BARENZ Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Co do "Pana" postaram się pamiętać ale mam mały opór bo wiem, że Eugeniuszowa latorośl ma więcej wiosen niż ja .Jeszcze raz podkreślam, że miło mi że "zajrzałeś" do mojego wątku.Co do fiolecików to miała być taka mala tajemnica .Pozdrawiam serdecznie.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Fajna partyjka, rybki z pewnością w nich zagustują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Partyjka powoli się dopieszcza ale nie wiem czy tym razem nie przygotuje odrobinę więcej zanim zacznę malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Marcowy okonek na Rynniaczka w pstrągowym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Najfajniejsze wykończenie woblera Edytowane 19 Marca 2014 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dzięki stary Zauważyłem, że to malowanie lubią okonki 30+. Nie trafiłem na ten kolor mniejszego okonia.. Oczywiście każda ryba złowiona na własnoręcznie wystrugany wobler cieszy podwójnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Prosiłem o usunięcie postu Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez BARENZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Wobki doszły, dzisiaj dostają kotwiczki i w sobotę będą testowane:) Linek i balck fury są zarąbiste i mam prawie pewność, że okoniom na Kanale Żerańskim przypadną do gustu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Chyba średnio dziś były testowane Sylwku .Pogoda nie napawała optymizmem, chyba, że z ciebie hardkor większy niż myślę.Choć nie ukrywam, że byłem dziś na Rządzy poszukać pstrągów ale nie znalazłem. Do domu wróciłem tylko z suchymi majtkami, reszta do wirówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Coś się Panie Barenz opuściłeś, nowych partii wobków nie wrzucasz, kiedy nowe dzieła a raczej ich zdjęcia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Trochę mam problem ze zdjęciami bo Image Shock numer wyciął. Wobki się strugają szpachlują i podkładują. Będą Rynniaki, będą Nurciaki i będą wobki niewiele ponad centymetr długości na letnie jazio-klenie. Mało czasu ostatnio ale coś się dzieje.W planach także piątka o Nurciakowej akcji. Jeszcze trochę cierpliwości Sylwku. Wszystko w swoim czasie .Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Imageshank jest teraz płatny, ja zacząłem korzystać z photobucket.com, polecam aczkolwiek na jerku foty dodaje zawsze bezpośrednio z dysku, najszybciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dzięki Mateusz.Jak bym miał jakieś pytania reszta na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Witam Marcinie,no fajne,fajne woblerasy,widziałem w realu jak wyglądają i pracują,niezła robota,ja dumałem nad tym czy by nie wziąć się za robienie wobków,ale nie wiem czy mi wystarczy cierpliwości,okaże się w przyszłości,pozdrawiam Cezar;-) Edytowane 30 Marca 2014 przez cezary1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz . Zależy jak chcesz je wykonywać. Jak 100 % hand to żmudna robota ale i chyba satysfakcja większa. Przemyśl i prześpij się z tematem. Początki zawsze są trudne ale...Ps.Dziś Tomek miał czterdziestkę garbusa na mojego Rynniaka a słowo się rzekło:Za czterdziestaka złowionego na mój wobler obiecałem gratis .Trzeba się wywiązać .PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek7 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Hej Marcino.Muszę przyznać, że twój woblerek, okazał się łowny. Coraz częściej czepiają się go grubsze garbusy, miałem na nim czterdziestaka ale niestety była to spinka. Powodzenia twórz dalej Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez tomaszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Rynniaki to już sprawdzone na garbusach woblery ale cieszę się Tomku, że jesteś zadowolony. Co do czterdziestaka i naszej umowy. To nie zaliczam póki nie zobaczę zdjęcia :P :P :P .A tak na poważnie to gratuluję bo słyszałem wieści ..Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek7 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Marcina, na dowód tego co wcześniej napisałem, zamieszczam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No piękny garbusek panie Tomaszu. Cieszę się, że wobas się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Rynniaczki, SDR-ki, Nurciaki i pestki 1,5 cm gotowe do malowania:. Kurpusy nowych Piątek VS Nurciaki" Taki 2 cm sklejkowy eksperyment: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Oooo, widzę, że wracasz do gry bardzo dobrze, czekamy na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Rynniaki: Czarna Mamba Natural I cała partyjka Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez BARENZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No nareszcie coś podgoniłeś, good job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ah ten natural Będzie skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi