Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano dziś, 19:57

Zdradzisz, jaki blank się tak kapitalnie gnie w 2:35?

gunki 7g 2 częściowy ale jaki model nie pamientam 200 coś takiego 80g warzy

ktoś na forum nie lubi filmików bo zaraz minus-uje  :P  :P  :P  a napisałem  jak nie lubi to niech nie ogląda :P :P chyba gul się za bardzo huśta  ;) ;)

to ostatni filmik więcej nie dam bo ludzie się jarają i zaraz cała polska się zjedzie a tam i tak nić nie bierze ale chociaż spokój na wodzie a to jest bezcenne :)

A musialem noge w tym zamoczyć dzisiaj jak pływadło wodowałem. 3 Godziny pływania i nawet skubniecia sandacza, coś nie ogarniam tego zbiornika chyba. Za to odrobiłem staty okoniami w bystrzycy.

KODZAK1234, widziałem jak pływales dzisiaj - jakies efekty? BTW, prawe światło w aucie z przodu chyba Ci nie świeci.

no nie świeci bo niema czasu żarówkę wymienić ogólnie byłem z 2 godziny bardziej skupiłem się na silniku dlatego pływałem jak pop...... :D miałem jedno zajebiste branie jak na ten zbiornik to i tak nieźle bo wiadomo jak jest pogoda też bardziej do spania.

https://www.youtube.com/watch?v=9TziiBKDS64

branie mega potężne ale pleciona chyba mi się wcześniej przetarła o kamienie i nie zauważyłem albo szczupak bo parę szt pływa . :P

a koczis pływałeś łódką czy pontonem ?

• Like 1

nie niestety nie mogę powiedzieć gdzie powiem tylko tyle że w 1 dzień złapaliśmy z ojcem i kolegami 9 szt albo więcej już nie pamiętam  :D parę ryb spadło ale jedno jest pewne 300 sumów w jednym miejscu to za dużo jak na zaporówke szok bałem się rękę wkładać do wody  :P 

• 2 tygodnie później...