janos75 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 To fakt dosłownie bardzo słabo, a wyboru do pływania w okolicy wielkiego nie ma bo tylko został Otmuchów i Mietków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Z jednego kumpla to już mi się chce śmiać... 5 wyjazdów na Otmuchów i jedno branie Myślałem, że zeszły rok był słaby, ale ten jest jeszcze gorszy u nas. Co będzie w przyszłym? Trzeba sprzedać sprzęt i tyle albo latać za boleniami na Odrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Trzeba sprzedać sprzęt i tyle albo latać za boleniami na Odrze.Bo one same na brzeg wyłażą i do zdjęć pozują 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Na pewno nie, ale łatwiej go trafić jak zandera na zaporówce u nas- ostatnimi czasy P.S.Telefon odbierasz czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 A dzwoniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 zacznijmy od tego czy ktokolwiek zdjęcia jeszcze wstawia na " jerka" i się wychwala tym gdzie połowił , na podsumowanie sezonu przed wigilią wyskoczy kilka fajnych rybek - ku zdziwieniu że nigdzie nic nie brało .Te fotki na facebooku faktycznie świadczą o tym że posucha na zaporówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 ale faktem jest że sandacza coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 sumy zżarły sandacze Panie , jak to mówią gliździarze znad Odry waląc w łeb kijankę pół metrową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tunczyk Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Niestety presja jest coraz większa, sprzęt coraz nowocześniejszy, a ryb coraz mniej ....Bo niby skąd te ryby mają się brać? Z zarybień? Kto z was pamięta aby na którąś z tych zaporówek wpuszczono sandaczatakiego w przedziale 15-30 cm? Owszem zdarza się że PZW wpuści szpileczki po 5-6 cm i co z tego?Połowa pada po drodze reszta po wpuszczeniu do wody( szok termiczny).Widziałem na własne oczy takie zarybienie w czerwcu, totalny bezsens i marnotrawco. Także jak tak dalej pójdzie to sandacze trafią na listę rybek pod całkowitą ochroną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Mietków, przykra sprawa piekny zbiornik a teraz 3 wyjazdy bez jakichkolwiek nadziei na brania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Był ktos ostatnio na mietkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 ja byłem okoń i rozpiór ładnie bierze na paroszki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Na pirsie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Też raz byłem. .. nawet kija nie złożyłem - po godzinie obserwacji pojechałem do domu. Na pirsie ok 30 chłopa i wszyscy spinninguja siedząc. .. na końcu plecionki obowiązkowo kogut i ostry podryw... no i faktycznie wyjeżdżaly rozpiory- za bok, za ogon... wszystko do siatki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Wo fuck to nie wędkarze tylko szarpakowcy czyli zwykli kłusole !!! ????Trzeba dzwonić od razu po straż rybacką widząc takich gnoji. Edytowane 28 Listopada 2015 przez rush111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 szarpią na co sie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 DZisiaj to samo jedna łódz na zbiorniku a reszta koło cypla męczy garbusy po 15, 16,,,,,,,20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 ostatnio brały takie 40+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Potwierdzam byłem zobaczyć przejazdem bez wędki .Niestety większość ryb dostaje w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_s Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Panowie wszędzie gdzie ryba się grupuje znajdą się ludzie którzy tylko po.mięso przyjeżdżaja Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Razem z KODZAK TEZ POŁOWILIŚMY DUZE ALE NA ZBIORNIKU TO DWA DNI BYŁO SŁONECZKO A DZISIAJ ZERO ANI BRANIA, A O MĘTNOOKIM ZAPOMNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tunczyk Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Koledzy, a gdzie można teraz zwodować normalnie łódkę? Czy u Tadka beton sięga do wody, czy w ogóle można tam dalej wodować łódki? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nie mozna tam jest zamkniete albo na przystani albo w porcie ,my w porcie sie wodujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jutro będzie ktoś na wodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 niema poco wypływać nic nie bierze i będzie wiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi