miras1983 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 no tak pomagałeś nam wciągnąć łódz(chińska wyciągarka poszły wszystkie zęby) dzięki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 przed chwilą wróciłem woda ok, tylko ryby nie ok.też byłem w niedziele z braniami tragedia kilka puknięc nie do zacięcia i szczupaczek pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 moze ktoś wie co sie dzieje na zbiorniku czy cos drgneło z braniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wczoraj bylem 7 godzin i nic tragedja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 witam. i jak dzisiejsze wyniki ? pływał ktoś? u mnie porażka 8godz pływania jedno branie sandaczyk ok50. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 u mnie podobnie tylko sandaczyk 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 niedość że ryby nie brały ,to dostałem 150zeta mandat, zaspałem i nie spakowałem na łódz kapoków i gaśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mi tez chcieli dac 50 za brak dowodu rejestracyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dobrze że ktoś wreszcie zaczął pilnować tej kałuży, kilka niedobitków tam jeszcze pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 niech lepiej pilnują kłusoli i tych którzy nie przestrzegają limitów a nie ładuja wedkarzom mandaty za brak wypełnionego rejestru lub takie tam pierdoły Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 dokładnie. ciekawe czy będą tak pilnować kałuży jaka niedługo zostanie z tego zbiornika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 byłem w środę i czwartek ,wynik jeden szczupaczek, generalnie sandacz nie bierze na spining ,szkoda że bierze na żywca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zakwit; wszystko jest zielone: wodery, łódka, ręce, przyczepa.., a ludzie się kąpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam serdecznie kolegow Mam pytanie czy aktualnie z Mietkowa jest zrzucana woda do Bystrzycy i w jakich ilosciach. Jaki jest aktualny stan zapełnienia zbiorniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Woda jest już sukcesywnie spuszczana, powoli. Jest duuuuużo wysp, widać karcze na wejściu Bystrzycy. Trudno domyć to zielone świństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 woda opada ok 15cm na dobe, przynajmniej do dziś.a od 15stego mieli spuszczć na 3 rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Czy ma ktoś wiedzę do kiedy można łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Do 15.09.2011 ( Informacje od wędkarzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Znowu chcą koparkami wybierac piasek z dna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dzięki za info, też nie znalazłem oficjalnego komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 w sobote pływałem między wyspami, niepokojące jest to że przy tak szybko opodającej wodzie zostają tam szczupaczki ,niemal w każdym głębszym dołku złowiłem po kilka. za pare dni jak nie spłyną zostaną odcięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jest dużo małego szczupaka, w niedzielę złowiłem trzy na otwartej wodzie, po obcince łowiłem z przyponem. Część rybek zostanie w dołkach, ale uwierz mi, to nie jest największy problem tego zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 moim zdaniem największym problemem dla kałuży która niedługo zostanie będą sinice i wysokie temperatury powietrza.do tego zagęszczenie ryb. przewiduje koniec tego zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 panowie do kiedy można lowić na zbiorniku? oczywiście z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dopóki mnie nie wygonią -żart.woda opada strasznie@fishbartek1 - myślę że lada moment będzie problem z wodowaniem i dlatego terminu brak ale ponoć coś sie mówi że koło 15-09 mają sie pojawić komunikaty nad wodą-pacz na drzewach słupach.Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi