dragon Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam wszystkich!Czy ktos z forumowiczow lowil w ostatnim czasie na zbiorniku zaporowym Mietkow?Jezeli tak,bardzo prosze o jakies wskazowki dotyczace miejsc,przynet itp.Z gory dziekuje za informacje,za kilka dni zamierzam tam pojechac.Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Łowi ostro!Ale wymagania to masz kolego wygórowane-może ci podać namiary na GPS-a Będę łowił w czwartek .Jeśli pierwszy raz to:Mała podpowiedz-co cos pieje i po podwórku szaleje i między piątą a siódmą grzędą przysiada-lubi twardo i czasami płasko . Pozdrowienia danek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Łowi ostro!Ale wymagania to masz kolego wygórowane-może ci podać namiary na GPS-a Będę łowił w czwartek .Jeśli pierwszy raz to:Mała podpowiedz-co cos pieje i po podwórku szaleje i między piątą a siódmą grzędą przysiada-lubi twardo i czasami płasko . Pozdrowienia danek haha... Niezły szyfr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Łowi ostro!Ale wymagania to masz kolego wygórowane-może ci podać namiary na GPS-a Będę łowił w czwartek .Jeśli pierwszy raz to:Mała podpowiedz-co cos pieje i po podwórku szaleje i między piątą a siódmą grzędą przysiada-lubi twardo i czasami płasko . Pozdrowienia danek haha... Niezły szyfr Ale obrazujący prawdziwe łowienie sandaczy na zbiorniku zaporowym -możesz mi mierzyć.Pozdrawiam-może kiedyś padnie propozycja zorganizowania zlotu nad tym akwenem. Pozdrawiamdanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Łowi ostro!Ale wymagania to masz kolego wygórowane-może ci podać namiary na GPS-a Będę łowił w czwartek .Jeśli pierwszy raz to:Mała podpowiedz-co cos pieje i po podwórku szaleje i między piątą a siódmą grzędą przysiada-lubi twardo i czasami płasko . Pozdrowienia danek haha... Niezły szyfr Ale obrazujący prawdziwe łowienie sandaczy na zbiorniku zaporowym -możesz mi mierzyć.Pozdrawiam-może kiedyś padnie propozycja zorganizowania zlotu nad tym akwenem. Pozdrawiamdanek Wiem Bo co nieco rozszyfrowałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Gratuluje i życzę w przyszłości miłych połowów nad ty zbiornikiem.A może się kiedyś spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 hehe dzieki No z checia ale jakoś mnie tam nieciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 hehe dzieki No z checia ale jakoś mnie tam nieciagnie No cóż, ale zaproszenie nadal aktualnepozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ha!Ha!Namiarow GP-es nie potrzebuj ,dzieki za zagadke,juz rozwiazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ha!Ha!Namiarow GP-es nie potrzebuj ,dzieki za zagadke,juz rozwiazana. Miłych połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ha!Ha!Namiarow GP-es nie potrzebuj ,dzieki za zagadke,juz rozwiazana. Witaj dobre punkty odniesienia to : bardzo blisko koparek - uważaj na tor barek oni nie hamują mały pirs przy francuzie ( przystań ) strona południowaduży pirs przy przystani u Tadka strona północna oczywiście wyspy i kilka namiarów N50 57.877 E16 37.062N50 57.817 E16 36.771N50 57.336 E16 36.622N50 57.191 E16 36.519N50 56.947 E16 35.959N50 57.877 E16 37.062N50 57.619 E16 36.181N50 57.000 E16 37.472N50 57.032 E16 37.480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 witam wczoraj byliśmy na jeziorze koło koparek nic na pirsie koło francuza szczupak 60+ i ładny sandacz ale niestety spadł w czasie holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Danek czy to ty byłeś w niedziele 16 na Mietkowie jesli tak to uznanie, chłopaki z Wrocławia pokazali niezłą szkołę, podnieśliście cisnienie na maxa co niektórzy nie powypadali z łódek (ja się do nich też zaliczam).ZIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom23 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 danek nie ma teraz kompa ale byliśmy na mietkowie i połwiliśmy nieżle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Danek czy to ty byłeś w niedziele 16 na Mietkowie jesli tak to uznanie, chłopaki z Wrocławia pokazali niezłą szkołę, podnieśliście cisnienie na maxa co niektórzy nie powypadali z łódek (ja się do nich też zaliczam).ZIKU Witam ZIKUtak to ja z kolega z Oławy,dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 przepraszam że zapytam ryby padały na gumę czy może na dorochę takie mnie słuchy doszły nie to żebym się czepiał zapytać mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 W tym dniu padały pojedyncze sztuki na zbiorniku, ale wam się udało do nich dostać. Stałem obok w Michale z jednym gosciem co był pierwszy raz i o prawidłowym napłynieciu bądz spuszczeniu kotwicy nie było mowy, w dodatkow gościu złamał swoją jaksonke i musiałem mu pożyczyc mojego Avida a sam łowiłem na okoniowego Batsona więc nie mogłem dostosować sie do waszej techniki. Natomias mam pytanie które nie daje mi spokoju??? na brzegu poinformowaliście że łowiliście na pomarańczowe gumy? ale ja uważam że były to ciężkie ciemne koguty. Chłopoaki z RELAXA zaczeli wozić ze sobą lornetki i dalej przeszukują swoje wiadra w poszukiwaniu perprtum mobile.GRATULACJE i życze dalszych tak wspaniałych połowów, do zobaczenia nad wodą (pływam Michałem na warszawskich numerach).Pozdrawiam ZIKUz informacji od znajomych z taemu R...X wiem zę w ciągu tygodnia dalej nieżle gryzły i padały niezłe komplety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whisker Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 @ZIKU to akurat niejest najlepszy przyklad jesli powolujesz sie na chlopakow z RELAXA zaczeli wozic lornetki a niedlugo zaczna dubeltowki zeby czasem ktos nie zlowil wiecej MIESA od nich co juz przezucili sie na Mietkow???? katastrofa pozdrowienia z Klodzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Whisker nie przesadzaj są poprostu dobrze zorganizowani http://www.relax.bielawa.pl/032_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whisker Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Zapraszam do obejzenia linku ktory zamiescil Tomi78 i wszystko jasne na zdjeciu jest tylko garstka TEAMU RELAX jest ich duzo wiecej hahaha pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whisker Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 W tym dniu padały pojedyncze sztuki na zbiorniku, ale wam się udało do nich dostać. Stałem obok w Michale z jednym gosciem co był pierwszy raz i o prawidłowym napłynieciu bądz spuszczeniu kotwicy nie było mowy, w dodatkow gościu złamał swoją jaksonke i musiałem mu pożyczyc mojego Avida a sam łowiłem na okoniowego Batsona więc nie mogłem dostosować sie do waszej techniki. Natomias mam pytanie które nie daje mi spokoju??? na brzegu poinformowaliście że łowiliście na pomarańczowe gumy? ale ja uważam że były to ciężkie ciemne koguty. Chłopoaki z RELAXA zaczeli wozić ze sobą lornetki i dalej przeszukują swoje wiadra w poszukiwaniu perprtum mobile.GRATULACJE i życze dalszych tak wspaniałych połowów, do zobaczenia nad wodą (pływam Michałem na warszawskich numerach).Pozdrawiam ZIKUz informacji od znajomych z taemu R...X wiem zę w ciągu tygodnia dalej nieżle gryzły i padały niezłe komplety. Dokladnie OPISANE padaly niezle komplety i konczyly pod nozem do FILETOWANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Nie wiem czemu sie czepiasz chłopaków, wszędzie zdarzają się czarne owce, a co to już rybki nie można zjeśc nad wodą. W sobote i niedziele na wodzie byłyo ze 60-80 łodzi, sandacze po 30cm dostawały w łeb albo trafiały do siatki, taki widok w Mietkowie nie dziwi nikogo, nie wspomne o łodziach wyglądających jak jeże bo dookoła mają porostawiane wędki z żywcami. mam zatem pytanie gdzie jest Policja od trzech lat nie byłem kontrolowany ani razu. Pozdrawiam ZIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ziku to rozumiem że mamy milczeć bo wszedzie zdażają się czarne owce .Przyjżyj się zdjęciom z tymi mięsiażami .Taka ekipa wyrżnie każdą zaporówke w dwa lata .Przykładem niech będzie Orawa tam polacy dali już sobie radę z nadmiarem ryb .Mieszkam koło granicy z czechami i wiem co robią moi koledzy po kiju w czechach bo mi się chwalą .Niestety mięsiarstwo to nasza cecha narodowa a ten jeden procent no killowców nie zmieni tego obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 W tym dniu padały pojedyncze sztuki na zbiorniku, ale wam się udało do nich dostać. Stałem obok w Michale z jednym gosciem co był pierwszy raz i o prawidłowym napłynieciu bądz spuszczeniu kotwicy nie było mowy, w dodatkow gościu złamał swoją jaksonke i musiałem mu pożyczyc mojego Avida a sam łowiłem na okoniowego Batsona więc nie mogłem dostosować sie do waszej techniki. Natomias mam pytanie które nie daje mi spokoju??? na brzegu poinformowaliście że łowiliście na pomarańczowe gumy? ale ja uważam że były to ciężkie ciemne koguty. Chłopoaki z RELAXA zaczeli wozić ze sobą lornetki i dalej przeszukują swoje wiadra w poszukiwaniu perprtum mobile.GRATULACJE i życze dalszych tak wspaniałych połowów, do zobaczenia nad wodą (pływam Michałem na warszawskich numerach).Pozdrawiam ZIKUz informacji od znajomych z taemu R...X wiem zę w ciągu tygodnia dalej nieżle gryzły i padały niezłe komplety. Wita ZIKUTak pamiętam waszą łódkę i jeszcze jedna stała, między nami przepłyna jakiś palant na silniku spalinowym w kondonie(pontonie).Z przynęnętą strzał w 10 to były koguty mojej produkcji, a z tymi lornetkami to już wszyscy pływają, nawet spokojnie połowić nie możemy.Pozdrawiam i zapraszam w niedzielę nad wodę.Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 W sobote byłem nad woda, sandacze brały przez cały dzień (najczęsciej na kalifornie i nowe gumy maansa), rano trafilismy na niezłe okonie do 36cm (brały na koguta). W niedziele było koło setki łodzi ale oprócz słońca i flauty na wodzie nic się nie działo. Wszyscy pływali i szukali szczęścia. do zobaczeni nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi