Kosu Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Gratulacje Kosu dołożyłeś do pieca teraz . Łowiliście na typowe okoniowe paprochy ? czy trochę większy kaliber? Dziękuję. Typowe okoniowe paprochy/porteczki na 3-5g główki, ci którzy próbowali łapać na większy kaliber, bo przecież takie duże ryby, niestety polegli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Piękne garby, machały mi płetwami jak jechałem na Turawe , ech... trzeba było na Mietków skręcić.Gratuluje i witam na forum.Dzięki. Od Turawy właśnie zrobiliśmy sobie trochę przerwy i w ramach odpoczynku od tego pięknego akwenu, popruliśmy na Mietków. Chyba się opłaciło Choć słyszałem że i na Turawie coś się zaczyna ruszać, woda już bardzo zakwitła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Dzięki. Od Turawy właśnie zrobiliśmy sobie trochę przerwy i w ramach odpoczynku od tego pięknego akwenu, popruliśmy na Mietków. Chyba się opłaciło Choć słyszałem że i na Turawie coś się zaczyna ruszać, woda już bardzo zakwitła ? Jeszcze nie zakwitła ale wygląda na to że proces ten już się rozpoczął ( temp na echo 22.2 C). Jak ktoś zna wodę to sobie poradzi , choć o takie wyniki w garbuskach jak Wasze na Mietkowie trudno będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witamy Kosu na wątku "wici z mietkowa" w końcu ktoś kto łowi A NIE SIEDZI PRZED KLAWIATURĄ, dzięki że udowodniłeś większości marud że są jeszcze ryby na tym zbiorniku, więc nie jestem sam. Pozdrawiam i graty!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witamy Kosu na wątku "wici z mietkowa" w końcu ktoś kto łowi A NIE SIEDZI PRZED KLAWIATURĄ, dzięki że udowodniłeś większości marud że są jeszcze ryby na tym zbiorniku, więc nie jestem sam. Pozdrawiam i graty!!! Patrzac na Twoje posty w tym watku to tez raczej narzekales i marudziles ostatnio.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Lepiej dla zbiornika jak się narzeka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Mietków od wczoraj 18.00 do dziś rana 8.00 feeder z koszyczkami od strony Bożygniewu . Kilka leszczyków i 1 linek ok. 25 cm . Rybki wypuszczone do wody . Ataki bolenia na drobnicę dość blisko brzegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorianyates27 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam!, właśnie wróciłem z nocki w Mietkowie i powiem tylko tyle że biała ryba bierze bardzo dobrze ale minimum 100m od brzegu trzeba wywozić zestawy.Ja łowiłem na federy z brzegu i tylko drobnicy połapalem typu karpie i leszcze po 20cm. Łowiłem od strony portu w Bożym gniewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Seba - No właśnie widać że część łowiących wywozi zestawy pontonami na ok. 100m od brzegu , ale 70% wędkarzy łowi koszyczkami na odległość rzutu z brzegu lub strzału z procy . To dziwne , że jakiś ciut większy białoryb nie chce podejść w rejon tego pasa nęconego przez wędkarzy z koszyków/procy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Biała ryba,koszyczki,zanęty???? Czy to jeszcze jerkbait.pl?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Biała ryba,koszyczki,zanęty???? Czy to jeszcze jerkbait.pl??A moze w nocy cos pozmieniali i My nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Chyba wszystko ok,bo już myślałem ,że to jakiś GNOJAK.PL Edytowane 19 Lipca 2014 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Team relax!!!!!!! Tragedia jak tak dalej bedzie to sandacze będą chować do pudełka po woblerach:*) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tunczyk Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 O co chodzi z tym "team relax", możesz wytłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 z pilawy jesteś i nie wiesz to chłopaki z bielawy i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Piątek 16 08 od rana czesanie wody jak by do studni rzucał. Kogut guma nic ale co ma wziąć ? zostało 2 sandacze jeden pod zaporą a drugi na wyspach Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez jarodrozdek76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jeszcze w niedzielę zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Szkoda mi Mietkowa. Łowię tam połowę życia ale takiej bidy!!!!!!!!!! nie było nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Niedziela to samo . Jestem wyleczony na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ja tez czesałem gumą dno i lipton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Koledzy bez załamki - te dwa sandacze które w Mietkowie zostały na pewno kiedyś zgłodnieją A tak na poważnie to takie totalne okresy bezrybia świadczą wg mnie po prostu o bardzo słabym zagęszczeniu rybostanu w stosunku do powierzchni akwenu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) To jakieś marne spostrzeżenia, drobnicy jest w pytę więc po co sandałowi za guma się uganiać skoro żarcia mam w pytę. A ci co potrafią regularnie je łowią a widzę bo już 1,5 miecha tam urlopije.Przybysz z Wrocka w jeden dzień miał ich tylko 7 w łodzi i to ładne kabany a co naj naj wszystkie dalej pływają.Na tomiast tych od C&R w Mietkowie jest bardzo mało i bez urazy ale taka jest brutalna prawda, C&R tylko istnieje na papierze. Mietków się odradza na echu jest ogromna ilość ryby i to dużej nie trudno z brzgu wyjąć 3 kilowego lecha a na spina w koło pirsu padają sandały i ładne szczupłe o okoniach i bolkach nie wspomnę. Mietków się odradza co widać,a że w upalne dni nie padają sandały to super nie codziennie i nie dla wszystkich jest niedziela Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez tornado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 uparliście się na te dwa sandacze ,czy tylko sandacze tam pływają ? , jest sporo innego drapieżnika całkiem znacznych rozmiarów , jeśli ktoś traktuje połowy sportowo to można połowić i sprawi mu to frajdę .Jak mamy pisać tylko po to by zniechęcić potencjalnych odwiedzających ten akwen , to najlepiej zamknąć ten wątek lub nic nie pisać. Tak jak pisze @Tornado C&R tylko na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Oland nie ma tu co bić piany nie warto. Moja luba 1 raz w ,życiu zaczęła spiningować tu na Mietkowie, Więcej plącze niż żuca ale ma już swoją życiówkę okonka 44cm i bolka 85 w trolu ilu się pochfali takimi rybkami na samym początku przygody ze spiningiem? na tym wyjałowionym Mietkowie!!!!!!!Choć dla mnie taka opińia pasuje. Panowie to jest łodowisko szkoda tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 powiem tak ze swojego doswiadczenia wiem i nikt mi nie powie sandacza w mietkowie jest jest bardzo mało i potrzeba kilku lat aby coś połowić .Nie chodzi o ryby tylko o brania brania ........ kturych było kiedyś było pełno , :( .a teraz 1 czerwiec parę ryb i do końca sezonu pojedyńcze ryby a brania szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi