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Na drugim zdjęciu malowane od szablonu?Zapewne przez siano albo słomę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zapewne przez siano albo słomę Bo fajnie wygląda ten efekt i nie moge wymyślić jak zrobic taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to już Ci kolega odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Stonowane barwy na ta chwile zdecydowanie bardziej Ci leżą i to widać zdj 3 i 5 szczególnie nr 5 wg mnie świetne efekty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Witam efekt za pomaca trawy z balkonu woblerek na dole ....zerwany !! kopia jest docieram nowa technike malowania jeszcze sie nie spotkalem zobaczymy co bedzie honeypaproczekpieprz Edytowane 18 Grudnia 2014 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Środkowy, jak go nazwałeś "paproczek" - bardzo fajny efekt mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Tez mi sie podoba bedzie na male woblerki z balsy dawany typu robale itp.Na samym dole juz boleniowy 7 cm 7 g tonacy Edytowane 19 Grudnia 2014 przez laska2309 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) FAJNE MROWKI!! kolega wyzej robi nie wiem czy jest sens kapac je w pokoscie capon pare sek i bedzie ok klenie nie gryza lakier dwie warstwy max i min to jest tylko moje zdanie jestem ciekawy gdzie obicazenie dajesz hehe Edytowane 19 Grudnia 2014 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam pare moich woblerow zima zima Mam pytanie czym malujecie np taka płetwe jak tutaj bądź skrzela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam.Zainspirowany wyrobami nie których kolegów postanowiłem stworzyć coś takiego.Myślałem ze jest to trudniejsze ale jest to proste jak budowa cepa .Nie są to moje pierwsze woblery ale pierwsze w tym stylu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Tak jest ,dobrze napisane :-) jak budowa cepa :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Mam pytanie czym malujecie np taka płetwe jak tutaj bądź skrzela? szablon kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam.Zainspirowany wyrobami nie których kolegów postanowiłem stworzyć coś takiego.Myślałem ze jest to trudniejsze ale jest to proste jak budowa cepa .Nie są to moje pierwsze woblery ale pierwsze w tym stylu.czym oklejasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak jest ,dobrze napisane :-) jak budowa cepa :-).e chyba nie cepa, z cepa byłby łamaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No cóż , cep cepowi nie równy . Jeśli konstruując to urządzenie do młócenia źle powiązało się obydwie części , to zamiast przyjemności z pracy , co najwyżej można było sobie poobijać kostki . Podobnie jest z woblerami , wystrugać korpus i ładnie go pomalować czy okleić to dopiero połowa cepa . A co z tą drugą częścią , jak powiązać jego wygląd z jego pracą . Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Z tym cepem chodziło mi oto że zrobienie woblera nie jest takie trudne i wychodzi naprawdę tanio.Nie którzy demonizują że to czarna magia ,nie umie ,nie mam zdolności manualnych. Na tym forum jest tyle porad jak zrobić woblera że mój trzy letni syn by to zrobił jak by umiał czytać .Jak ktoś umie zrobić kanapkę to i z woblerem sobie poradzi. Ochy i achy nad cudzą twórczością a nożyka i kawałka drewienka do reki nie chce się brać.Lepiej płacić xx zł,a zresztą kto bogatemu zabroni :) . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja zawsze mówię że zrobienie woblera nie jest trudne, zrobienie woblera takiego jak się chce z zaplanowaną wcześniej, pracą, wagą, głębokością prowadzenia itp. to już co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Od takich rzeczy jak praca,głębokość itp. jest przecież to forum i koledzy którzy chętnie pomogą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Czasami uda się zrobić perełkę i na pewno nikt nie zdradzi jak i co podstawy wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi