Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

kodzak1234 , myślę, że jednak przesadzasz 3/4 zbiornika bez wody i tragedia była w 2011 roku kiedy to pojemność wynosiła około 7 mln m3 , obecnie mamy koło 20 mln m3 a w sezonie letnim pojemność waha się tak od 32 do 42 mln m3 , wiec nie ma co dramatyzować.

Edytowane przez driverrd

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

Witam kolegów wędkarzy.Słyszałem w ubiegłym roku,że jest plan "sprzedaży "pirsu,co prawda uznałem to za brednie.Niestety dzisiaj kolega przekazał mi info,że to jednak prawda i że będzie tam obowiązywał zakaz łowienia.Co to oznacza dla stałych bywalców pirsu nie muszę pisać,ale do rzeczy. Szukałem jakiejś informacji na ten temat,lecz kompletnie nic nie znalazłem i tu moje pytanie-czy ktoś z Was ma pewne info w tym temacie?

Witam kolegów wędkarzy.Słyszałem w ubiegłym roku,że jest plan "sprzedaży "pirsu,co prawda uznałem to za brednie.Niestety dzisiaj kolega przekazał mi info,że to jednak prawda i że będzie tam obowiązywał zakaz łowienia.Co to oznacza dla stałych bywalców pirsu nie muszę pisać,ale do rzeczy. Szukałem jakiejś informacji na ten temat,lecz kompletnie nic nie znalazłem i tu moje pytanie-czy ktoś z Was ma pewne info w tym temacie?

jak widzisz u nas wszystko jest możliwe , nie zdziwi mnie  nawet jak  ustanowią zakaz zbliżania się do Pirsu od strony wody na odległość 50m pod groźbą użycia broni   :D ,  "private "   -kto ma szmal ten rządzi i dyktuje warunki........ :ph34r:  

Edytowane przez oland

Prawda prawda gostek kupił ten cypelek za taką kasę że głowa boli ma tam powstać centrum konferęncyjno hotelarskie z przystanią i skuterami to ostatnie powinni wybić mu z głowy ,ale jak znam życie, miejscowe władze palcem nie kiwną aby go zatrzymać z pomysłami.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...