SławekRyby Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Piękne srebrne i świecące . Bez wysypki Tylko brania bardzo delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Bolenie biorą od starej wypozyczalni i od Domanic Edytowane 21 Maja 2017 przez jarodrozdek76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Boleni od Domanic można nałowić się do bólu... od przedszkola, po kilkanaście centymetrów, po takie nawet w okolicy 70 się trafiają. W weekend ludzi w spodniobutach w tych zalanych krzakach chyba tyle samo co i ryb ;-) I o dziwo trochę okoni też w tych samych rejonach się trafia - największy z niedzieli 32cm.W zeszłym roku i dwa lata temu w czerwcu spotkaliśmy na wodzie sporo padniętych sandaczy, wszystkie podobnej wielkości. Ciekawe czy w tym roku będzie to samo, bo przy brzegu tym razem leżało kilka innych gatunków - największy karpik miał 73cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Boleni od Domanic można nałowić się do bólu... od przedszkola, po kilkanaście centymetrów, po takie nawet w okolicy 70 się trafiają. W weekend ludzi w spodniobutach w tych zalanych krzakach chyba tyle samo co i ryb ;-) I o dziwo trochę okoni też w tych samych rejonach się trafia - największy z niedzieli 32cm.W zeszłym roku i dwa lata temu w czerwcu spotkaliśmy na wodzie sporo padniętych sandaczy, wszystkie podobnej wielkości. Ciekawe czy w tym roku będzie to samo, bo przy brzegu tym razem leżało kilka innych gatunków - największy karpik miał 73cm.nie mogę uwierzyć? serio? bolki ze stojącej wody biorą tak, że "można nałowić się do bólu"?Mozesz coś dopisać jak/na co tam się łowi?Ciągle wybieram sie tam na bolki i ciągle nie mogę oderwać się od Odry (choć ta nie rozpieszcza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 To zależy, kto po czym jest *nałowiony* ;-)Jakieś 2 lata temu zapisaliśmy sobie ze znajomym z łajby 3 miejscówki na GPSie z których zawsze coś wytargamy. Nasz najlepszy wynik to po ponad 20 sztuk na łeb, oczywiście od maluchów na 70+ kończąc. Naturalnie przeważają średniaki ale wolę to, niż dłubanie małych okonków.W ubiegłą niedzielę obserwowałem dwóch facetów w spodniobutach od strony Domanic, to w ciągu 30min jeden z nich tak średnio co trzeci rzut wyciągał jakieś maluchy. Zresztą teraz w ładny, bezwietrzny dzień, wystarczy posiedzieć sobie trochę nad brzegiem i widać co się w wodzie dzieje. W przyujściowym odcinku Bystrzycy też wystarczy postać i poobserwować trochę w okularach jak całe grupki klusek płyną w górę - ale tu aktualnie do 31 maja jest zakaz połowu.A łowimy na to, na co akurat biorą... sprawdzają się i zwykłe przecinaki w ekspresowym tempie, ale i 'zwykłe' wobki czy też fajnie zbierają smużące obrotówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 witam panowie co tam dzisiaj na wodzie sie działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Po liczbie łodzi na innych wodach w pobliskich okręgach widać że decyzję władz PZW Wrocław o dodatkowych opłata dla innych okręgów na" najlepszy zbiornik sandaczowy w Polsce" spowodowała, że decyzja ta była słuszna dla przyszłości sandacza a tym samym wędkujących tam wędkarz.Pozdrawiam działaczy PZW Wrocław 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 i 70 zl ma powstrzymac nienazartych milosnikow miesa?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 i 70 zl ma powstrzymac nienazartych milosnikow miesa?...jak widać po liczbie wędkujących TAK i nie o kasę tu chodzi ale całą gospodarkę zbiornika Mietków i żyjących tam ryb poprzez decyzje PZW Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 tylko poprzez zmiane myslenia , kontrole i surowe kary moze byc lepiej. to ze bylo malo osob na dzien dziecka , o niczym nie swiadczy. bedzie weekend i lodzi bedzie sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 witam wczoraj z niedowieżaniem po południu naliczyłem moze z 10 - 15 łodzi a rybki nie współpracowały ale z nocy przywozili na zywca moze to dobrze ze nie skacze na początku bo wiadomo o co chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Biero na wodzie, czy nie zarybiajo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nie zarybiajo... tak jak na Słupie. Nic nie biero. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 dzisiaj 1 bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 od przyszlego roku doplaty sa zlikwidowane ,przynajmniej jesli chodzi o legnica wroclaw nie bedzie doplat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 dzisiaj 1 bolecKrzysiek, wodowales sie na Domanicach czy moze znow otworzyli pochylnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Słyszałem ze już w tym roku miało nie być, Ale papierowo ponoc nie można było wstrzymać dopłat na ten rok. To chyba brak porozumień nie wyszedł im za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Krzysiek, wodowales sie na Domanicach czy moze znow otworzyli pochylnie?W porcie zjechałem od strony cypla , trzeba uważać bo dużo piasku , kolega Jaro na przednim napędzie dał rady to i ty dasz na razie z portu nikt nic nie mówi, ale nie wiem jak długo.Ogólnie wiało ,nie mogłem ustać na wodzie cały czas ściągało miałem 2 brania jeden sandaczyk taki 40 i ten boleń 60 na razie słabo , muszę ja się rozkręcić albo ryby ,sam nie wiem daj znać kiedy będziesz jechał to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 w porcie sie zwodujesz ale trzeba wyjechać do góry bo kierownik łazi i spawają nową barke .Tak jak krzychu mówi sztorm ja tez dwa brania jedna obcinka i jeden 70tak wyjechał z 6 metrów i tyle a z dopłatami jest co roku to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 W porcie zjechałem od strony cypla , trzeba uważać bo dużo piasku , kolega Jaro na przednim napędzie dał rady to i ty dasz na razie z portu nikt nic nie mówi, ale nie wiem jak długo.Ogólnie wiało ,nie mogłem ustać na wodzie cały czas ściągało miałem 2 brania jeden sandaczyk taki 40 i ten boleń 60 na razie słabo , muszę ja się rozkręcić albo ryby ,sam nie wiem daj znać kiedy będziesz jechał to pogadamy No juz raz mi łódke wyciągałeś bo sie w tym piachu zakopałem. Bede jechał za niedługo ze @Stone to sie odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tylko teraz jest więcej wody ,czyli mniej piachu ale ok może się uda spotkać, jutro chyba pojadę zobaczyć bo ma być fajna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 dzisiaj wiatr słabszy bran mało ale ryby konkretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Chwalić się jak takie ryby ,, konkretne ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 ja na 0 czyli jeden krótki ale pogoda za to igła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 starszy rocznik 70 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi