jarodrozdek76 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Ostatnio bez brania 6 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Duza biała kabinówka wywalona na cypel cały sprzet w srodku silnik czarny suzuki moze ktos zna własciciela bo spojrzałem jeszcze postoi trocha to zniknie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandaczyk64 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Idzie jeszcze zlowic jakiegos sandacza z brzegu na mietkowie czy trzeba mieć łódke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Owszem, i tak i nie ! Edytowane 7 Października 2017 przez Erin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Panowie jakies wieści z mietkowa bo bym się chciał wybrać . Jadę pierwszy raz na zwiady więc może jakieś podpowiedzi ? Nie ma problemów z pływaniem tzn niska woda czy co ? W stanicy pzw można się zwodować czy jest jakieś inne miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Kolego najlepiej to w porcie sie zwodujesz a z braniami kiepsko chyba ze jestes zywczasz to na mieso bo na spina to trzeba czekac az sie ochłodzi .DZisiaj 30 pływadeł i 0 ryb tylko miesiarze na głebokiej doją i wywożą ...bardzo dziwne ryby mają 79 cm ale równy wzrost a policja zamiast czepiac sie bosak kamizelki apteczke to niech zacznie sprawdzac górne wymiary???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dokładnie... Na żywca padają ryby ponad 80 cm jak prosiłem o reakcję w stanicy to usłyszałem że nic nie da się zrobić. .. a typki nie mają umiaru, jak biorą to biorą...dzień w dzień z kompletem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Nie no ja dla przyjemności chciałem , rzadko coś wezmę do domu na kolację .a tam obowiązują górne limity ? Jest gdzieś jakieś info odnośnie regulaminu na tym zbiorniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 W porcie tj. koło ośrodka sportów wodnych tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Tak.Ostatnio ja wypływam a spływa jeden co ma abonament codzienny wykupiony 2 klocki niesie i jeszcze mówi juz 50 ma takich pod 80 w tym roku .....gdzie on to mrozi k.....a i co mu zrobisz z koniem sie nie bedziesz kopał, wybiorą te duze do reszty a co do lim.... okoń 40 sandacz80!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Port jest wczesniej mósisz skrecic jak do przystani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 dzięki panowie za pomoc zobaczę może pojadę bo nie byłem nigdy a jeszcze pilchowice w plan biorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Tak.Ostatnio ja wypływam a spływa jeden co ma abonament codzienny wykupiony 2 klocki niesie i jeszcze mówi juz 50 ma takich pod 80 w tym roku .....gdzie on to mrozi k.....a i co mu zrobisz z koniem sie nie bedziesz kopał, wybiorą te duze do reszty a co do lim.... okoń 40 sandacz80!!!!!!Q.wa ! Wysłane z mojego Lenovo P780 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Byłem jeden okoń 38 cm . ale świeżego powietrza nałapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 A kontroli brak... Zarówno na brzegu jak i na wodzie. Na paliwo nie mają coś mi się zdaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hans Kloss Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Q.wa ! Nie q..wa tylko "zarybienia"!! Ewentualnie retoryczne pytanie "co robicie w PZW z moimi niemałymi składkami??", opcjonalnie z dodatkiem q..wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odzyskać konto Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Q.wa! Jak czytam ten wątek to mi się nie dobrze robi. Same bolenie , nie ma sandaczy , a może po prostu nie umiecie ich łowić. Tylko dwadzieścia boleni dziennie to nie problem, wystarczy trafić przynętą do wody, kolega chyba miał sen.albo jest bajkopisarzem. Sandacze są i mają się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 A zaraz zmienisz nika na straciłem konto ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odzyskać konto Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Haha, jestem na forum z 10lat. Mam problem z właściwym kontem. To chwilowe????do kontaktu z moderatorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Kontrola jest w tym roku z łodzi ok. Jeszcze przydało by sie z brzegu na cyplu jak sie ochłodzi bo pielgrzymi juz czekają na zimno???????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Panowie pogoda sie robi ....lecimy na rybki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Poległem dzisiaj ......cały dzien bez brania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandaczyk64 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Panowie dzieje się coś na pirsie bo chce jutro po południu podjechać i porzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Z tego co widziałem z łodzi słabo bo ludzi mało a jak cos sie dzieje to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Wczoraj pierwszy wypad na Mietków od Czerwca kilka sandaczyków się zameldowało choć wielkościowo bez szału , za to Pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi