chlodnica Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Widzę że woda również pięknie zakwitła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Napisano dziś, 19:57 Zdradzisz, jaki blank się tak kapitalnie gnie w 2:35? gunki 7g 2 częściowy ale jaki model nie pamientam 200 coś takiego 80g warzy ktoś na forum nie lubi filmików bo zaraz minus-uje a napisałem jak nie lubi to niech nie ogląda :P chyba gul się za bardzo huśta ;)to ostatni filmik więcej nie dam bo ludzie się jarają i zaraz cała polska się zjedzie a tam i tak nić nie bierze ale chociaż spokój na wodzie a to jest bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 dobre :P :P :P :P kiedy grzejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 bolki zawsze będą brały Mietków duży jest - z której strony warto podjechać aby dało się z brzegu dorzucić do żerujacych bolków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 najlepiej domanice - chwałów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 albo port 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandaczyk64 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Cześć czy woda dalej tak kwitnie jak ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 woda zielona i śmierdząca przynajmniej od strony pirsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 A musialem noge w tym zamoczyć dzisiaj jak pływadło wodowałem. 3 Godziny pływania i nawet skubniecia sandacza, coś nie ogarniam tego zbiornika chyba. Za to odrobiłem staty okoniami w bystrzycy. KODZAK1234, widziałem jak pływales dzisiaj - jakies efekty? BTW, prawe światło w aucie z przodu chyba Ci nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 no nie świeci bo niema czasu żarówkę wymienić ogólnie byłem z 2 godziny bardziej skupiłem się na silniku dlatego pływałem jak pop...... miałem jedno zajebiste branie jak na ten zbiornik to i tak nieźle bo wiadomo jak jest pogoda też bardziej do spania.https://www.youtube.com/watch?v=9TziiBKDS64branie mega potężne ale pleciona chyba mi się wcześniej przetarła o kamienie i nie zauważyłem albo szczupak bo parę szt pływa . a koczis pływałeś łódką czy pontonem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Tak, pontonem w krótkich spodenkach (przyzwyczajenie bo dopiero z wakacji wróciłem, ładnie mnie wywiało). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 To blisko mnie na wale stałeś ,tam też miałem pstryknięcie ale jakiś maluszek skoczył i to tam przetarłem plecionkę o kamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Niestety dopiero poznaje zbiornik i co ciekawszego echo pokaze to wtedy staje i rzucam - bezskutecznie póki co, ale sezon jeszcze się nie skonczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 a ja pływałem w niedziele krzychu po spalonej 3 godz dwa małe sandałki i nic wiecej :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 zmokłeś troszkę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Polska nie Mietkówna deszczowe dni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 brawo krzychu :P :P :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Znajomy zbiornik z boleniami z Opolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Otmuchów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 nie niestety nie mogę powiedzieć gdzie powiem tylko tyle że w 1 dzień złapaliśmy z ojcem i kolegami 9 szt albo więcej już nie pamiętam parę ryb spadło ale jedno jest pewne 300 sumów w jednym miejscu to za dużo jak na zaporówke szok bałem się rękę wkładać do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Sobota grzejemy krzychu :clappinghands: :clappinghands: opading koguting kaiteching a co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 To znowu sie spotkamy, bo mam zamiar "pontonować" na Mietkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 jutro dwa wariaty znowu razem :doh: koguting .................... tylko koguting :ph34r: :ph34r: :good: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Tak blisko zapory można u was łowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 to nie Mietków ,łowić nie można ale pływać z rybą to tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi