ZIKU Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 jutro dwa wariaty znowu razem :doh: koguting .................... tylko koguting :ph34r: :ph34r: :good: Chłopaki prosimy o relacje z nad wodyPozdro Ziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kiepsko ciśnienie niskie , nawet małe zaprotestowały okoń od czasu do czasu skoczył i tyle Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dzisiaj chyba musiało coś brać bo niektórzy grunciarze łowili na 3 wędki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dzisiaj chyba musiało coś brać bo niektórzy grunciarze łowili na 3 wędki....Jak bierze to łowi się na jedną bo na więcej się nie obrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 nic nie brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandaczyk64 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Panowie dzieje się coś na Mietkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras25 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Panowie dzieje się coś na Mietkowie?Dziś PSR zawitała na pirs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czy poziom wody utrzymuje się od dłuższego czasu, czy spuszczają i spada? Dzieki4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 coś mało ludzi na pirsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyys Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Panowie dzieje się coś na Mietkowie? Nic nie gryzie, bez kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 coś mało ludzi na pirsie wczoraj na pirsie staly 3 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 dzisiaj 4 czyli nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Panowie mam wrażenie ze trochę natrząsacie sie z ludzi łowiących z brzegu.nie każdy ma lodz tak samo jak nie każdy na pirsie to mięsiarz...Fakt duzo ludzi wali rybę w łeb ale są tez i tacy którzy wypuszczają zlowione ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) przecież nikt tak nie napisał ,ja też dzisiaj łowiłem na pirsie tylko tak napisałem bo ostatnio nie było gdzie nogi postawić ,ale chyba się wyleczyli dodam że dzisiaj bez brania Edytowane 17 Listopada 2016 przez KODZAK1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ok napisałem tylko o swoich odczuciach.Masz racje ostatnimi czasy był taki tłok że odstępy między wędkującymi były po max 2 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Jak w grudniu zeszłego roku tam jakaś masakra była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 dlatego odpuszczam pirs bo nie lobię tłoku, a co gorsza przepychanek ostatnio gościu mnie zjebał ze za blisko stoję ,a stałem ze 25 m byłem w szoku ,do tej pory jestem :lol: ,ale jak go pojechałem to zluzował czepiał się następnego z drugiej strony Ok napisałem tylko o swoich odczuciach.Masz racje ostatnimi czasy był taki tłok że odstępy między wędkującymi były po max 2 metry.może tak to zabrzmiało ale nikt się nie śmieje pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 ale wczoraj tłok na zalewie a sandacze spią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 To dobrze ze odpusciłęm wczoraj , spodziewałem się tłoku hahaha , Fajnie że nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Czy ktoś się orientuję czy wypożyczalnia jeszcze otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Wczoraj przy stanicy PZW stały łodzie do wypożyczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam! Koledzy gryzie coś na wodzie, czy tylko wiatr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 wiatr gryzie w oczy .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 I całe szczęście.Niech jeszcze lodem skuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Wczoraj takiego czegos to juz ladne kilka lat nie widzialem . na 300m2 naliczylem 26 Łodzi i pontonów . Maskara dobrze ze duzy sandacz nie był aktywny bo kilka łodzi z HIENAMI tam stało . Widziałem 2 łodzie na numerach Warszawskich ??? P>S> Napisałem kilka łodzi i pontonów ,wiem o kim piszę więc Panowie którzy tam stali a nie znam proszę się nie oburzać . Edytowane 27 Listopada 2016 przez okonisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi