KODZAK1234 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 rush111 nie bardzo wiem o co ci chodzi z tym smartfonem . na stronie PZW wroc są wyniki zawodów 98 zawodników z kadry narodowej nałapało aż albo 4 sandacze i to takie 56-60 cm no taką rybna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 z białą ryba to nie wiem bo ja tylko stuninguje ale coś tam łapiąNie no spoko chodziło mi o to że czasem klawiatura w smartach żyje własnym życiem i jak się nie spojrzy to np. zamieni spinninguję na ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 ... a wyniki zawodów to akurat przeglądam zawsze , żeby mieć choć cząstkowy obraz gdzie się wybrać i się nie nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 a tak byk jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 rush111 nie bardzo wiem o co ci chodzi z tym smartfonem . na stronie PZW wroc są wyniki zawodów 98 zawodników z kadry narodowej nałapało aż albo 4 sandacze i to takie 56-60 cm no taką rybna woda A ilu z nich było nastawionych na sandacze ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 A ilu z nich było nastawionych na sandacze ?te sandacze i szczupłe co zostały złowione, to raczej przyłowy przy okoniach wszyscy byli raczej nastawieni na punktowanie okoniami a nie łowieniem sandaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 I chwała im za to ,że nie nastawiali się , bo mogło by się okazać ,że jednak sandacze są fama by poszła i trzeba by było pływać slalomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 To czas zrobić jerkbajtowe zawody Sandacz Mietkowa, niech forumowi łowcy zenderów zweryfikują wodę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Kompletna bzdura miras jakby sie nastawili na sandacze pewnie ani jednego by nie złowili co najwyzej moze przylow w postaci szczupaczka i jakis wiekszy okon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Pewnie tak, do tego ten przyłów szczupaka i okonia... za bok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Panowie, wybieram się jeszcze w tym roku na dwa szkolenia z pracy w okolice mietkowa. Jak tam wygląda kwestia wypożyczenia łódki, jest w ogóle taka możliwość ? Jeśli tak to gdzie jest rybaczówka, jak z dostępnością, ceny itp.A jeśli nie ma łódek to czy da się tam połowić z brzegu ? Chodzi mi o spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 http://www.pzw.org.pl/wroclaw/cms/9037/stanica_wedkarska__mietkow_w_borzygniewiePo prawej masz dane GPS i kontakt telefonicznyCena łodzi - chyba 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Łukasz dzięki za info, jakoś sam nie potrafiłem tego znaleźć na stronie PZW. A teraz nieco inne pytanie, czy nie znając w ogóle tej wody warto pływać tam za sandaczem ? Jest szansa, że bez echo w ogóle coś tam połowię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Sam widzisz w postach powyżej jak ta woda wygląda. .. ja odpuściłem na razie Mietków. Znajomy na 3 wyjazdy 1. szt. i to łowiąc z nastawieniem na sandacza... ale zawsze możesz pojechać z myślą o okoniu i w okolicy cypla powinieneś coś połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Tak jak wspominałem, nie jadę tam wędkować tylko na dwa kilkudniowe szkolenia do Sobótki. Więc przy okazji po południu można wyskoczyć nad wodę pomachać kijem. I tak nic lepszego nie będę miał tam do roboty :-)Dzięki za info i pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Życzę miłego zaskoczenia... połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Zawsze możesz z powodzeniem łowić bolenie których jest tam ...pierdyliard. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Iii te strzały łowiąc na plecionkę ahhhh:) prawie kij potrafią wyrwać skubańce i pasą się ostatnimi czasy naprawdę bezwstydnie.... pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 i cały czas tłuką?http://youtu.be/ZUyLnRzHNFY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ta muzyczka miras1983 to jakas ironia do tego co napisałem ? Zostańmy przy tym,ze tam nie ma ryby same male okonki... nie biere nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 a tam ironia, po prostu tak tłuką ,tłuką,tłuką Zostańmy przy tym,ze tam nie ma ryby same male okonki... nie biere nic.i tak trzymać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Bardzo udana, dwudniowa, wyprawa na ryby. Takie rybki dają popalić na zestawach okoniowych 2 sandacze w okolicach 70cm + Film ze starć z tym olbrzymem: http://youtu.be/ml7a_4kAj2g 1 szczupaczek 83cm Oraz od groma okoni takich po 25-30 cm oraz takie którym zrobiliśmy fotki ;D Wszystkie rybki pływają na Mietkowie i czekają na kolejnego wędkarza. Edytowane 13 Lipca 2014 przez Kosu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Gratulacje Kosu dołożyłeś do pieca teraz . Łowiliście na typowe okoniowe paprochy ? czy trochę większy kaliber? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Mocne wejście, gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Piękne garby, machały mi płetwami jak jechałem na Turawe , ech... trzeba było na Mietków skręcić.Gratuluje i witam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi