Domingas Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie jest tak zle,trzeba dużo szukac.20130601_095813.jpgNa pierze.Kolego ale to zdjęcie nie jest z Mietkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A to może powiesz mi skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domingas Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A to może powiesz mi skąd.Jak wiesz gdzie zrobione to po co pytasz ? Otmuchów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( okolice poletka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Koledzy naprawdę żadnych wici z wody, wybieram się 25 po południu, dajcie choć iskierkę nadziei (dobrze że ta umiera ostatnia)pozdro ZIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 ZIKU gryzie , gryzie, nie ma szaleńństwa ale da się złowic przy tym siadaja ładne pasiaki - oj ładne Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Danku w twoim poście czuć nutę szaleństwa...a okonie pozostały w naszej wodzie. Danku do zobaczenia na wodzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 to do niedzieli Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 hey panowie a napiszcie jaki jest stan wody. Kolega chce jechac z brzegu i czy jest sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 może śmiało jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 można odnotować miłe zaskoczenie jeżeli chodzi o okonia, tak ogromnych ilości jeszcze na tym zbiorniku nie widziałem ,są to co prawda rybki małe ok 3-12cm ale to dobrze wróży na przyszłość , oby inne gatunki się tak szybko odradzały... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 można odnotować miłe zaskoczenie jeżeli chodzi o okonia, tak ogromnych ilości jeszcze na tym zbiorniku nie widziałem ,są to co prawda rybki małe ok 3-12cm ale to dobrze wróży na przyszłość , oby inne gatunki się tak szybko odradzały... i 30-40 się trafiają, jest fajnie Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witka panowie jak tam stan wody na mietkowie ? kumpel namawia mnie na nocke w weekend, bedzie gdzie posadzic 4 litery ? ma ktos jakies info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 byłem wczoraj,dostep do wody ,masz wokoło zbiornika, tylko w weekend zjeżdza się trochę ludzi ale spokojnie znajdziecie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Patrząc na pogodę, a także stan wód przed, jak i za zbiornikiem, to nie powinno być tragedii Bardziej problem będzie z posadzeniem 4 liter z uwagi na ilość plażowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 plotki z spuszczeniu wody ze zbiornika prawdziwe? bo znowu cos maja wydobywac z dna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 tym razem może złoto...słyszałem, że jakieś ptaszyska nie mają gdzie zimować i ornitolodzy załatwili upuszczenie wody o -2m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Cały dzień na wodzie, stan wody bardzo niski ale da się pływać tylko po co? Z wody zawodowcy spływają o kiju po 2 dobach na wodzie. Jedynie na boczny trok między łajbami za pirsem można się pobawić drobnym okonikiem. Ps. Dużo wysp poodkrywanych na dużych połaciach, bardzo trudne pływanie między nimi aby spodziny nie połamać. Jeżeli jeszcze ma zejść 2m to tą bajeczkę niech se wsadzą wiecie gdzie. Po zejściu jeszcze 2 metrów znowu odkryją z połowę zbiornika,echo dobrze pokazuje ja mało już jest wody na południu,a to chyba myśliwi coś tam grzebią czekając na gęsi do odstrzału. Edytowane 22 Września 2013 przez tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ja tez slyszalem ze maja wode spuscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 potwierdzam co pisze Tornado od strony pirsu masa okonków niewymiarowych co rzut okoń ( na troka) wody bardzo mało nic konkretnego nie bierze ani na spina ani z gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 wiecie dlaczego nic nie bierze ?bo mnie tam nie było ponad dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 wiecie dlaczego nic nie bierze ?bo mnie tam nie było ponad dwa tygodnie To chyba czas to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 smaruje gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A ja jestem spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auriol34 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam był ktoś może ostatnio z spinem na pirsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Byłem w tamtym tygodniu na Mietkowie, cały dzien na wodzie. Masa okoni przy kamienistym cyplu ,brały na wszystko dosłownie, nie trzeba było zwijac wystarczyło co kolwiek wrzucic za burte i odrazu stado waliło. Wielkość w granicy od 15-20+. Jedno wyjście większego szczupaka takiego koło 70 cm , zawinął koło pontonu.Po sandaczu ani słychu ani widu, nikt z pływających których pytałem nie złowił nic większego . Jedynie z kamienistego brzegu przy pogłębiarkach złowili z 3 szczupaki , na żywca i dzien prędzej ktoś wyjął zębatego 120 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi