koziol13 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Natural z umaszczenia podobny do jazgarza, mnie tak się kojarzy. A może Kolega na giełdę by wstawił parę sztuk. Czekam na zdjęcia z rybami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Do jazgarza trzeba by chyba pędzli użyć i transparentnie się spróbować pobawić Może kiedyś spróbują choć nie czuję się tu zbyt mocny . Co do giełdy to rozważę propozycję, jeśli nic na nią nie pójdzie to wal na PW.Damy radę. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jakbyś się zdecydował dać wobki na giełdę to wrzuć do wątku linka z giełdy, łatwiej będzie namierzyć ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Ciężko zrobić foto, na którym widać łuskę i opalizację Z reguły widać jedno albo drugie Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Mi tam najbardziej podobają się te płetwy kolorki też fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Płetewki opalizują na fioletowo. Trochę widać to na pierwszym zdjęciu. Ogólnie chciałem pokazać trochę opalizacji na zdjęciach ale wyszło jak zwykle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 wiadoma sprawa ze fotka nie odda tego co chemy pokazac ale znajac te farby to wiem ze opalizacja jest git a te pletewki bardzo ciekawie wyszly kolorystyka tez ciekawa walilo cos ci na takie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dopiero kleję stery. W długi weekend jadę na Suwalszczyznę pewnie wezmę kij choć ma cały czas lać. Jak się uda to przetestuję. Pierwszy raz zrobiłem je w tym malowaniu, ale Rynniaki to już sprawdzone w boju woblery i to ich praca kusi ryby nie malowanie. Czasami mi się wydaje Kamil, że te całe nasze upiększania wobków to tylko i wyłącznie nasze fantazje i skłonności do paciorków bo jak wobler pracuje odpowiednio pod daną rybę to będzie łowił.Co do płetewek to jeden wobler nie doczekał się nawet wklejenia steru. Został skradziony podobno na wisiorek przez pewną Damę .Widać kobiety lubią takie malowanie więc może trafi się jakaś gosposia 40+ w pasy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 masz racje najbrzydsze niekiedy lowia najwiecej ale wedkarz i tak woli zalorzyc tego ladniejszego niz brzydala takie zycie sam tak mam i wiekszosc pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dodajmy jeszcze, że najlepiej łowią te przynęty, w które wierzy sam łowiący pewnie dlatego, że wiszą na agrafce 10x dłużej niż reszta przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tak. To prawda Mateusz. Ale w gruncie rzeczy, z reguły zwycięzcom staje się po prostu najbardziej wytrwały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 100 lat, chłopie. I złotej rybki do spełniania życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dzięki Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Duzo inspiracji i 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Sto lat, sto lat i tyle zacięć co brań, tyle holi co zacięć, tyle podebrać co holi i tyle zdjęć z rybą co podebrań....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Stówa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Najlepszego panie i oby wobki Ci gałęzi się nie czepiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jakieś nowe wobki kolega zrobił? albo ryb połowi na tęczówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ostatnio mocno zalatany, coś rozgrzebałem ale nie skończyłem. Nawet nie mam czasu kiedy wrzucić obiecanych fotek z Suwalszczyzny. Jak tylko znajdę chwilę to wrzucę.Ależ tam jest piękna woda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Trochę mi się pochorowało to może będzie chwila by coś podgonić .Najpierw Szelment Wielki: Na łowienie miałem dosłownie kilka minut więc wyniki marne a okonie jeszcze na głębokiej wodzie ale woda tu jest po prostu bajeczna. Widoczność pod wodą bardzo dobra. Bez problemu widać na kilka metrów. Szkoda,że to 300 km ode mnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Rynniaki w sprawdzonych kolorach Koło gospodyń wiejskich I cała partia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi