Tomasz K Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Im mniej wody, tym więcej ryb Jest już problem z wodowaniem łodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 witam. wczoraj pływałem bardzo fajne brania,łódz wodowałem w porcie barek ale ledwo wypchałem ją z płycizny.czy zna ktoś miejsce gdzie jeszcze sie da zwodować?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Dzisiaj wodowałem od strony wysp, jest ciężko jeśli trzeba wjechać przyczepą do wody, u francuza też wodowali, ale zjazd do wody to raczej terenówki. Chyba idą lepsze czasy bo akwenu pilnowała policja, byłem kontrolowany, bardzo uprzejmi, nie czepiali się o pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 mam 4x4, ale mam obawy czy sie nie utopi.brzegi sa bardzo namoknięte, przyczepą daleko wjeżdzam do wody.dzięki.pozdrawiama policja to fajnie że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 wczoraj na wodzie też miałem kontrole policji rozmawiałem z nimi własnie o wodowaniu podobno gdzieś w porcie barek sie wodowali na jakimś slipie i było ok polecali to miejsce,spytałem sie też o termin zamkniecie podobno zamkna zbiornik miedzy 7-15 wrzesniem ma byc informacja w mediach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 tam wodowałem w piątek,teraz na bank sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 a jak tam z rybkami slyszalem ze nic nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 jesli chodzi o brania to powiem tak jak udało mi sie dojsc do przynety na jaką siadają sandałki i piekne okonie to przestały żerowac bo była juz lampa ale kolega którego spotkałem dobrał sie do nich z niezłym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Dla zainteresowanych: ostatnie miejsca wodowania większych łodzi to okolice przystani francuza i port barek (tam gdzie wciągają wózki), obydwa dla aut terenowych. Byłem dzisiaj, bardzo mało łodzi na wodzie, chyba warunki odstraszają. Trzeba ostrożnie pływać, jest płytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jw68 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam. Powtarzam za Radiem Wrocław: Od dzisiaj Zbiornik Mietków wyłączony z wędkowania.... Szkoda, że na oficjalnej stronie PZW Wrocław nie ma żadnej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 po co informacja, wlepią pare mandatów i będą wędkarze wiedzieć.zresztą co to za przyjemność teraz tam wędkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 @jw68Dzięki za informacje, przyjemność wędkowania taka jak zwykle, tylko wysepek trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Stało sie ,zbiornik praktycznie bez wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja pier.... zbiornik przestał własciwie istniec na otmuchowie jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To fakt ,tylko usiąść i płakać :( a tak niedawno moja ferma drobiu tam była. Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mówiłem Wam że to kałuża, a kałuże mają to do siebie że czasami wysychają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A jak z rybami pouciekały z tych mniejszych kałuży? Pilnuje to któs wogle przed kłusolami? Słyszałem że niby nadzór jest na tym by ryba nie wypływała do bystrzycy ale nie wiem czy to dobry pomysł bo w bystrzycy przeżyją a tak to ptactwo + kłusole to wybiją wszystko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Gruuuubo przez ostatnie 3 tygodnie ostro pojechali z wodą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Słyszałem że niby nadzór jest na tym by ryba nie wypływała do bystrzycy A w jaki sposób ten nadzór się odbywa? Przegrodzili siatami? Pytam poważnie i z ciekawości.Zdjęcie zbiornika wygląda żałośnie, bardzo smutno, no ale cóż zrobić... Wyobrażam sobie Koledzy, którzy tam łowicie kiedy jest woda, co czujecie patrząc na tę masakrę. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Słyszałem że niby nadzór jest na tym by ryba nie wypływała do bystrzycy A w jaki sposób ten nadzór się odbywa? Przegrodzili siatami? Pytam poważnie i z ciekawości.Zdjęcie zbiornika wygląda żałośnie, bardzo smutno, no ale cóż zrobić... Wyobrażam sobie Koledzy, którzy tam łowicie kiedy jest woda, co czujecie patrząc na tę masakrę. PozdrawiamGrzesiek Łowię tam 15 lat widziałem różne stany zbiornika ale ten mnie dobił Danek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 patrze na to co zostało ze zbiornika i sie zastanawiam gdzie sa ryby przecież gdyby było ich pod dostatkiem to w tych kałuzach co zostały było by gesto ja mam ku... już dośc tego pzw szlak mnie trafia na Otmóchowie też spóscili wode a co za tym idzie na nysie kłodzkiej też praktycznie nie da sie łowic i tak błedne koło sie zamyka poprostu nie ma gdzie łowic to jest DRAMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Słyszałem że niby nadzór jest na tym by ryba nie wypływała do bystrzycy A w jaki sposób ten nadzór się odbywa? Przegrodzili siatami? Pytam poważnie i z ciekawości.Zdjęcie zbiornika wygląda żałośnie, bardzo smutno, no ale cóż zrobić... Wyobrażam sobie Koledzy, którzy tam łowicie kiedy jest woda, co czujecie patrząc na tę masakrę. PozdrawiamGrzesiek No właśnie nie napisali jak to robią że monitorują artykuł znajduje się we wtorkowej 13.09.2011 Gazeta Wrocławska. Piszą tak: A co z rybami? W tym roku na planowany remont zrezygnowaliśmy z jesiennego zarybiania zalewu. Co kilka dni obserwujemy też, czy ryby masowo nie odpływają do Bystrzycy. Narazie nie ma żadnych niepokojących zjawisk. Co o tym powiecie? Bo dla mnie głupotą jest chodz by ten brak zarybiania na jesień jeżeli w listopadzie ma już byc napuszczana woda ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 rozumiem że sluzy sa tak otwarte że ryby mają swobodna możliwośc przepływu do rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 byłem dzisiaj z ciekawości poprubować między mostami, jest ful sandaczyków do 30cm , pytałem kilku tubylców jak z większym sandaczem w rzece po zrzutach wody, i nie słyszeli o większych rybach jak 40cm, mówili o większych szczupakach które łowiono na potęge.remontu tamy nie widać,a zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi