Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Łowi ostro!

Ale wymagania to masz kolego wygórowane-może ci podać namiary na GPS-a :lol:

Będę łowił w czwartek B).

Jeśli pierwszy raz to:

Mała podpowiedz-co cos pieje i po podwórku szaleje i między piątą a siódmą grzędą przysiada-lubi twardo i czasami płasko :unsure: .

Pozdrowienia

danek

haha...

Niezły szyfr :mellow:

• Like 1

Łowi ostro!

Jeśli pierwszy raz to:

Mała podpowiedz-co cos pieje i po podwórku szaleje i między piątą a siódmą grzędą przysiada-lubi twardo i czasami płasko :unsure: .

Pozdrowienia

danek

haha...

Ale obrazujący prawdziwe łowienie sandaczy na zbiorniku zaporowym -możesz mi mierzyć.

Pozdrawiam-może kiedyś padnie propozycja zorganizowania zlotu nad tym akwenem.

Pozdrawiam

danek

Łowi ostro!

Jeśli pierwszy raz to:

Pozdrowienia

danek

haha...

Ale obrazujący prawdziwe łowienie sandaczy na zbiorniku zaporowym -możesz mi mierzyć.

Pozdrawiam-może kiedyś padnie propozycja zorganizowania zlotu nad tym akwenem.

Pozdrawiam

danek

Wiem B)

Bo co nieco rozszyfrowałem:)

Ha!Ha!Namiarow GP-es nie potrzebuj ,dzieki za zagadke,juz rozwiazana.

Witaj

dobre punkty odniesienia to :

bardzo blisko koparek - uważaj na tor barek oni nie hamują

mały pirs przy francuzie ( przystań ) strona południowa

duży pirs przy przystani u Tadka strona północna

oczywiście wyspy

i kilka namiarów

N50 57.877 E16 37.062

N50 57.817 E16 36.771

N50 57.336 E16 36.622

N50 57.191 E16 36.519

N50 56.947 E16 35.959

N50 57.877 E16 37.062

N50 57.619 E16 36.181

N50 57.000 E16 37.472

N50 57.032 E16 37.480

• 1 miesiąc temu...

W tym dniu padały pojedyncze sztuki na zbiorniku, ale wam się udało do nich dostać. Stałem obok w Michale z jednym gosciem co był pierwszy raz i o prawidłowym napłynieciu bądz spuszczeniu kotwicy nie było mowy, w dodatkow gościu złamał swoją jaksonke i musiałem mu pożyczyc mojego Avida a sam łowiłem na okoniowego Batsona więc nie mogłem dostosować sie do waszej techniki. Natomias mam pytanie które nie daje mi spokoju??? na brzegu poinformowaliście że łowiliście na pomarańczowe gumy? ale ja uważam że były to ciężkie ciemne koguty. Chłopoaki z RELAXA zaczeli wozić ze sobą lornetki i dalej przeszukują swoje wiadra w poszukiwaniu perprtum mobile.

GRATULACJE i życze dalszych tak wspaniałych połowów, do zobaczenia nad wodą (pływam Michałem na warszawskich numerach).

Pozdrawiam ZIKU

z informacji od znajomych z taemu R...X wiem zę w ciągu tygodnia dalej nieżle gryzły i padały niezłe komplety.

W tym dniu padały pojedyncze sztuki na zbiorniku, ale wam się udało do nich dostać. Stałem obok w Michale z jednym gosciem co był pierwszy raz i o prawidłowym napłynieciu bądz spuszczeniu kotwicy nie było mowy, w dodatkow gościu złamał swoją jaksonke i musiałem mu pożyczyc mojego Avida a sam łowiłem na okoniowego Batsona więc nie mogłem dostosować sie do waszej techniki. Natomias mam pytanie które nie daje mi spokoju??? na brzegu poinformowaliście że łowiliście na pomarańczowe gumy? ale ja uważam że były to ciężkie ciemne koguty. Chłopoaki z RELAXA zaczeli wozić ze sobą lornetki i dalej przeszukują swoje wiadra w poszukiwaniu perprtum mobile.

GRATULACJE i życze dalszych tak wspaniałych połowów, do zobaczenia nad wodą (pływam Michałem na warszawskich numerach).

Pozdrawiam ZIKU

z informacji od znajomych z taemu R...X wiem zę w ciągu tygodnia dalej nieżle gryzły i padały niezłe komplety.

Dokladnie OPISANE padaly niezle komplety i konczyly pod nozem do FILETOWANIA

:(

Nie wiem czemu sie czepiasz chłopaków, wszędzie zdarzają się czarne owce, a co to już rybki nie można zjeśc nad wodą. W sobote i niedziele na wodzie byłyo ze 60-80 łodzi, sandacze po 30cm dostawały w łeb albo trafiały do siatki, taki widok w Mietkowie nie dziwi nikogo, nie wspomne o łodziach wyglądających jak jeże bo dookoła mają porostawiane wędki z żywcami. mam zatem pytanie gdzie jest Policja od trzech lat nie byłem kontrolowany ani razu. Pozdrawiam ZIKU

Ziku to rozumiem że mamy milczeć bo wszedzie zdażają się czarne owce :unsure: .Przyjżyj się zdjęciom z tymi mięsiażami .Taka ekipa wyrżnie każdą zaporówke w dwa lata .Przykładem niech będzie Orawa tam polacy dali już sobie radę z nadmiarem ryb .Mieszkam koło granicy z czechami i wiem co robią moi koledzy po kiju w czechach bo mi się chwalą .Niestety mięsiarstwo to nasza cecha narodowa a ten jeden procent no killowców nie zmieni tego obrazu.

Pozdrawiam ZIKU

Wita ZIKU

Tak pamiętam waszą łódkę i jeszcze jedna stała, między nami przepłyna jakiś palant na silniku spalinowym w kondonie(pontonie).

Z przynęnętą strzał w 10 to były koguty mojej produkcji, a z tymi lornetkami to już wszyscy pływają, nawet spokojnie połowić nie możemy.

Pozdrawiam i zapraszam w niedzielę nad wodę.

Danek

W sobote byłem nad woda, sandacze brały przez cały dzień (najczęsciej na kalifornie i nowe gumy maansa), rano trafilismy na niezłe okonie do 36cm (brały na koguta). W niedziele było koło setki łodzi ale oprócz słońca i flauty na wodzie nic się nie działo. Wszyscy pływali i szukali szczęścia. do zobaczeni nad wodą.