rush111 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam !Bryka - a mógłbyś przybliżyć co to za miejsce ten " kamienisty cypel " bo nie znam tak dobrze tego zbiornika ? Być może stali bywalcy wiedzą o co chodzi , ale ja wybieram się w ten weekend na testowanie nowego zestawu castingowego i nie ukrywam , że chciałbym zobaczyć jak kijek 4-20g pracuje na jakiejś rybce . Czy chodzi może o któryś z pirsów widocznych na mapce z poniższego linka ?http://waveamigos.blox.pl/resource/zb_mietkowint.jpgZ góry dziękuję za info /może być na PW/ i pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Pewnie chodzi o Pirs pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Pewnie chodzi o Pirs pozdroPiter co tam na Mietkowie ? Lapiesz sandacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam, potwierdzam tego szczupaka 120 cm. Złowiony został w ubiegłą sobotę na żywca i ważył rzekomo 12 kg. Widziałem go osobiście , piękna bestia, ale niestety już nigdy nie zaatakuje... Okoni jest faktycznie zatrzęsienie , zabawa jest przednia z miłymi niespodziankami czasami.. Dziś około 50 sztuk i jeden boleń się przyplątał przypadkiem, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Dokładnie tak , chodziło o duży PIRS. Nie wiedziałem ze tak się to nazywa bo nigdy prędzej nie widziałem tej mapki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam, mam pytanko. Czy ktoś posiada mapę batymetryczną Mietkowa lub chce się podzielić ciekawymi miejscówkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 poczekaj jeszcze trochę ...to sobie sam poszukasz, korek jest otwarty. jeżeli chodzi o miejscówki, to nikt ci za żadne pieniądze ich nie sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 jeżeli chodzi o miejscówki, to nikt ci za żadne pieniądze ich nie sprzeda.Rozumiem, że ma być płynna waluta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Czy to znaczy, że nie warto już jechać na Mietków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Czy to znaczy, że nie warto już jechać na Mietków ? Po czym wnosisz Kolego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) w momencie jak opada woda można zapomnieć o sandaczach, szybciej szczupak. Edytowane 10 Października 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 poczekaj jeszcze trochę ...to sobie sam poszukasz, korek jest otwarty. jeżeli chodzi o miejscówki, to nikt ci za żadne pieniądze ich nie sprzeda. po tej wypowiedzi. Nigdy tam nie byłem dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) mietkow jest spalony na pare lat tam juz nie ma sandaczy jak to mozliwe zeby tak zjebac zbiornik i nikt z tego nic nie robi (dla mnie to co robia na mietkowie to jakies jaja ) 0) Edytowane 10 Października 2013 przez KODZAK1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 na pare lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 no na parę zostalo bardzo malo sandacza prawie wcalę ale to jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) na pare lat? wiesz co jest najgorsze ,że nie ma tam małych sandaczy, poszły z wodą ,a jeszcze gorsze jest to co będzie, czyli coroczne zrzuty już nie takie jak ostatnie, ale jednak... klepnęli to na kilkadziesiąt lat, także jak sandaczowa młodzież nie zmądzeje i będzie nadal chciała płynąć bystrzycą do odry , to pozamiatane . będzie z roku na rok gorzej.... takie moje zdanie. Edytowane 11 Października 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ale czy moze byc gorzej bo w tym roku to katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Za to Odrę sandaczem zarybią, ale akurat tam sobie z nimi dadzą radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 pamiętam do sandaczowe eldorado kilkanascie lat temu do dzisiaj, cotygodniowa wyprawa z bratem na ponton za sandaczem. Nie chodziło głownie o ryby, chodziło głownie o wędkowanie i adrenaline a tam było jej najwiecej ze wszystkich zbiorników jakie zwiedziłem. Pływanie blisko brzegu na wiosełkach bo i po co dalej pływać jak ryby jest pełno. Zabawa była przednia można było się tyle nauczyć ja młody stażem spinningista słuchałem brata jak ojca co mam robić. Tak się zaczeła moja przygoda ze spinningiem na poważnie. Teraz jak czytam co się z tym zbiornikiem wyprawia łza w oku się kręci jak można było takie sandaczowe eldorado obrócić w bezrybie. Szkoda że nikt nie pomyślał o rybach tylko o napchaniu własnej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 najlepiej zeby ta kopalnia splajtowala i niech wy...dala z tego zbiornika kopac gdzie indziej a pozatym nie łykam zeby za granica takie żeczy pszeszły bokiem gdzie sa ekolodzy i gdzie jest ten park natura 2000 poprostu jaja sobie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 złe wieści dla łowiących z pirsu, będzie najprawdopodobniej zamknięty(prywatne ręce)....osobiście jestem za wyłączeniem od wędkowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam, czy ktoś był nad wodą i wie jaki jest stan wody i czy jest szansa zwodować łódkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Mało wody ale nie tragicznie, wczoraj 820cm przy śluzie, jeszcze 60 cm mają spuścić i stop, byłem w nowym porcie ,tam nie zwodujesz , w stanicy PZW pewnie dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam, czy ktoś był nad wodą i wie jaki jest stan wody i czy jest szansa zwodować łódkę?Witam, bywam na bieżąco. Łódkę zwodujesz bez problemu w porcie ( na torach). Wody już dosyć mało , coraz więcej wysp się odkrywa. miras1983 ciekawa informacja... Mnie to akurat nie urządza jako ,że nie posiadam łodzi... (kompan od pływania się wykruszył) Ciekawi mnie dlaczego jesteś za wyłączeniem od wedkowania pirsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 w Borzygniewie w sklepie jest petycja mieszkańców, podpisz może się uda (wątpie). dlaczego byłbym za wyłączeniem? dlatego .że to co tam się dzieje woła o pomste do nieba, np. grupujące się tam okonki są na bieżąco wybierane , i to takie poniżej 15cm, w poprzednich latach sandaczyki i szczupaczki niszczone poprzez wyrywanie głęboka połkniętego żywca, generalnie każda ryba która tam wpłynie 30stu chętnych na to żeby nie wypłynęła ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi