ZIKU Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 proponuje obniżyć stan wody jeszcze o 2 metry i zrobić łowisko specjalne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balon Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 panowie macie jakieś informacje o obecnym stanie wody lub jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam , jeśli chodzi o poziom wody to zrzut został zatrzymany jakoś 18 grudnia, a obecnie poziom dosyć szybko się podnosi bo roztopy spowodowały znaczne podniesienie się Bystrzycy, nie ma odkrywki- nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Tu można z kamerki zobaczyć http://www.bosw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 jak niema tragedji ?wydaje mi sie ze 3/4 zbiornika bez wody to troche za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) kodzak1234 , myślę, że jednak przesadzasz 3/4 zbiornika bez wody i tragedia była w 2011 roku kiedy to pojemność wynosiła około 7 mln m3 , obecnie mamy koło 20 mln m3 a w sezonie letnim pojemność waha się tak od 32 do 42 mln m3 , wiec nie ma co dramatyzować. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez driverrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 jakie 32 hyba 50-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Średni stan to około 40 mln m3. 60mln to już jest sporo i bardzo rzadko tyle jest. Także 20 to faktycznie nie jest aż tak źle.W 2011 z tego co pamiętam to minimum było coś około 5 mln m3. Mam sporo zdjęć z tego okresu i na prawdę wody było mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balon Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 ale czy ktoś miejscowy może wrzucić jakieś fotki bo z tej kamerki niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) 2 tygodnie temu :)z pirsu na przystan Edytowane 15 Stycznia 2015 przez KODZAK1234 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 2011 bo wyzej cos nie poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balon Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 kodzak dzięki, przykro patrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wody na mietkowie przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 ale bedziemy doic resztki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam kolegów wędkarzy.Słyszałem w ubiegłym roku,że jest plan "sprzedaży "pirsu,co prawda uznałem to za brednie.Niestety dzisiaj kolega przekazał mi info,że to jednak prawda i że będzie tam obowiązywał zakaz łowienia.Co to oznacza dla stałych bywalców pirsu nie muszę pisać,ale do rzeczy. Szukałem jakiejś informacji na ten temat,lecz kompletnie nic nie znalazłem i tu moje pytanie-czy ktoś z Was ma pewne info w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam kolegów wędkarzy.Słyszałem w ubiegłym roku,że jest plan "sprzedaży "pirsu,co prawda uznałem to za brednie.Niestety dzisiaj kolega przekazał mi info,że to jednak prawda i że będzie tam obowiązywał zakaz łowienia.Co to oznacza dla stałych bywalców pirsu nie muszę pisać,ale do rzeczy. Szukałem jakiejś informacji na ten temat,lecz kompletnie nic nie znalazłem i tu moje pytanie-czy ktoś z Was ma pewne info w tym temacie?jak widzisz u nas wszystko jest możliwe , nie zdziwi mnie nawet jak ustanowią zakaz zbliżania się do Pirsu od strony wody na odległość 50m pod groźbą użycia broni , "private " -kto ma szmal ten rządzi i dyktuje warunki........ Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No cóż,wygląda na to,że to jednak prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Drzewka wycięte,trawa przeorana,wjazd zamknięty no i oczywiście żadnej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Prawda prawda gostek kupił ten cypelek za taką kasę że głowa boli ma tam powstać centrum konferęncyjno hotelarskie z przystanią i skuterami to ostatnie powinni wybić mu z głowy ,ale jak znam życie, miejscowe władze palcem nie kiwną aby go zatrzymać z pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dla tych z brzegu to faktycznie kicha będzie... Ale zawsze jest stanica 100m dalej i łódki do wypożyczenia. Tylko jak postawią skutery to widzę to cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam panowie, kto zaczyna sezon z pływadła na naszej ulubionej zaporówce czy wszyscy jadą na Słup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja się łamię cały czas... Jeszcze miesiąc, ale na Mietku też pewnie będzie gęsto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 ja się wacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 http://www.wroclaw.pzw.org.pl/wiadomosci/114579/60/mietkow__zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi