joker Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ładne starorzecze, w listopadzie będzie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Już o tym myślałem Robert Ale sądząc po ostatnim wypadzie trzeba będzie raczej z ultralight- ów zrezygnować bo szczupaki jak widać tam konkretne przebywają.. Grubsze kotwice i dobry dzień. Kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tu ultralighty mogły by nie dać rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak tam Panie wypad sobotni na pstrągi, ile sztuk padło na nurciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nie wiem co powiedzieć bo ryby były w sumie cztery ale tylko jedna naprawdę konkretna, lecz niestety nie udało się doholować do brzegu .Ale najważniejsze , że Nurciaki łowią także pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Krótki wypad nad Warszawską Wisłę.Żyłka założona nad wodą po trzech godzinach łowienia z niebieskiej zrobiła się biała.Aż się boję pomyśleć gdyby przyszło zjeść z tej rzeki jakąś rybę . A i nawet już nie wspomnę, że co piąty rzut na kotwicy wisi jakaś szmata lub chusteczka higieniczna. Trafiają się też pampersy .Co się dzieje chłopaki z naszymi rzekami Edytowane 6 Września 2014 przez BARENZ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Wystarczą dwa słowa na temat naszych rzek. SZKODA SŁÓW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Mi na wiśle, na jeden dzień łowienia przypada kilka podpasek i innych klozetowych szmat, zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nowe piąteczki na tle Nurciaków 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Przepraszam Panowie ale nie mogłem się powstrzymać.WŁAŚNIE POJECHALIŚMY ROSJAN 2: 0 w setach :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Drewno lipowe. Właśnie zdążyłem wkleić stelaże i obciążenie ale fotki będą później bo klej musi złapać. Będą mocno przeciążone. Może być ciekawie Edytowane 22 Września 2014 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Na Kostrzyniu będziesz tym łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No nie Michale Na Kostrzyniu mógłby być problem. To raczej bączki na głębszą wodę. Właśnie idą w capon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Chyba że chciałbyś sobie pogłębić kilka dołków No ale napisz coś o ich przeznaczeniu bo takich dużych wobków chyba jeszcze u Ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) To woblery z przeznaczeniem na trolling i ciężki spinning. Wróciłem do drzewa lipowego bo balsa chyba by była zbyt miękka. Choć powiem szczerze, że przywyknąwszy do balsy paluchy mnie bolały strugając w lipie . Nie będę się wymądrzał bo to pierwsze tego typu woblery wykonane przeze mnie. Jeśli uda mi się osiągnąć pracę jaką sobie wymyśliłem to powinny być ok. Będę informował na bieżąco . Planuję przetestować je jeszcze w tym roku. Zobaczymy co wyjdzie bo czasu mało. Edytowane 24 Września 2014 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No oby wyszło jak należy a i niech rybki solidnie przetestują Ja z kolei głównie lipa, źle mi się struga w balsie jakoś nie potrafię osiągnąć wymyślonego kształtu i z powtarzalnością jest słabo. Pewnie też umiejętności brak ale w lipie lepiej to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Kiedyś strugalem tylko z lipy, teraz głównie balsa. Jak kto woli Panie Michale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Obciążenie już w środku. Pierwszy 35 g drugi 25 g. Jeszcze jedna warstwa szpachli i idą w podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 grubszego kalibru sie zachcialo ...... ksztalt fajny ale nie wiem czy drut nie za cienki przynajmniej z fotek tak wyglada..... wiesz co moze sie polakomic na takiego woba ciekaw jestem efektu koncowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Wiem Kamil Ale jeśli będzie ok to szczupaki i sandacze też chętnie zagryzą Drut 1,2 mm. Edytowane 25 Września 2014 przez BARENZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 a to juz po testach widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Nie, nie Kamil te jeszcze testów nie widziały. Ale sumek jak najbardziej na wobler się połakomił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Przyłów na nurciaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No akurat nie na Nurciaka .Podkład już przesechł jak będzie chwila dostaną jakieś kolory . P.S.Dziś puszczamy kilka tysięcy kleniaków do Kostrzynia Michał, niech rosną i czekają na Woblerozę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Szkoda że nie napisałeś wcześniej chętnie bym pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi