count_martin3z Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nooo... Wczoraj same drobne się uwieszały po południu. Ważne, że są... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 wiem o których 300 m piszesz....... co oni tu szukali niech sobie jezdzą na zgierz :o :o :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Na tych 300 m wyciągneliśmy 5 ryb... Fakt, podpłynęliśmy tam późno, bo po 13 grubo. Ale zagęszczenie było spore jak patrzyłem z rana. W ogóle jechałem na Mietków z dozą sceptycyzmu patrząc na barometr, ale mimo to pobierały dość dobrze. Edytowane 28 Listopada 2016 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Hyhyhy... Dzisiaj wiało z 7m/s i było 4/5 pływadeł. Kontrolowała Policja wszystkich. Zajęło im jakieś 2 h. W zeszłym tygodniu było 30 łódek, piękna pogoda gdzie bylo wiadomo, że przyjedzie masa ludzi, to kontroli nie było. Jeden pan z 40 KM silnikiem pokutę chyba dostał. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez count_martin3z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Nie było tak źle z tym wiatrem, przynajmniej od północnej strony zbiornika... Pokutę i ja dostałem za brak koła, łódka po sąsiedzku także... proponuję więc taszczyć wszystko z bosakiem i gaśnicą włącznie... Edytowane 3 Grudnia 2016 przez amalker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ile dali ?100 pochwal się ,mi jakoś w tym roku się udaje ich ominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Tak sobie myślę, że oni chyba specjalnie kontrole robią jak są kiepskie warunki... Gdyby mieli 30 łodzi kontrolować, to doba w pracy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Mandaty raczej symboliczne - 50zł ale zawsze można sympatyczniej te pieniądze spożytkować... Choć jak skądinąd sympatyczna para w mundurach rozpoczęła wyliczać te gaśnice, koła i bosaki (kamizelkę miałem) to zaczęło się, w ramach huśtawki emocjonalnej, od 400 zł... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Panowie odświeżam temat związany z portem zrobili zakaz (kolejny) z wjazdem na pochylnie ciężko się teraz zwodować gdziekolwiek z plaży ciężko ,a wszystkie slipy zamknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Slip w stanicy PZW Borzygniew raczej jest otwarty musisz się tylko ustawić z zarządcą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ja tam sobie radze , gościu mówił ze na stanicy jest za płytko ale nie wiem bo nie zjeżdżałem pojechałem na plaże 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ma ktoś zdjęcia z tej zamkniętej pochylni ? Jestem ciekaw bardzo jak to wygląda i czy to tylko tymczasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Lina wisi wzdłuż ,zamknęli na zawsze gadałem z gościem z kopalni twierdzi ,że teren prywatny i hu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Wielka szkoda, chociaz znając życie komuś to będzie przeszkadzało i pozrywa linki czy co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ochrona nie dopuści ,kamery ,marne szanse ,jest slip od strony Domanic szutrowy ale kiepski i cały zbiornik trzeba przepłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 No to na Mietkowie w tym roku juz połapane. Co im kurde przeszkadzało, ze tam slipowalismy... Eh. Apropo kar - to czepiali sie silników większych niż 5km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Hermano spokojnie z tym silnikiem ja mam 10 i tyle lat i jakoś się udaje , ale nigdy nie wiadomo co im przyjdzie do głowy :Djak to mówią głupi ma zawsze szczęście w przyszłym sezonie będzie 60 km dopiero będzie stres na łodzi jak będzie kontrola to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Były mandaty za duże silniki , przymykali oko na 6hp lub większy ,ale z doczepianym elektrykiem . Sprawdzali też koła ratunkowe , kapoki RATUNKOWE (nie asekuracyjne), pytali o odbojnice i bosaki . Mandat -50 zeta- za 10 km i brak koła , zapłacił kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 A co mówią na to przepisy? Czy na łódce do 4 m też ma być koło ratunkowe, odbojnice i bosak? Czy wystarczy gaśnica, rzutka i kamizelki. Krzysiek, czy poza tymi szczupakami jakieś sandacze pstrykały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Do 4 m nie trzeba mieć koła ratunkowego ,a ja zarejestrowałem swoja na 4 m jak bym wiedział to bym wpisał 3.95 bo nikt tego nie mierzy ,z bosakiem to nie wiem ale chyba też niesandacz śpi kompletnie nic ,woda ma 2 stopnie i ryba zdrętwiała szczupak po wypuszczeniu stał koło łodzi z minute ,chyba mózg mu zamarzł Edytowane 8 Grudnia 2016 przez KODZAK1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Do 4 m nie trzeba mieć koła ratunkowego ,a ja zarejestrowałem swoja na 4 m jak bym wiedział to bym wpisał 3.95 bo nikt tego nie mierzy ,z bosakiem to nie wiem ale chyba też niesandacz śpi kompletnie nic ,woda ma 2 stopnie i ryba zdrętwiała szczupak po wypuszczeniu stał koło łodzi z minute ,chyba mózg mu zamarzł http://jerkbait.pl/topic/49246-obowiązkowe-wyposażenie-łodzi/page-4 W tym wątku jest napisane że powyżej 3,50 metra koło lub rzutka niezbędne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 I wszystko jasne Dodam tylko że mi to policjant mówił na odrze podczas kontroli w tamtym roku ,ale może mu się coś pomyliło w każdym bądź razie posiadam Najgorzej z tym kołem bo zajmuje dużo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Byłem dziś na pirsie przyjechałem koło 10 i ludzi full .Okoń słabo gryzł rozmiarowo też bez szału(miejscówka nieciekawa) z rana mieli kilka ładniejszych okoni ale to bliżej końca pirsu.Trafiły się 2 krótkie sandacze. Tylko pogoda dopisała ale na jeziorze wiało i fala na max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam, czyżby w tym roku znowu mieli spuszczać wodę w zalewie... http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/wokol-wroclawia/a/elektrownia-wodna-na-zbiorniku-mietkowskim-do-przebudowy-zwieksza-jej-moc,11789316/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Na pewno spuszczą. Tylko ciekawe do jakiego poziomu... Strasznego pecha ma ten Mietków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi