Skocz do zawartości

BARENZOWA WOBLEROZA

BARENZ

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki chłopaki :P

No i oczywiście okonki z Naszej wody Michale ;)

Ciężko było łowić bo wczoraj poważnie uszkodziłem sobie kciuk prawej dłoni ale daję radę gorzej ze struganiem dobrze, że kilka sztuk jest przygotowanych. Z malowaniem Kuba chyba jednak jakoś poradzę, więc pewnie niedługo się odezwę.

• Like 1

Dzisiejsze okonie na Nurciaki a konkretnie na pstrążka..

attachicon.gif2013-12-15 09.22.59.jpg       attachicon.gif2013-12-15 09.13.09.jpg       attachicon.gif2013-12-15 09.13.30.jpg

Piękne okonie stary !!!

Albo Ty masz takie umiejętności albo coś jest narzeczy z Twoimi wobkami bo nie słyszałem by ktoś łowił tam takie garbiszony a przeglądam Twój wątek i widzę , że robisz to cyklicznie. Mołbyś wrzucić jakiś  lepszy filmik z ich pracą? Ten który masz w wątku pokazuje niewiele a praca woblera jest rewelacyjna. Co do rynniaczków, które wrzucileś jakiś czas temu mogę powiedzieć tyle: BARDZO ŁADNE STARANNIE WYKONANE WOBLERY. Pełen szacunek za malowanie. Coś wspominałeś o wersji SDR. Myślałeś coś?

Tak, okonie to przepiękne ryby :P. Co do moich woblerów to bardzo się cieszę, że się podobają. Niedługo będą Rynniaczki.  Będą i SDR-y. ale na razie poszły w bezbarwny Nurciaki w naturalnych barwach dla pewnego Jegomościa z tego forum :D.

Filmik .... Niestety nie mam pomysłu co zrobić przy wykorzystaniu obecnego sprzętu by było lepiej widać, co prawda nagrałem kolejny, w wolnej chwili wrzucę, ale nie obiecuję, że będzie lepiej. W przyszłości na pewno pobawię się by nakręcić maluchom jakiś dokument :P.

Obiecany to i będzie Sylwuś ;).

Łapa jescze troche boli ale jeśli nie w ten weekend to jakoś w Swięta ogarnę temat.

Póki jest pogoda to szkoda tracić czasu, który można spędzić nad wodą.

Na pocieszenie może coś będzie z fioletową opalizacą :P

Pozdrówka :D

Edytowane przez BARENZ
  • Like 1

Piękne te nowe Nurciaki !!! Jeśli praca jest taka sama to na pewno sporo połowią.

Czekam jeszcze na rynniaczki bo to woblery które mi się bardzo spodobały. Fajnie rozwija sie Twój wątek. Widać, że masz spore doświadczenie. A na pewno ogromną pasję w tym co robisz.

Z uwagi na mój dłuższy wyjazd nie będę miał przez jakiś czas możliwości zaglądania na to forum ale po powrocie chętnie tu zajrze by popatrzeć na twoje piękne woby :-)

Życzę dalszych sukcesów i pozdrawiam

Patryk