Skocz do zawartości

BARENZOWA WOBLEROZA

BARENZ

Rekomendowane odpowiedzi

Co do "Pana"  postaram się pamiętać :P ale mam mały opór bo wiem, że Eugeniuszowa latorośl ma więcej wiosen niż ja ;).

Jeszcze raz podkreślam, że miło mi że "zajrzałeś" do mojego wątku.

Co do fiolecików to miała być taka mala  tajemnica :D.

Pozdrawiam serdecznie.

Marcin

Chyba średnio dziś były testowane Sylwku :P.

Pogoda nie napawała optymizmem, chyba, że z ciebie hardkor większy niż myślę.

Choć nie ukrywam, że byłem dziś na Rządzy poszukać pstrągów ale nie znalazłem. Do domu wróciłem tylko z suchymi majtkami, reszta do wirówki :D.

Trochę mam problem ze zdjęciami bo Image Shock numer wyciął. Wobki się strugają  szpachlują i podkładują. Będą Rynniaki, będą Nurciaki i będą wobki niewiele ponad centymetr długości na letnie jazio-klenie. Mało czasu ostatnio ale coś się dzieje.

W planach także piątka o Nurciakowej akcji. Jeszcze trochę cierpliwości Sylwku. Wszystko w swoim czasie ;).

Pozdrówka.

Witam Marcinie,no fajne,fajne woblerasy,widziałem w realu jak wyglądają i pracują,niezła robota,ja dumałem nad tym czy by nie wziąć się za robienie wobków,ale nie wiem czy mi wystarczy cierpliwości,okaże się w przyszłości,pozdrawiam Cezar;-)

Edytowane przez cezary1976

Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;). Zależy jak chcesz je wykonywać. Jak 100 % hand to żmudna robota ale i chyba satysfakcja większa. Przemyśl i prześpij się z tematem. Początki zawsze są trudne ale...

Ps.

Dziś Tomek miał czterdziestkę garbusa na mojego Rynniaka a słowo się rzekło:

Za czterdziestaka  złowionego na mój wobler obiecałem gratis :P.

Trzeba się  wywiązać ;).

Pozdrawiam

Marcin

Rynniaki to już sprawdzone na garbusach woblery ale cieszę się Tomku, że jesteś zadowolony. Co do czterdziestaka i naszej umowy. To nie zaliczam póki nie zobaczę zdjęcia :P :P :P :P :P :P .

A tak na poważnie to gratuluję bo słyszałem wieści ;)..

Pozdrówka.

• 2 tygodnie później...