Skocz do zawartości

BARENZOWA WOBLEROZA

BARENZ

Rekomendowane odpowiedzi

Kamil - jak będzie trzeba to pewnie, że się dogadamy choć tylko przetestowane modele trafiają w ręce ludzi bo najpierw sam testuję wobki i dopiero gdy mam pewność, że dany model łowi decyduję się na ich sprzedaż.

Dlatego np. piątki jak na razie są tylko dla mnie, bo jeszcze na nie nie łowiłem.

Nurciaki i Rynniaki z zamkniętymi oczami polecam bo przyniosły mi wiele ryb.

Czyli zasada jest prosta ja testuje i decyduje czy warto oddać do dalszych testów :P :P :P :P :P .

Adam - 6 metrów balsy przy pstrągówkach to już ładne kilka wobków do obrobienia. ;)  POWODZENIA !!! ;)

• Like 1

Witaj Marcinie :) Wobki doszły w poniedziałek, jednak dopiero dziś się zebrałem aby odpisać - wybacz :P

Wobki oczywiscie malinowe juz uzbrojone i zwodowane praca bardzo fajna pstrążek agresywny ale drobniutki to lubie! A Bananek bardzo fajnie ucieka na boczki i myśle że wiosenne klenie to polubią :) Dzięki WIELKIE jeszcze raz i pozdrawiam !! :)

• Like 1

• 4 tygodnie później...

No to już jestem. Nie było czasu na testy ale oczywiście coś połowiłem przy okazji ;). Folie przetestowane. Piątki łowią, Rynniaki łowią, przyniosły drugie miejsce na zawodach jest dobrze :P.

Przy okazji życzę wszystkim odwiedzającym wątek zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2015 roku. Tylu zacięć ile brań i tylu ryb ile holi :P

• Like 4

post-52714-0-29004700-1419975001_thumb.jpg    post-52714-0-03176500-1419975037_thumb.jpg

Duszki gotowe lecz na zdjęciach robionych telefonem w ogóle nie widać opalizacji (brzuszek - złota, boki - złoto - zielona, grzbiet - fioletowa). Pozostałe jeszcze do podpisu i ostatnia warstwa bezbarwnego. Wtedy postaram się pstryknąć lepsze foto.

Piotrek - jest tu niespodzianka dla Ciebie :P

• Like 5

Najbardziej podoba mi się kropka :) nadaje smaczek i pasuje do tagowania . Takie Barenz i KROPKA B) .

dobrze ujete barenz i kropka :)  woby fajne tylko ta piiiiiiiiiii zimowa sceneria  zdjecia czlowieka doluje. a wyroby jaknajbardziej fajowe duszki sa git ;)

Edytowane przez bielik
  • Like 1