Pride Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Bardzo ładny ten fiolet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Fajne te wobki Fiolecik naprawde interesujacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jak wyżej, fiolecik naprawde mega, wobki również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mam nadzieję, że rybą też się spodoba. Zresztą na fiolecik padł w tym roku przecież sumek 157 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Kurczę, podoba mi się ten fiolet Muszę sobie taki sprawić do swoich wypocin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Pstrągowo - trociowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Aż się prosi napisać podobnie jak poprzednicy, uderzyłeś w fajne, pastelowe kolorki. Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 SDR 9 cm (sosna) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Na rynniaka 3 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tłuściutki? z naszych okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Nie do końca Michał, ale niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Nowe sumówki. Jeszcze stery i do wody :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Póki jeszcze świeży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Nurciak 4 albo 5 cm nie pamiętam i nie zmierzę bo szczupak zjadł go na kolację Edytowane 21 Maja 2016 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Rzadko tu ostatnio zaglądam :-) Brak czasu :-)Gratuluję pięknego kluska.Jak coś wiesz gdzie mnie szukać :-)PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Chyba trzeba trochę odświeżyć temat.Witam wszystkich po długiej przerwie :-)Może zaczniemy od zdjęć przesłanych mi przez kolegę który na Moje sumówki połowił obficie :-)Szczególnie chwali sobie ten ostatni kolor choć sam wiem, że czasami to raczej nasze przyzwyczajenie do przynęty powoduje jej wyniki. Najbardziej liczy się praca. Ale jak siadają trzy w ciągu jednego dnia na jeden wobler a tak połowił kolega to powiedzmy, że to nie przypadek.Gratuluję i sam oczywiście się bardzo cieszę :-) Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dwanaście zębatych trafił wczoraj na ten wobler Największy ponad 7 kg. czekam na resztę fotek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 I jeszcze jedna fotka :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Trollingowe trzynastki (sosna). Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Bardzo stylowe chyba nurkują dość głęboko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 I ostatnia partyjka trollingowych trzynastek i szczupakowych oraz sumowych dziewiątek ;-) Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Śliczne maleństwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Bardzo stylowe chyba nurkują dość głęboko?Do pięciu metrów Mateusz :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Witam wszystkich.Przesyłam fotki przesłane od kolegi który zdobył II miejsce na drużynowych zawodach Trolling Cup 2017. Choć ryby nie były duże, było ich sporo i wszystkie padły na moje woblery, więc dla mnie to niesamowita frajda tym bardziej, że drugi kolega z teamu łowiąc na różne inne woblery nie miał nawet brania. Cieszę się zatem niesamowicie bo to dla mnie duże umocnienie w mojej pasji .Pozdrawiam Edytowane 13 Listopada 2017 przez BARENZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi