Pawelek55 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tresowane? U mnie trzeba samemu malować PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tresowane? U mnie trzeba samemu malować PW Marcin wszedł na wyższy poziom wtajemniczenia. PW to na pewno próba wydębienia patentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 He he:-). Nie mam dostępu do Pw z telefonu ale aż jestem ciekawy Piotrek co mi tam namazales ;-). Jak tylko dorwę jakiegoś kompa odezwę się :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Takie coś wyszło z pierwszych Jerków 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pływały juz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie. Jeszcze raz w bezbarwny pójdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 no elegancko wygladają a błyszczą sie jak no 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Koniecznie napisz co z nich wyszło jaka waga? Będziesz łowił castem czy klasycznym kołowrotkiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Good job szczupaki głodować nie będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Powiem Ci, że naprawdę świetne malowanie, oby tak dalej szło No i żeby połapały te jerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dzięki chłopaki Kamil - moja żona twierdzi, że zdjęcia nie oddają w ogóle ich uroku więc nie jest źle Michał - waga ok 10,5 g i taką mniej więcej będą trzymały bo będzie wersja pływająca i bardzo powoli tonąca tak jak w tym konkretnym przypadku. Z pracy jestem bardzo zadowolony (typowa Z-etka z wychyłami bocznymi). Naprawdę nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze bo korpusyi nie są duże. Casta nie posiadam, więc będą łowił zwykłym kołowrotkiem ze stałą szpulą.Wędka na blanku MHX MB-842, więc kij idealny do jerkowania takimi przynętami .Nie będę pewnie jerkował zbyt często bo to nie moja metoda ale woblery wyszły naprawdę ok więc już chyba zostaną w mojej produkcji Choć kto wie - wszystko wciąga Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 10,5g przy 8cm? U mnie same korpusy więcej ważą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Trafiła się lekka sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Wiem, że to temat o woblerach ale tak się cieszę, że nie mogłem się powstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Wiem, że to temat o woblerach ale tak się cieszę, że nie mogłem się powstrzymać DSC_0174 kopia.jpg DSC_0178 kopia.jpgNieźle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek17 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Cześć 'rybko', przypominam o moim zamówieniu na specjalnego woblera na dużego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dawno mnie tu nie było ale aż się boję odpisać Mam się bać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Buuu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek17 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Nie bój się mnie rybko, to ja Karolina pamiętaj potrzebuję skutecznego woblera!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Ale mnie wystraszyłaś W dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo. Niezły nick Coś tam się maluje ale raczej nie tego szukasz ale będą też do trolla Na razie na warsztacie Jerki Edytowane 29 Marca 2015 przez BARENZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jerkowa gromada. 8,5 cm, 12-13 g. Bardzo powoli tonące. Praca "Z" Metoda prowadzenia: Machaj wędą ryby będą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Niebieski z białym brzuchem i czarnymi akcentami z ostatniego zdjęcia wymiata! reszta też bardzo ładna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 z ta metoda prowadzenia to ameryki nie odkryles Panie wobki fajne widze za jerki sie kolega wzial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek17 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 a czy bez machania wędą ryby też będą ? to ja sie pytam rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Mało czasu ostatnio Kamilo ale coś się cały czas struga Szykują się Jerki, sumowe kluski, trollingowe szczupakowe wobki i sandaczówki, oczywiście nurciaki, piątki i rynniaki cały czas w produkcji ale dziś przysiadłem do większego kalibru bo obiecałem pewnemu jegomościowi z tego forum większy kaliber na wypad za granicę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi