BARENZ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzisiejsze okonie na Nurciaki a konkretnie na pstrążka.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ładne oksy widać lubią motor nie tylko silikonowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Fajny okonek widać Nurciaki im przypasowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzięki chłopaki No i oczywiście okonki z Naszej wody Michale Ciężko było łowić bo wczoraj poważnie uszkodziłem sobie kciuk prawej dłoni ale daję radę gorzej ze struganiem dobrze, że kilka sztuk jest przygotowanych. Z malowaniem Kuba chyba jednak jakoś poradzę, więc pewnie niedługo się odezwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Chciałem napisać, że trzymam kciuki... Kilka razy też wlazło mi w opuszkę ostrze mojego Irwin-a ale ja lubię medykamenty więc od razu zapodaję w dziurę neomycynę i oblewam ocenidyną, która działa cuda jeśli chodzi o wszelkie rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie stało się to przy struganiu ale na jakiś czas na pewno mnie z niego wykluczy. ale spoko nie z takich rzeczy się wylizywałem. dzięki stary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ładne okonie, widać lubią salmoidy szczególnie te mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Piękne garby. Szkoda że nie dałem rady jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Spoko jeszcze nie raz wyskoczymy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dzisiejsze okonie na Nurciaki a konkretnie na pstrążka..2013-12-15 09.22.59.jpg 2013-12-15 09.13.09.jpg 2013-12-15 09.13.30.jpgPiękne okonie stary !!!Albo Ty masz takie umiejętności albo coś jest narzeczy z Twoimi wobkami bo nie słyszałem by ktoś łowił tam takie garbiszony a przeglądam Twój wątek i widzę , że robisz to cyklicznie. Mołbyś wrzucić jakiś lepszy filmik z ich pracą? Ten który masz w wątku pokazuje niewiele a praca woblera jest rewelacyjna. Co do rynniaczków, które wrzucileś jakiś czas temu mogę powiedzieć tyle: BARDZO ŁADNE STARANNIE WYKONANE WOBLERY. Pełen szacunek za malowanie. Coś wspominałeś o wersji SDR. Myślałeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tak, okonie to przepiękne ryby . Co do moich woblerów to bardzo się cieszę, że się podobają. Niedługo będą Rynniaczki. Będą i SDR-y. ale na razie poszły w bezbarwny Nurciaki w naturalnych barwach dla pewnego Jegomościa z tego forum .Filmik .... Niestety nie mam pomysłu co zrobić przy wykorzystaniu obecnego sprzętu by było lepiej widać, co prawda nagrałem kolejny, w wolnej chwili wrzucę, ale nie obiecuję, że będzie lepiej. W przyszłości na pewno pobawię się by nakręcić maluchom jakiś dokument . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Nowa partyjka Nurciaków w naturalnych barwach.i z fioletową opalizacją.Jeszcze stery i do wody . Szła przez pustynię, szła karawana, szła karawana Edytowane 18 Grudnia 2013 przez BARENZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ładne ,bardzo dokładnie wykonane :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ranny ptaszek :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kto rano wstaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Świetne malowanie, według mnie optymalne przy pracy tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wczoraj widziałem te wobki i powiem wam że foto ni jak się mają do tego jak w realu wyglądają. SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzięki chłopaki. Stery już wklejone, w weekend jeszcze szlify w nurcie i do szeregu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Widziałęm i zdjęcia w połowie nie oddają ich wyglądu, a szczególnie filetowej opalizacji. Czekam cierpliwie na obiecanego wobka, a jak widzę to im dłużej poczekam to coraz lepsze wychodzą nurciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Obiecany to i będzie Sylwuś .Łapa jescze troche boli ale jeśli nie w ten weekend to jakoś w Swięta ogarnę temat.Póki jest pogoda to szkoda tracić czasu, który można spędzić nad wodą.Na pocieszenie może coś będzie z fioletową opalizacą Pozdrówka Edytowane 20 Grudnia 2013 przez BARENZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Piękne te nowe Nurciaki !!! Jeśli praca jest taka sama to na pewno sporo połowią.Czekam jeszcze na rynniaczki bo to woblery które mi się bardzo spodobały. Fajnie rozwija sie Twój wątek. Widać, że masz spore doświadczenie. A na pewno ogromną pasję w tym co robisz.Z uwagi na mój dłuższy wyjazd nie będę miał przez jakiś czas możliwości zaglądania na to forum ale po powrocie chętnie tu zajrze by popatrzeć na twoje piękne woby :-)Życzę dalszych sukcesów i pozdrawiamPatryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Apropo Rynniaczków Dzisiejszy okonek na Rynniaczka malowanego na tęczaka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Piękny okoń, wygląda jakby pozował do atlasu ryb:) Szkoda tylko że wobka mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nurciaki koszą kolejne okonie^^ ;D Gratulejszyn i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi