Skocz do zawartości

BARENZOWA WOBLEROZA

BARENZ

Rekomendowane odpowiedzi

Drugi dzień walczymy nad. Drweca Kamil. Narazie pusto. Ale wobki pracują ok. Jest sporo osób nad wodą. Nikt nic nie ma ale trzeba buciki dobrej myśli. Jeśli będę miał dostęp do czegoś poza telefonem wrzucę może jakieś zdjęcia. Pozdrówka dla wszystkich.

Marcin :-).

Edytowane przez BARENZ

Drugi dzień walczymy nad. Drweca Kamil. Narazie pusto. Ale wobki pracują ok. Jest sporo osób na wroga. Nikt nic nie ma ale trzeba buciki dobrej myśli. Jeśli będę miał dostęp do czegoś poza telefonem wrzucę może jakieś zdjęcia. Pozdrówka dla wszystkich.

Marcin :-).

Niedawno wróciliśmy ;)

Wyprawa na zero bo szczupaki się nie liczą, (te mamy u siebie) :P

Z opinii miejscowych dowiedzieliśmy się, że kiepsko trafiliśmy bo trocie nie zdążyły jeszcze wrócić ale i tak wyprawa była super :D

Przez te trzy dni na Drwęcy podobno padły dwie a wędkarzy było mnóstwo. Dziś rozmawiałem z jednym, który wędkuje tam od 20 lat. Powiedział, że na swoją pierwszą czekał 5, więc nie jest najgorzej :P :P.

Poznaliśmy miejsca i następnym razem będzie już łatwiej ;)

Jest trochę zdjęć ale wrzucę w wolnej chwili

Marcin

• Like 1

Mi się nie podoba Hand Made  - mało polskie  :angry:

Co do reszty to lepiej pomyśleć w przód i usunąć ten drewniany slogan, być może kiedyś zacznie odlewać i co wtedy?  B)  Będziesz zmieniać na Pasja piankowa?  B)

Ja bym w ogóle go usunął (nie jest potrzebny) ewentualnie zrobił jakiś ogólniejszy  ;)

• Like 1

To ja wtrącę swoją propozycję

"Zawsze z pasją. Zawsze w drewnie. Zawsze pięknie."

;)

A jak miał bym wybrać z Twoich propozycji to (z wahaniem)... 1. Brakuje mi odniesienia do ryb, przynęt, wędkarstwa... Pasja i drewno, ale co dalej - sama grafika to moim zdaniem za mało.

• Like 2