Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Te sandaczyki wpuścili pod koniec 2015 także juz troszkę podrosły. Częściej tak powinni robić, ale jak rusza z remontem to wstrzymają zarybianie. Mogli by zrobić zakaz zabierania sandacza przez 5 lat, a jak kogoś złapią z zabitym sandaczem to kastracja i spalenie pojazdu, którym przyjechał nad wodę. :-)

• Like 2

pożyjemy zobaczymy a wracając do sandaczyków,  jakos latem trafiłem na płytkiej metrowej wodzie jak zagoniły drobego bolka w zatoczke taką  3m było ich mnóstwo takich po 30-35 i duze garby z nimi a ja stałem na łodzi i sie przygladałem co robi stado wilków, widok piekny .,Kiedyś były takie stada ale 60-70  ale się zbyły :( :( :( :(

Teraz bolek a zaraz sandacz to jest to ,cały blat na środku wybrany gdzie bylo cztery m a teraz jest osiem to gdzie ma sie grupować płynie na plytką aby się wycierać i pilnować gniazd a tam od domanić już czekają na niego a gumą 12-15cm od kwietnia.......nie nie my za okoniem chodzimy kiedyś uslyszalem    hahahah

Teraz bolek a zaraz sandacz to jest to ,cały blat na środku wybrany gdzie bylo cztery m a teraz jest osiem to gdzie ma sie grupować płynie na plytką aby się wycierać i pilnować gniazd a tam od domanić już czekają na niego a gumą 12-15cm od kwietnia.......nie nie my za okoniem chodzimy kiedyś uslyszalem hahahah

Kolego jeszcze nie czytałem gorszego czarnowidza od Ciebie na tym forum. ;-)

Dziwię się, że jeszcze zaglądasz do tego wątku bo to ziarnko piasku w Twoim oku, ale jeździsz na ten zbiornik bardziej regularnie chyba jak mieszkańcy Mietkowa ;-)

Edytowane przez count_martin3z

• 1 miesiąc temu...