Fin333 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Sporo, do końca grudnia powinno wystarczyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Niezły zapas moja lipa jest w drodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Małe przygotowania do zimy Lipa i balsa Obraz 016.jpg Obraz 019.jpg Obraz 020.jpgBiedne paluszki :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tak licząc po zdjęciu wychodzi ok. 250 woblerów Sporo sumówek i szczupakówek z lipy. AUU Pójdzie pewnie ze dwie paczki ostrzy do noża :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Bardzo ładne woblerki, te oklejane folią fajnie wychodzą ;] W ogóle jak patrzę na te małe woblerki to aż mnie palce bolą Kiedyś po jakiegoś się zgłoszę do testów, a Ty coś wybierzesz z moich wypocin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Sporo tego drewna do mnie ostatnio dotarło 6mb balsy 10mm x 1000mm troszkę pstrągowych z tego wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kamil - jak będzie trzeba to pewnie, że się dogadamy choć tylko przetestowane modele trafiają w ręce ludzi bo najpierw sam testuję wobki i dopiero gdy mam pewność, że dany model łowi decyduję się na ich sprzedaż.Dlatego np. piątki jak na razie są tylko dla mnie, bo jeszcze na nie nie łowiłem.Nurciaki i Rynniaki z zamkniętymi oczami polecam bo przyniosły mi wiele ryb.Czyli zasada jest prosta ja testuje i decyduje czy warto oddać do dalszych testów :P :P .Adam - 6 metrów balsy przy pstrągówkach to już ładne kilka wobków do obrobienia. POWODZENIA !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witaj Marcinie Wobki doszły w poniedziałek, jednak dopiero dziś się zebrałem aby odpisać - wybacz Wobki oczywiscie malinowe juz uzbrojone i zwodowane praca bardzo fajna pstrążek agresywny ale drobniutki to lubie! A Bananek bardzo fajnie ucieka na boczki i myśle że wiosenne klenie to polubią Dzięki WIELKIE jeszcze raz i pozdrawiam !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No to super, że jesteś zadowolony Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Do Bożego Narodzenia nie będzie mnie na Jerku.Serdecznie wszystkich pozdrawiam.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Narobił woblerów i pojechał testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 No to już jestem. Nie było czasu na testy ale oczywiście coś połowiłem przy okazji . Folie przetestowane. Piątki łowią, Rynniaki łowią, przyniosły drugie miejsce na zawodach jest dobrze .Przy okazji życzę wszystkim odwiedzającym wątek zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2015 roku. Tylu zacięć ile brań i tylu ryb ile holi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Na Rynniaka 3 cm alu Zdążyłem jeszcze przed śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Niezły patent by zrobić kumplowi kawał na rybach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Duszki gotowe lecz na zdjęciach robionych telefonem w ogóle nie widać opalizacji (brzuszek - złota, boki - złoto - zielona, grzbiet - fioletowa). Pozostałe jeszcze do podpisu i ostatnia warstwa bezbarwnego. Wtedy postaram się pstryknąć lepsze foto. Piotrek - jest tu niespodzianka dla Ciebie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No nareszcie zdjęcie jakichś woblerów kontynuuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Czcigodne mandaryny są super. :D :D :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki Już podpisane i schnie bezbarwny .P.s. U mnie karta dziś opłacona na 2015. Twój ruch :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 A ja zaraz po nowym roku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kilka lepszych fotek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Najbardziej podoba mi się kropka nadaje smaczek i pasuje do tagowania . Takie Barenz i KROPKA . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Najbardziej podoba mi się kropka nadaje smaczek i pasuje do tagowania . Takie Barenz i KROPKA .dobrze ujete barenz i kropka woby fajne tylko ta piiiiiiiiiii zimowa sceneria zdjecia czlowieka doluje. a wyroby jaknajbardziej fajowe duszki sa git Edytowane 31 Grudnia 2014 przez bielik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 duszki super wygladaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Bardzo dziękuję za miłe słowa chłopaki Ta zimowa sceneria Kamilu psuje cały temat bo jak tu przy takiej szarówie pokazać opalizację na woblerze Ale fajnie, że mimo wszystko duszki się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi