siwers Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witaj:)Łódkę można wypożyczyć przy plaży od strony Bożygniewu , ale niestety bez silnika...A co do ryb to nie mam pojęcia bo dawno mnie tam nie było.pozdr!P.s napisz czy coś gryzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 slabo z rybkami ale w domu ich nie zlapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 jak na mietkowie nikt nic nie lowi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Znajomi meldowali o sporek ilości brań, nawet po kilka na głowę, czyli pow. 10 na 2-os łódkę. Niestety same maluchy. Trafiały się ponoć pojedyncze piękne okonie. Zastrzegam, że to tylko nie sprawdzone info. Sam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 bo wpuscili take po 25cm i mniejsze pozatym lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Oj lipa i to straszna. Byłem dzisiaj z kolegą i jedyne co nam się trafiło to dwa szczupaczki po ok. 30cm. Poza tym nic!!! Jedyny plus wyprawy to piękna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Witam, dawno nie byłem na zniszczonej mojej wodzie- planuje wypad w sobotę może ktoś cos deptał tamte rejony Czy jest sens panowie- bólem dzisiaj przejazdem i na wodzie we mgle pływały dwie łodzie, ale co z rybami Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) lipa Edytowane 21 Listopada 2012 przez KODZAK1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 dzieki, ale ja i tak sprawdzę tę lipę Danel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 i jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 wlasnie jak ten sezon na mietkowie??sa perspektywyze w przyszlym sezonie bedzie mozna polowic czy cieniutko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 oj raczyj nie kopalnia zrobila swoje kupe ryby poszlo zapora drobna padla w kaluzach klusowniki tez nie spali podrostkow brak 20 30cm jedynie co wpuscili ale na taki zbiornik to kropla w morzu. sandacz jest ale w bardzo malych ilosciach czyli lipa niema bialej ryby w przedziale 6-15 zawsze bylo czarno przy brzegu a teraz pojedyncze stuki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam, Na Mietkowie full wody , ale i full ryb . Ludzie połapali szczupaków i boleni a nie mówię także o białej rybie której jest zatrzęsienie. Facet koło nas jak obchodziliśmy brzegi złapał łącznie 12,40 kg rozpiórów które uwolnił spowrotem do wody , Karpi leszczy amurów oraz co ostatni nas zadziwiło SUMÓW naprawdę sporo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 łał , pewnie jakieś ufoludki w nocy zarybiły. ale będzie eldorado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Ciekawe informacje.. Czy to z dobroci serca takie informacje podajesz ? Czy masz w tym jakiś intreres ?pozdro Edytowane 16 Maja 2013 przez Casdamato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Witam, Na Mietkowie full wody , ale i full ryb . Ludzie połapali szczupaków i boleni a nie mówię także o białej rybie której jest zatrzęsienie. Facet koło nas jak obchodziliśmy brzegi złapał łącznie 12,40 kg rozpiórów które uwolnił spowrotem do wody , Karpi leszczy amurów oraz co ostatni nas zadziwiło SUMÓW naprawdę sporo. Pozdrawiam Edytowane 16 Maja 2013 przez pawelHERP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 czy to grzybki halucynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 czy to grzybki halucynki?Nie, to łysiczki lancetowate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A już miałem nadzieję.... A jeszcze jedno pytanko. Te oszałamiające efekty, to widziane były przed, czy po spożyciu ww. zawartości garści? PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Hahahahaha te grzyby są najlepszym komentarzem co i jak! hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No nie mogłem się powstrzymać. Myślę, że Kolega wybaczy złośliwość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No nie mogłem się powstrzymać. Myślę, że Kolega wybaczy złośliwość dobreee , masz poczucie humoru ,mało co nie spadłem z krzesła interes nie idzie bez wędkarzy ,trza się ratować dobrymi wieściami na tej pustelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 ja odliczam dni ,żeby rozpocząć sezon na tej pustelni...według ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ciekawe, ja równiez jak co roku zaczynam od Mietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tak więc do zobaczenia na puste....yyyyy na wodzie, Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi