jarodrozdek76 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 dzisiaj bolki na wyspach prały w gume i zanderek sie trafił goscia sum woził z 30 m ale wkoncu pokazał gdzie jest jego miejsce z kijem do 15g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 wczoraj skutecznosc 100% 3brania 74 43 ibolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 wczoraj skutecznosc 100% 3brania 74 43 ibolek Ladnie, naucz mnie tak Ja w sobote od 16-21 i tylko jeden okon ale za to 34 cm wiec cieszył bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 ale dojebał.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Szanowni dyskutanci, proszę zmienić temat i zakończyć osobiste wycieczki.Tematy spławikowo - gruntowe i efekty tych polowań proszę przedstawiać na innych forach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 kiedy ten wiatr da w koncu połowic wczoraj na wyspach jedynie mozna było pływac 3 brania jeden pistols i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_arts777 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Panowie, juże ze 3lata nie byłem na Mietkowie. Zwoduje sie np. jutro w stanicy PZW ? Jak ktoś może coś podpowiedzieć jak z zandorkami, płynąć w lewo czy w prawo, czy wyspy.. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Panie dzisiaj byłem w lewo w prawo i nic. Na wyspach nie byłem ,bo zaczęło padać i wiać więc uciekłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_arts777 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 KODZAK1234 a zwoduje się w stanicy PZW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 tak spokojnie w stanicy, ale można w porcie na torach,i od domanic na płytkiej, radze zdecydowanie płynąc w prawo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_arts777 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 tak spokojnie w stanicy, ale można w porcie na torach,i od domanic na płytkiej, radze zdecydowanie płynąc w prawo pozdro Dzięki, pochwale się jutro albo w piątek jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Coś zaczynają grzebać znowu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekRyby Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Wczoraj 10.00- 16.00 od strony tamy woda zielona ( zupa). Ryby nie współpracowały. Pogoda jedynie dopisała bo można było uprawiać smażing Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Jak biero to wcześnie rano do ok 6 lub wieczorem po 18 do zmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Juz nawet przed 6 nie biero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekRyby Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nocka z 17/18 lipca od 18.00-07.00 wynik to 16 leszczy w granicach od 33 do 40 cm. Wszystkie pływają dalej w wodzie i rosną. Zabawa była przednia. Pozdrawiam Przynęta biały, kukurydza i biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Wczoraj 1 okoń 30+ I 2 sandaczyki krotkie. Szalu nie bylo. Ale jakas wspolpraca ze strony ryb odnotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z01 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 @siarq na jakiej głębokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nocka z 17/18 lipca od 18.00-07.00 wynik to 16 leszczy w granicach od 33 do 40 cm. Wszystkie pływają dalej w wodzie i rosną. Zabawa była przednia. Pozdrawiam Przynęta biały, kukurydza i biały Nie wiem jak z kukurydzą ale białymi spinningowac nie wolno. .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nie wiem jak z kukurydzą ale białymi spinningowac nie wolno. .. Widać mój imiennik dalej nie rozumie, że to forum "raczej spinningowe/castingowe" i niewielu tu jest zainteresowanych czy leszcze biorą na robaki czy kukurydzę....Gdyby tak Kolega łowił te leszcze na spina to byłoby coś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 No pisałem wcześniej, że kolega pomylił z haczyk.pl pewnie... Ale dziwię się, że po lekturze tekstów, tematów nie widzi, że tutaj nie ma nic o spławikach, feederach, paszy jako zanęcie itp. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Ostatnie 2 weekendy w Mietkowie to chyba jedne z lepszych, jakie tam pamiętam w ostatnim czasie... boleni można połowić w niektóre dni do znudzenia, parę sandaczy się trafiło - z czego największy w poprzedni weekend dobre, odpasione 80... prawie jak jesienny. (nie, nie ten ze zdjęcia) Znajomy na drugiej łódce nawet ładnego sumka trafił ;-) Za to z okoniami kicha, tylko na wpływie jakieś fajniejsze się trafiły. Edytowane 20 Lipca 2017 przez sez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ja dziś rano 1 trafiłem garba 38cm i 1 sandaczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandaczyk64 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Panowie dzieje się coś na mietku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi