Sandacz23 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 uparliście się na te dwa sandacze ,czy tylko sandacze tam pływają ? , jest sporo innego drapieżnika całkiem znacznych rozmiarów , jeśli ktoś traktuje połowy sportowo to można połowić i sprawi mu to frajdę .Jak mamy pisać tylko po to by zniechęcić potencjalnych odwiedzających ten akwen , to najlepiej zamknąć ten wątek lub nic nie pisać. Tak jak pisze @Tornado C&R tylko na papierze Oland.... bo sandacz najsmaczniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Naj naj smaczniejszy C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 tornado a ty ile złapałeś tych sandaczy ja pływam tam 12 -15lat i jak kol jarodrozdek76 wyżej pisał ze jest lipa no bo tak jest nikt nikogo nie zniechęca jak ktoś chce to niech jedzie może nałapie.bo ze na 100 chłopa ktoś złapał sandacza to nie znaczy ze ryb jest brut 5 lat temu łowiliśmy z kolegami kilka kilkanaście sztuk za 3 godz bez pierdnięcja zajechali zbiornik dlatego ludzie się wkorwiaja i piszą jak nie chce ktoś to niech nie czyta do tego jest to forum żeby pisać co i jak. i jeszcze jedno skąd wzięło się nagle tyle drobnicy na zbiorniku ,bo niema sandałków nie (raczej logiczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kodzak to ile kto siedzi na Mietkowie nie ma najmniejszego znaczenia a zapewniam Ciebie że troszkę dłużej bo od początku lat 90 oram ta wodę. Tylko nie oto chodzi my narzekamy że RZGW zajechało nam wodę a ja śmiem twierdzić że zrobiliśmy to razem na 10 wędkujących jak się trafi jeden od C&R to ja Ci nogi myje, mam swoją łódź i tylko w tym roku napłwałem po akwenie już ponad 700km, w tym czasie spotkałem tylko i aż dwóch wędkarzy stosujących na co dzień C&R. Co do zasobności ryb jest jej sporo tylko tak jakoś się dzieje że nie gryzą jesień pokarze. A co do populacji to odrodzenie między bajki można włożyć przy takiej presji, aby tak się stało to na co najmniej 5lat powinien powstać całkowity zakaz połowu z łodzi i wysp.I niema co liczyć gdybyśmy tak zrobili że powróci takie pogłowie jak było, zalew się starzeje i teraz okonie zrobią swoje bo mają się znakomicie. Popływaj cały dzień między wyspami to zobaczysz ile doją ryb na żywca trupka ,zgodnie z prawem i w d......e mają wszelakie C&R a jak nie masz z kim to zapraszam na stanicę moja łódź jest rozpoznawalna po samym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jedna łódź, 5 nawrotów z kompletami. Porze brań, to przecież norma.C&R a co to jest?Przecież to przez te koparki i spuszczanie wody ...... Nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) tornado ale to jest moje zdanie ryby się skończyły od ostatniego spuszczenia wody w 2011r od tamtej pory połowy są mizerne i to nie tylko u mnie a powiedz mi która to twoja lodź może kiedyś pogadamy na wodzie a nawet może się znamy moja łódź pozdrawiam krzysiek Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pitt material filmowy niezgodny z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wymowna cisza zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wymowna cisza zapadła Myślisz, że to dlatego że film był baz happy endu ? ... nie nie, nie czepiam się... Mietków moim zdaniem zachowuje się jak młoda zaporówka, zawsze okoń jest na początku na fali, chwilę to potrwa i pojawi się więcej sandacza.Potraktujmy to jako "nowe otwarcie" Ja lubię Mietków, bo tam wbrew obiegowej opinii większości Wrocławian, jest po prostu ładnie i film to pokazuje akurat... Ł>> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Tak czytam i czytam i sie usmiecham... Pozdrowienia nad wodą Władku Danek ps. pozdrawiam trzech panów na łodzi ktorzy milo sie wypowiadali w moim kierunku-sandacze są i będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie wiem czy widzialem kiedys video tego goscia z sandaczami na lodzi ( w siatce ) , ale to bylo pare lat temu. Wladek ( tornado ) lepiej nie mow gdzie lapiesz , tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgadzam się Krzychu,jeszcze na jesień zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 bedziem czesać i na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 W związku ztym że nie było mnie przec 3 tyg Mietków-zawody Zadam magiczne pytanie, z ciekawości? Jak tam panowie na Mietkowie Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Cześć Daniel właśnie wróciłem z Mietka Wczoraj 5 godzin w trollu jeden okonek większość łodzi na 0 dzisiaj ze dwadzieścia łodzi na wodzie większość na 0 ale w sumie padły ze 3 szt. Byli ludzie na wyspach po 3 doby i tylko dupska im zmarzły 0 brań. pozdro Władek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/szkwal-na-zalewie-mietkowskim-zywiol-zniszczyl-kilkadziesiat-lodzi/5q2dy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 ponoć spuszczają wode znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) .. Edytowane 6 Listopada 2014 przez piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) masz rację Edytowane 6 Listopada 2014 przez oland 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2014 przez piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Woda z Mietkowa leci dwoma śluzami,stan wody na zbiorniku zbliża się do ostatniego katastroficznego stanu z przed dwóch lat,widać władzom PZW nie zależy na zbiorniku a wprowadzenie nowych przepisów do regulaminu dot. ochrony okonia i suma ma na celu tylko ścigać wędkarzy i nabić kasę związkową. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Racja wprowadzone zmiany są bez sensu wobec tego co się dzieje!!! Cała Polska...czy tu nic nie może być normalne funkcjonować....wszędzie jakaś patologia...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Niestety w naszym kraju tylko kasa się liczy a sentymenty związane z rybami, wodą i ekologia to jest sprawa drugorzędna.Zastanawia mnie tylko fakt kto dał kasę na ten cały ośrodek sportów wodnych, ten "skopany" slip i całą resztę. Do tego obszar Natura 2000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie...szkoda nerwów i zawracania sobie głowy rozmyślaniem dlaczego...za ile ...kto, ze mnie powietrze już zeszło jeżeli chodzi o ten zbiornik, chociaż zawsze trochę w sezonie tam podłubie.Zbyt wiele razy obiecywano ,że to ostatni raz, pozbądźcie się złudzeń ...TAKIE MAMY CZASY ,A DO TEGO ŻYJEMY W POLSCE. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) I stalo się. dziś w końcu zakończono zrzut wody ze zbiornika. Poziom jest o jakieś 50 - 60 cm nizszy względem tego jak obniżono wodę na jesień zeszłego roku. Teraz tylko odwieczne pytanie jaka będzie zima i czy będzie z czego miała napłynąć woda do zbiornika... Pamiętamy już lata,ze stan dosyć długo utrzymywał się niski na wiosnę bo nie było opadów ,a co za tym idzie ryby mają bardzo utrudnione zadanie przy odbywaniu tarła. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez driverrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi