BARENZ Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Fajne na zdjęciach woblerki wyglądają i tu pojawia się ale ...... na żywo wyglądają dużo lepiej miłe okazję w ręku potrzymać i malowanie jest pierwsza klasa patrząc z punktu widzenia modelarza, potrzeba sporo pracy i cierpliwości aby aerografem ładnie wycieniować przy tej wielkości. Czekam na zamontowanie sterów bo to zawsze mi się kojarzy z finałem prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Widzisz Sylwek....Nie jest łatwo zrobić zdjęcie, które oddaje faktyczny wygląd woblera. Bardzo się cieszę, że się Tobie podobają, bo z uwagi na Twoje doświadczenie jest to bardzo budująca opinia.Fotki ze sterami?Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Te zebry to chyba najfajniej jednak wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Mam nadzieję, że Białoruskie klenie mają taki sam gust jak Ty stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 I chyba najmniejszy jaki się połasił na rynniaka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Pierwsza warstwa Pride - będzie jeden o wielkości równiutko 1 cm. Od tego to już palce bolą . Edytowane 19 Lipca 2014 przez BARENZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie zazdraszczam, mnie ostatnio przy 2cm chciało trafić nie wiem jak kiedyś mogłem ich tyle robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Barenz, podobają mi się Twoje wobki ;]Ale jak patrzę na te maleństwa to aż mnie palce bolą To chyba nie dla mnie te mikrusy ;] Jakbyś chciał coś kiedyś się wymienić na woblery to pisz, z chęcią bym zobaczył u siebie w pudełku Twój wyrób ;] Pozdrawiam. Edytowane 20 Lipca 2014 przez Stachu442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Spoko Kamil. Coś tam na pewno damy radę. Fajnie, że się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Szczupak.jpg Hartzlack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tak. cztery warstwy. Niezniszczalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Czarna Perła Mozambiku Czyli Nurciaki i pestka trochę ponad1 cm. Edytowane 21 Lipca 2014 przez BARENZ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 O kurde "czarna perła Mozambiku" hahaahha to nazwa farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Wieksze nurciaki wymiatają i kolorki też fajne takie ni ciemne ni jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Chłopaki to nie nazwa farby, tak nazwał to malowanie kolega nad wodą. Ale kolor już sprawdzony i łowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Na tą nazwą bym się zastanowił, dłuższa jest od samego wobka. Szczupły mocno szczupły:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nazwa może i długa Sylwek, ale zaklepana Seryjka już prawie skończona. We czwartek jadą pod Białoryś na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Aleś tego narobił i na pewno połowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Mam nadzieję stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No no niezła ławiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Zobaczymy co zostanie po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Miałem się odezwać po powrocie, więc na razie napiszę tylko tyle: Były ryby, były straty "czarna perła mozambiku" rządzi choć nazwa może i długa Były szczupaki i okonie, był piękny boleń (przez chwilę ), klenie miały mnie w nosie, był dzwon na trasie ale wyprawa była super. Jak tylko znajdę chwilę wrzucę fotki. Mam nadzieję, że niedługo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No więc zaczęło się dość pechowo bo tuż za Łosicami mieliśmy stłuczkę ale na szczęście Monti okazał się mocny jak czołg, więc mogliśmy jechać dalej.. Na miejsce dotarliśmy wieczorem, więc trzeba było się zaopatrzyć w drzewo na kilka dni i zorganizowanie obozowiska.Miejsce wyglądało mniej więcej tak Z rzeką łączyło się piękne starorzecze: Jeśli chodzi o ryby to padło w sumie z dziesięć szczupaków i podobna liczba okoni ale okonie raczej mniejsze, po dwadzieścia kilka cm. Był jeszcze piękny boleń, który uderzył na rynniaka, z taką siłą, że ochlapał mnie wodą (walnął pod samą burtą) ale mniemam, że na jaziowym kiju 3-10 g był nie do zacięcia bo wygiął kij do rękojeści i na luzie wypluł woblera.Największą niespodzianką wyprawy było jednak to: Gdyby nie kotwica w pysku nie wiedział bym, kto tu kogo zaatakował Nie wszystkie ryby udało się wyciągnąć z wody (niestety ) Późnymi wieczorami klenie pstrykały tylko w woblery ale nie dały się wciąć mimo najszczerszych chęci. Jeszcze tylko fotka, którą mi pstryknęła żona z ukrycia I potwierdzenie , że wyprawa była udana Pozdrawiam.Marcin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Super wyprawa! woblery widać dały radę, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi