Manniek66 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Rękawiczki rapala pro-wear titanium opinie Jak w temacie , używał ktoś takich rękawiczek przy spinningu ? Jak sobie radzą z temperaturami np. -5* ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Było o nich chyba już sporo na forum.Użytkuję je już któryś sezon i jak dla mnie bardzo dobra propozycja. Cienkie, ale ciepłe, zapewniają dobre czucie, a świetnie izolują od wody i wiatru. A więc od zimna. Szczególnie doceniłem je podczas późno listopadowego jerkowania, kiedy woda z multika ciekła na ręce. Minusy? Gdzieś na palcu zaczęła się pruć nitka(trzeba zeszyć i śladu nie będzie) no i podczas podbierania szczupaków mogą się porysować od łuków skrzelowych... Ale takie, co się nie porysują, to próżno szukać PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A w temperaturach minusowych też dają radę czy już w ręce zimno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Maniek a masz jakiś sklep online gdzie można je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Spod lodu też w nich łowiłem Aczkolwiek ja generalnie wolę łowić bez rękawiczek, a takowych używam w sytuacjach absolutnej konieczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 W FM są za 83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio79 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Też użytkuję od zeszłego sezonu i złego słowa nie powiem, cieniutkie, ciepłe i spoko czucie i komfort w porównaniu do wszystkich tych grubszych modeli. Przy większych mrozach odkryte palce jednak marzną. Ale do jesiennego i wiosennego spiningu super. Odnośnie tych prujących się nitek przy obciętych palcach, też to zauważyłem ale w zasadzie mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam może ktoś z was posiada te rękawiczki w rozmiarze L nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów ,a mam zamiar takie sprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 http://rapala.fishing/products/insulated-gloves ktoś używa ? jak to wypada rozmiarowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz82 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Chyba nikt nie używa ale z własnego doświadczenia z odzieżą rapali stwierdzam że niech zostaną przy produkcji woblerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Cześć Czy ktoś wie gdzie mogę kupic tytułowe rękawice w rozmiarze XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi