BARENZ Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jeszcze trochę roboty do finiszu Zobaczymy jak wyjdą na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Trociowe szóstki skończone Jeszcze czyszczenie oczek, stery i do wody 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Fajne te trociowe woblery Jeszcze niech pokażą się nad wodą, to wszystkie trotki Twoje Woblery trociowe charakteryzują się agresywną pracą? Może sam kiedyś spróbuję coś takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) . Edytowane 18 Stycznia 2015 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Drugi dzień walczymy nad. Drweca Kamil. Narazie pusto. Ale wobki pracują ok. Jest sporo osób nad wodą. Nikt nic nie ma ale trzeba buciki dobrej myśli. Jeśli będę miał dostęp do czegoś poza telefonem wrzucę może jakieś zdjęcia. Pozdrówka dla wszystkich. Marcin :-). Edytowane 18 Stycznia 2015 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Drugi dzień walczymy nad. Drweca Kamil. Narazie pusto. Ale wobki pracują ok. Jest sporo osób na wroga. Nikt nic nie ma ale trzeba buciki dobrej myśli. Jeśli będę miał dostęp do czegoś poza telefonem wrzucę może jakieś zdjęcia. Pozdrówka dla wszystkich. Marcin :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Narazie 2:0 pocieszające jest tylko to ze nie słychać bardzo by w ogóle ktoś coś łowić. Jeden pstrazek poległ :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Niedawno wróciliśmy Wyprawa na zero bo szczupaki się nie liczą, (te mamy u siebie) Z opinii miejscowych dowiedzieliśmy się, że kiepsko trafiliśmy bo trocie nie zdążyły jeszcze wrócić ale i tak wyprawa była super Przez te trzy dni na Drwęcy podobno padły dwie a wędkarzy było mnóstwo. Dziś rozmawiałem z jednym, który wędkuje tam od 20 lat. Powiedział, że na swoją pierwszą czekał 5, więc nie jest najgorzej :P.Poznaliśmy miejsca i następnym razem będzie już łatwiej Jest trochę zdjęć ale wrzucę w wolnej chwili Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dawaj foty dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wrzucę, wrzucę tylko musze mieć dostęp do jakiegoś komputera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Kilka obiecanych fotek z wyprawy nad Drwęcę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ajjjj bym tam pobuszował Ten most wygląda jakby był do góry nogami - co Wy tam piliście? Kto jest kto na fotkach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dobrze Piotrek, że też to zauważyłeś bo już się bałem, że mam halucynacje i bałem się podejść do wody Od prawej: Kamil, Tomek i Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Piękne widoki, a wobek w kropki ekstra... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 jest gdzie pochodzic i pomachac:) zazdroszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Faktycznie Kamil Szkoda tylko, że to 300 km ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Pomożecie wybrać lepszy? 1. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 a moze "Pasja wyryta w drewnie" z twoich propozycji bardziej nr 1 mi sie podoba;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Mi się nie podoba Hand Made - mało polskie Co do reszty to lepiej pomyśleć w przód i usunąć ten drewniany slogan, być może kiedyś zacznie odlewać i co wtedy? Będziesz zmieniać na Pasja piankowa? Ja bym w ogóle go usunął (nie jest potrzebny) ewentualnie zrobił jakiś ogólniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Moje zdanie takie samo jak kolegi @badtobone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie mam zamiaru lać piany Piotrze Chciałem zaznaczyć w ten sposób, iż wykonuję woblery tylko z drewna i prawdopodobnie tak już zostanie Niech to będzie taki mały tradycjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To ja wtrącę swoją propozycję "Zawsze z pasją. Zawsze w drewnie. Zawsze pięknie." A jak miał bym wybrać z Twoich propozycji to (z wahaniem)... 1. Brakuje mi odniesienia do ryb, przynęt, wędkarstwa... Pasja i drewno, ale co dalej - sama grafika to moim zdaniem za mało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Powoli malują się pierwsze Jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi